2008 Kasım Anneleri

lore tansiyon ilaçlarına başladı herhalde baban dimi
bünyeside psikolojisi de alışacak sadece zaman lazım
yapcak bişey yok canım
geçmiş olsun

Biz her yılbaşında ailecek hepberaber oluruz ablamlar abimler ananemler çeşit çeşit mamalar yaparız masa da yok yoktur gece 12 kutlamasından sonra çiğköfte partisi yaparız
Her yılbaşında mutlaka dışarda birileri program yapıp bizi çağırır ama ben dışarı çıkma taraftarı değilim eşimde aynı şekilde yılbaşında nerde çokluk orda mokluk sakin sakin eğlenceli bir şekilde evimizde oluruz şık güzel süslemelerle birlikte

Son düzenleme:
sorduğumada bakmayın sen naparsın diye sorarasanız bişey yapmışlığım yok kestane yemekten başka ama olsun laf olsunben o gün bayılırım tvde sürekli şarkı türkü ooohhh ntv ile cnn de bile eğlence oluyor ya ben bir yıllık stresimi boşaltıorum.haberlerden ve açıkoturumlardan gına gelmiş artık bana herifin kumandayı pes ederek bıraktığı şanlı günlerdendir.
-hepte şarkı türkü sıf kafa ağrısı dimi?
-ewet kocacığımm

Canlar bende ailemle geçirecem.Belki ellibir falan oynarız.Kendi evimde ağarlamayı yeğlerim.Yalnız hepimizin bebesi küçük, geç saatlere kadar oturamayız.Bazen o curcunaya ne gerek var diyorum. Belki de evde çekirdek aile takılırız:))

bizde küçük çekirdek ailemizle evde tv seyredeceğiz..
ama polipin dediği gibi her kanalda ufakta olsa eğlence oluyorya bol zaping yaparız artıkın...
bende böyle günlerde çerezimi çayımı alayım oturm seyredeyim sakin sakin çok severim...

Arda ile ilk yılbaşımızda evdeydik güzel güzel mamalar kuru yemişler ve çok şeker bir pasta yapmıştım kocişimle o yılın en güzel hediyesi oğluma
sakin bir kutlama ile geçmişti ama genel olarak biz hep ailece yani bu sadece ablam abim biz ve annemlerle 12 kişi olarak geçiririz birde ananemde gelir yalnız zavallım çünkü ve 2 apartman ötemizde oturur onuda alırız belirli saatlerde kafasına esenler ve planları olmayanlarda annemde olurar teyzem dayımlar vs vs evimizde kalabalık ve güzel yılbaşılar geçiririz herzaman sanırım kalabalık olmayı sıcak bir aile ortamını daha çok seviyoruz aile bağlarımız çok kuvvetli maşallah

selam sevgi pıtırcıklarımm
ya kaç gündür araziyim mecburiyetten yıl sonu ve yılbaşı çok yoğun oluyorum ben özledim muhabbetinizi
dann diye daldım ama idare edin artık

Nazlişkom valla kararsızım kaşıntım var burda arbiyesin kıvırcık patatesleri var çok harika baharatlı ama yok yok yemicem bir kase kısır üstüne havuç rende ve kırmızı lahana rende yerim büyük ihtimal die düşünüyorum yukarı çıkiimde bi çeşitlere bakiim belkimde başka bişeyler alırım hafif gelince yazarım
Afiyet olsun baccimm akşam yamağını hafif yersin olur biter :) hadi öğleden sonra görüşürükkkk öpüldünüzzzzz

lavişim güzel arkidşim öğleden sorna burda olursan görüşürük muhasebenin en zor dönemi bilirim ucuz kurtuldum ben sevmiom hiç hatta nefret ediorumda denebilir

hadi sanada afiyet olsun sedoş..

laviş hoşgeldin nasılsın ... yılsonu işleri yoğun kolay gelsin...

bende bir çıkım benimki gelicek ona bişeyler ayarlayım...

Lorem zıkkımlanıp gelecez.Yağlarıma ek yapıp hemen geliyorum.Keşke yağ transferi olsaydı, organ naklig gibi.Sana aktarırdım ürettiğim yağları.Hem sende durumu kurtarmış olurdun

Hişşşttttttttttt ne yiceğimi merak eden bayan nazl,işkom yakında içimde bir kısır ağacı çıkacak kısır üstüne bol salata ekleyip yedim bulgur şişirdi yine beni tabii fena şiş hissediyorum kendimi altı üstü bi kase kısır yedim şimcik sodamı içiorum o rahatlatır beni kesin akşama eylül ve derinle buluşucaz o zamanda madodan yemek yerine lıght bi tatlı yiyebilirim yada sadece nesfcafe içebilirim işin kötü yanı d.günü çekilişinde melise hediye almıştım aramızda yaptığımız d.gününe gelemediği için verememiştim bugünde yanımda getirecektim unutmuşum artıkın 16 ocaktaki buluşmamızda veririm sabah geç uyandım telaşla unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…