2008 Kasım Anneleri

daha çok gençmiş genelde babalar ortalığı telaşa vermek istemezler bence bol bol moral verin kendisini üzmesi ii değil yine eskisi gibi ben turp gibiyim bana bişey olmaz die düşünürse moral olarakta ii gelecektir düşünceler insanı daha da sıkar stresle beraber hastalık daha da nüks eder alışkın olmadığı bir durum onun içinde zor ama kanserli hastalar bile morallerini ii tutarak yenmişler

dogru soyluyorsunuz
ıslerımı halledıp gıdıp onunla ılgılenmek ıstıyorum
eskısı gıbı ıyı olduguna ınanması lazım

bu hengamede annem yedırememıs yıne kuzuma
aksam bız hastaneden geldıkten sonra yedırmeye calıstım ama basım o kadar donuyordu kı ugrasamadım
evımıze gectık zaten kendımı kuzunun yatagına bır attım kı yavrum geldı yanıma annem dıye sarıldı
bırlıkte yattık ama ben ondan once uyudum yıne
esım gece kalkıp camasır asmıs benı de kaldırdı hadı gel dıye ama o da endıselı bana bellı etmesede

sabah yavrumu opup kokladım hıc uyanmadı bıle uykusu o kadar tatlı kı
kıyamıyorum her sabah en tatlı yerınde uyandırıyoruz kuzumu
bılemıyorum belkı bır kac gun babamda kalırım
hem sabahları kuzuyu uyandırmamıs olurum hem de babamın yanında olurum

yasmınım bızımkıde hem salya akıyor hem de elı sureklı agzında
sanırım yıen dıs donemındeyız

kızlar günaydın çok özledim sizi.dün geçmişi okudum bişeyler yazcaktımki saat almış başını gitmiş ardanın servisi gelmiş koşa koşa gittik almaya.dün bi firmayla ilgileniyorduk konya il sınırları dışına çıktık geldiksözde konya sanayisinde az daha gitsek yaseminin çayını içer gelirdim yani.neyse akşama kadar ordaydık.akşam annemlere gittik bayadır uğramıyorduk.ardaya 40 takla atarak az patates kızartma domates falan yedirdiler ekmek zaten iptal ağzına sürmüyo nerdeyse.neyse gece uyudu Allahtan.küççük olan dötü daha bi küçüldü sanki:85:eskiden bez falan varken o kadar küçük gözükmüyordu poposu bişey var gibiydi şimdi küçücük gül gibi soldu paşam.bugünlerde geçer Allahın izniyle
passin babana üzüldüğünüzü belli etmeseniz hoş üzülmeseniz ne var bunda olacak.araba bile belli kilometre sonrası bakım istiyor bence babanın bakımı gelmiş gibi muamele et.hatta espirisini bile yap 53 model hangi araba senin gibi maşallahın var ama accık bakım şart de sen ona.benim babamda aynı yaşta dişçiye bile gitmemişti bu yıla kadar ama bu yıl böbreklerinde bi sorun oldu ufakda bi operasyon geçirdi ben hep takıldım dalga geçtim yazık karnını tuta tuta oda güldü.insan hiç kıyamaıyor ama onu üzgün düşünceli görsem çok üzülürüm dayanamam hastalıklar geçer ama sters çok farklı.her şerdede bi hayır vardır.annemde bi tansiyon sıkıntısı sonrası yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamıştı şimdi fıstık gibi vücut yaptı 50küsüründen sonra sağlığıda cabası.50sinde bile 20lik gibi koşmaya çalışıyorlar bu bir uyarı biraz rölantiye almaları için hayatı.sıkma canını

yasmin anılında dişler bastırdı sanırım son uykusuz gecemiz cmt siydi bizimde bakalım bi dahaki kısmet bi an önce geçerde yawrulamızın canı acımaz artık

seda sanada afiyet olsun bende severim öyle salataları ligt fresh yiyecekleri.ama kışın bana yetmez o kadarı etli yağlı bi nohut yemeği arkası alabilirim salatayı ancak sırf salata yesem ölür kalırım bi köşede herhal

Polipe hatun her zaman beklerim.İşiniz düşerse buralara evimde ağırlarım..Benim babam 56 yaşında.Şükür doktora gitmişliği yoktur, kendide çok genç gösterir Yalnız hafif hafif öksürüyo.Sigara bağımlısı kendiside.Bende son günlerde doktora götüreyim diyorum.Korkusundan yok diyor.Annem şükür bakar kendine.Mamografi ve rahim ağzı kanseri testleri falan yaptırdı en son.Erkekler doktorlardan biraz daha ürküyolar bence.Kadınlar doğumşa birlikte acılara alışıyolar.Babamı kan tutar mesela(

aynen yasmin seninde yolun düşerse bende beklerim hepinizi beklerim.malum şeb-i aruzda yaklaşıyo ziyarete gelmiyonuzmu len mevlanayı ne olursan ol yinde gel demiş adam daha ne desin sedaaa seni bile çağırıyor ne olursan ol yinede gel diyor ister sarışıııın ister kumrallll:78:

Polipe hatun hoşgeldin ikiarada br derede çıkmışın yine şehir dışına bizde dioduk nerde bu hatun bez kullanmıyormusunuz artıkın küççük kaldı dionsun poposu merak ettim
Ben bi kase kereviz salatası yediğimde acayip şişiyorum mide küçüldü tabii 12 öğlen yemeğinden sonra ara öğünler yapıorum meyva kuru kayısı vs gibi acıkmıyorum eve gidincede ne varsa azar azar yiyorum alıştım artık az yemeye mide küçüldü herhal iide oldu
bnm babamda kalp kirizi geçirene kadar hiçç doktora gitmişliği yoktur geçtiğimiz yaz hayatında ilk defa anjiyo için gitti yaş artı 70 zamanında çok sigara içmişliği var bırakalı 10 yıl oldu ama hala vücudda etkisi vardır 40 sene sigara içmek ne demek annemde babamda doktoru pek sevmezler ama şimdi annem şeker hastası babamda şeker ve kalp hastasıı ee yaşlandılar artık

Ben Anıla yatarken 6 numara bez bağlıyorum, normalde gündüzleri 5 numara.Gece çıkmasın idrarı diye.6 Numara en son boyut zaten.Bu da Anılı alıştırmamız gerektirdiğini düşündürüyo bana.İki gün önce baktık kaka yapacak, hadi tuvalete yapalım dedik.Kakasını WC ye yaptı.Ama sonra beze(

seda neyini merak ettin anlamadımbez kullanmıyoruz dedim ardaya temmuzdan beri bez bağlamıyoruz ya onu dedim.bez varken çocuğun dötü var gibiydi şimdi bide zayıfladı bezde olmayınca hiç bişiycik kalmadı:44:
yasminim 1hafta 10 gün sıkıcan dişini çok zekiler öyle gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor olmuyor hemen alışıyorlar.

Hehhhhh sabah sabah polipeeeetenn seçmelerrrr
Bombalar sataşmalar başlıyor yine kurtlu karı seni
Seni de çağırıyormuş ister kara kuru ister hatçe ol yine de gel diomuş kihkihkihkihhhhhh

Hehhhhh sabah sabah polipeeeetenn seçmelerrrr
Bombalar sataşmalar başlıyor yine kurtlu karı seni
Seni de çağırıyormuş ister kara kuru ister hatçe ol yine de gel diomuş kihkihkihkihhhhhh

vekilim gitti geçen hafta arda kreşle gitti ne anladı bilmiyorum ama ardaya kapı olsun nere olursa olsunanası çok yoğun bu aralar anca sedayla uğraşabiliyor iki arada başka hobisi kalmadı:76:

selam kızlar
lore geçmiş olsun inş.ilaçlarla düzelir baban
ama bu fikre alışmalı bence
hastayım deyip rejimi yapması gerekir
ruh hali bu duruma alışınca geçer merak etme,
kendimden biliyorum
insanoğlu her zaman karamsar olamıyor allahtan
zaten artık yaşlı insanlar hep az yağlı tuzsuz yemesi gerekir bence
annen de baban da birbirlerine arkadaş olup yaparlar rejimlerini:)
benim kayınvalidem(50) ve kayınpederim(55) yaşlarındalar
ikisi de tansiyon hastası belki 15 senedir
süreki tuzsuz yerler ve ilaçlarını aldıkları sürece tansiyonları 12/8 hiç değişmez
allah şifa versin canım sizede
buğra da dün dellendi
altını değiştirmemi istemedi
kendini yerlere attı çıldırdı resmen,hiç öyle görmemiştim onu
çok uykusu olduğunu ve uykunun kafasına vurduğu kanısına vardım
hemen salladım 9 da uyudu veled:)

Dün Anılda kudurdu.Sandalyeye çıkmış durmadan ışıkları açıp kapatıyodu.Dengesini kaybedip taaak diye sırt üstü yere düştü.Kafayı vurdu yere.Halı biraz yumuşatsada iyi değdi yani.Sonra ağlamalar falan tabi.Çık oğlum hadi oraya bidaha aç kapa dedim.Yayin açacam diyo:)) Bu ara yaramazlıklar tavan yaptı(

buğra da bezimi sadece değiştir
silme diye yırtıyor kendini
kalkmaya çalıştı zor zapteddim
yataktaydık o anda
çarşafları değiştirdim o yüzden içime sinmedi
üst baş derken bir sürü çamaşır çıktı
deli gibi ağladı yaa hayret bişey off

Yaso demek yarın yapıcam dio komedi bunlar yaaa kihkihkihhhh
Derinim kankim hoşgeldin nassın ara ara ardada da oluyor o an kendi haline bırakmya çalışıyorum

derin ben sadece 40ı çıkıncaya kadar silmiştim poposunu yinede arada derede yıkardım.sonrasındada hep yıkadım hiç pişik olmadı arda bence pişik olmamasının tek sebebi buydu.su.kendinizi onun yerine koysanıza altına yapıyosun yapıyosun birisi gelip siliyor bence hem hijyenik değil hemde sinir bozucu bi durum e büyümüşsün ya(en azından bizimkiler kendilerini öyle sanıyorlar ya)tabi ben bu vakte kadar hep yanındaydım senin anneninde hangisi kolayına gider bilemiyorum ama her halükarda en kolayı bence yıkamak

yasmin valla wc konusunda şu an tık yok
asla alışacağına inanamıyorum
doktor en erken 2,5 yaşından önce lütfen başlamayın dedi
zaten hiç niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…