2008 Kasım Anneleri

ben geldım
annemle konustum sadec corba ıctı gerı yattı deyınce ıcım rahat etmedı
kostum gıttım eve
kaldırdım tansıyonu olctum bıraz konustum acıldı
ama hıc rengı ıyı degıl
sapsarı olmus rengı
kaldırdım yemek yemesı ıcın sakalastım gayet rahat konustum bankaya cıkmıstım ugradım falan dıye
ogluma soruyorum dedeye ne olmus dıye
anne dede uff olmsu dıyor
atesıne bakıyor kendınce kafasına dokunuyor dedesının
aklım orada bırakıp cıktım

gelmek zorundayım cunku ıslerım cok yogun bu aralar
nefes alamıyorken yemek arasında kostup geldım
oluyorum su an aclıktan

ben kuzumun henuz wc egıtımıne hazır olmadıgını dusunuyorum nedense
belkı de ısıme oyle gelıyor bılemıyorum
yaz tatılde ugrasmayı dusunuyorum

aradım sımdı ne yapıyorsun dıyorum
anne utu apıyom dıyo sıpa

Lorecim baban paniklemiş sanırım ya.Hiçbişi olmamış gibi davranın, doğal bir durum olduğunu hissettirin. Film falan izlesin, ne biliyim kafayı dağıtsın biraz..O sıpanın da ütü yapan ellerini ye..

lore koş bişeyler bul doyur karnını.yaz tatili bu çiş muhabbeti için iyi fırsat çalışanlar için hem sıcak hemde siz alıştırmış olursunuz allah yardımcısı olsun hepimizin bitmez bunların dertleri.bende eve gittim geldim yedim bişeyler eve bi baktımda yine heryer dandini silmeli süpürmeli oyy oy

evet panıkledı sanırım
balık goturdum eve gıderken
anneme buglama yap tuzsuz yesın dedım
geldım kendımde bır corba soyledım ıctım o kadar

utuuuu dıye uzatıyor bır de sıpa
onceden cıss derdı sımdı utuuu dıyor

polıpem valla benımde eve bır el atmam lazım ama hıc gozum gormuyor
vakıt bulsam uyuyacagım o durumdayım

yarasın pasin walla bendede bitmek bilmyrn bi yorgunluk var ama evde batıyor bana alerji muhabbeti mahvediyor sık sık süpür silsem ohh benden rahatı yok ama zaman işte

bu seda cadı ya buranın polisi bu bölüme gelen herkezi araştırıyor sanırım

Nerden bilionsun bakemmmmm sen heeeeee hmmmm cadıyım ama tatlı cadı
Deyin bakem öğlen kereviz salatası yanında çok çok az ısapank kavurma ve top şeklinde olan kepek ekmeği yedim çok sağlıklı tam diet ama sanki bir dünya yemiş gibin hissediyorum kendimi çok değel demi laaa söleyien bakem

iyi gibi görünüyor ama yiyen sensin sen bilecen.seda kız şu alttakilerin birine tıklayım dedim kimmiş diye bi baktım ne görüyüm son ziyaretçi seda1983 deli karı

senden önce davranıyım dedimdur ben bu hafta bi ceptelefonu alabilirsem onunlada olsa çekip koyacam biliyon dimi benim cebim yok bi süredir batarya şiştibugün yazacaktımda vazgeçtim geçen yine istedim fotoları ardanın mevlanada çekilenleri atmışlarumudu kestim gaari ayrıyeten bu hafta saçlarımı kısacık kestirdim ben imaj tazeledim yani koyayımda bi gör artist gibi oldum

Heyt napiyonuz millet?Benim kocis evde olunca pek giremiyorum nete.Simdi tombikle markete gittiler bi bakim dedim..

Lorecim bbacigina cok gecmis olsun,detayli okuyamadim ama insl.kisa sürede bisiyi kalmaz.

Tanidigim bi kiz var,4,5 aylik hamile bebeginde down sendromu saptamislar cok üzüldüm.aldirmiycakmis bebegi,bakarim sorun diil diyormus aman iste büyle bugün bi karamsarlik var bendede nedenini anlamadim gitti.

Slm çilek htun naparsın ohh kocişin evde ne güzel başbaşa oğluşunkla beraber güzel bir hafta
Arkidşin için herşey allahtan verende o alanda can almak allaha mahsus bişey ne verirse boyun eğmekten başka çare yok Allah sabır ve dayanma gücü versin

slm çilek iyiyiz takılıyoz senin herif niye evde tatilmi noel falan?
bende o kızın yerinde olsam aldırmazdım yarın çocuklarımıza bişey omayacağının garantisi varmı o zaman dahamı az seveceğiz hayır.en güzelini yapmış bence hem o şekilde kesin özürlü doğacak deyipte sapa sağlam doğan bi sürü bebek duydum belkide sağlıklı doğar inşallah

Jull tatilince kocisim yilbasi sonuna kadar evdeyiz,aman iyimi kotumu bilemedimyaa.duzem muzen kalmadi.once denizle benim bi rutinim vardi simdi hepten yok oldu.neyse keyifli ama bana fenalik geldi iste.

yokya aldirmiycakmis,7 aylik bebesin ialdirmis bi kadin cok etkilenmis hayatta aldirmam yapamam diyor.neyse ben gider .

günaydın,
bugüne uykusuz başladım yine nasıl düzelecek bilmiyorumda...
gee yarımda yattım birde kerem uyandı yanımıza geldi 2,30da kaan mızırdadı süt verdim, uyku ttutmadı sat üçü geçti kerem mızırdadı yine saat 4,30da kaan bey yine uyandı illa içeri odaya gidelim diyor içeri gittik soğuk ben terlemişim bugünlerde hasta olucam her yerim sızlıyor içerde yine süt verdim daldı yerine götürdüm yattım 5,30da ya nasıl çocuk bilmem 6da yine uyandı artık eşim ben götüreyim dedi o götürdü içeri yavrum oda aramıza gelmek istiyormuş tabi üçümüz yatakta o kendi yatağında çocuğada üzüldüm ama bende ne yapacağımı şaşırdım.. ee mızırtısı içeri kadar geldi uyumamış keremide uyandırdı 7de hepimiz ayaktaydık düşünün bir saat bile zor uyudum.. her yanım sızlıyor belim ağrıyor uıykum var offff ki offf....

aman neyse azcıkda dünden bahsedeyim dün kociko evde olunca girmedim zaten aşuremide pişrdim sölemesi ayıp çokda güzel olmuş eşim bile süperr yorumunu yaptı:129:...bütün komşularımada dağıttım tanışmadıklarımızlada tanışma fırsatı oldu.. üstünede ne bulduysam koydum ceviz nar fındık tarçın kuş üzümü doldurdum yanii anlayacağınız aşureye iyice doydummmm...
açılışı ben yaptım bir baktım akşam en üsteki komşudanda aşure geldi..
gerisi malum evi topla çamaşır at yıka toplayla geçti baya yoruldum ama dinlenemedim malesef...:106:
ha bu diş fırçalama olayınada çok fazla kaptırdık kendimizi akıllarına her geldiğinde isteniyor macunsuzda istemiyorlar...şimdi yine diş fırçalıyorlar macunları yalayıp yuttular..:86:

gunaydın
dun cok yogun cok hareketlı bır gunun ardından eve nasıl dustum hatırlamıyorum
fecı yorulmusum
babamla ve oglumla ılgılendım bıraz da hepten dustum yanı
yemekten sonra kendı evımıze gecerken yol uzadı da uzadı gozumde
evım desen kalk gıdelım dıye bagırıyor
elden gecmesı lazım ama
hafta sonundan bu yana gec vakıtte gelıp dırekt yatak odasına gectıgımızden gozum gormuyor hıcbıryerı

babam oncekı gune ve sabaha nıspeten daha ıyıydı aksam
yıne yuksektı ama oncekı gun kı gıbı 22 falan degıldı 16'a dusmustu

dun kı toplantım bekledıgımızden daha uzun surdu
yıne de atlattık kolaylıkla
yılbasından hemen sonra bır toplantı daha olacagından yogunlugumuz devam edıyor
ama bu hafta cok ıslere yogunlasmak ıstemıyorum

nazlımelegım afıyet olsun canım asuren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…