2008 Kasım Anneleri

valla oranın salatasını ben çok severim
eti de çok az değildir
birde sos koyuyorlar söylersen bir karıştır şöyle limon sık
ayy varya off off yani
:)))
8 tl falandır şuan tahminin
fazla değildir

sedacığım sağol canım..
vallaha korku falan kalmadı..ne olacaksa artık olsun istiyorum..
ağrısı o kadar kötüki anlatamam..
doğum sancısının hiç bitmeyeni..
allah acı, ağrı çeken herkese yardım etsin(

valla oranın salatasını ben çok severim
eti de çok az değildir
birde sos koyuyorlar söylersen bir karıştır şöyle limon sık
ayy varya off off yani
:)))
8 tl falandır şuan tahminin
fazla değildir

Bi bakem o zaman derinim yarın olmadı oraya gideriz arkidişle
Akşama beraber yeriz artık ya ben ayçunun hediyesini evde unuttum sabah işe geç kalıcam die telaşla çıktım artık myseverlerde veririm
Derinnn kıı ben yemek olayını abartınca 72,5 olmuştum bende şimdi 69,5 gösterio ibre baya farkettim bi pantolonum vardı giydiğimde cepleri patlıcak gibi oluordu şşimdi bol gelio bugün giydim görürsün daha var tabii 65 olmam lazım az kaldı bünyemde alıştı az yemeğe bi kase kısırla kendimi acayip şişmiş hissediyorum şuan açta gezmiyorum tok oluorum hep makarna ve pirinç patates yemiyorum ama bazen kuzuma çiko alıyoruz ya ucundan acık alıp yiyorum ağzım tatlansın die o kadarda olucak demi bakalım son buluşmamıza kadar ne kadar farkedicez derin hatun

selamunaleyküm bacılarım bendeniz cennet kuşunuz yine aranızda
sabahtan dersim vardı 3-4 saat hallettim geldim allahtan bugün boşum
dün mahvoldum yaa kaç saat çalıştım bittim yani sonunda

oğluş uyuyorda rahat rahat girebildim şeytan diyor git sende yat yook şimdi bi yemek yiyeyim iki lafın belini kıralım sizinle oğlan uyanana kadar accık
ne nassınız bakem herkesler iyimi

hilalim hasta sanırım son sayfada onu gördüm neyin var kuşum ne ameliyatı bu haırdır inşallah

yemeğimi de buraya aldım geldim huu hadi gelin yaa azıcık muhabbet edelim özledim valla bi sürü iş var miktir ettim hepsini

eymen paşa uyanırsa pc yi alır elimden

bende elma yedim sabahki aşureden sonra azcıkda kuzulara hazır pizza yaptım onun tadına baktım...

hilalcim çoook geçmiş olsun canım.. uzun zaman gelmediğinden bişeyler olduğu belliydi ..inşallah sorunsuz atlatırsın acıyı sızıyı bir çeken bilir Allah acil şifalar versin.. minik kuzuyuda öptüm...

sedoşum yine kısıra talim etmişin afiyet olsun.. inşallah bende bir gün verdiğim kilolarımdan bahsederim:97:

beyazım meleğim geçen bir laf attık hemen kaçmışın kııı hoşgeldin... bende uykusuzm azcık evi topladım daha mutfak var düzenlenecek.. kuzularıda uyttum benimde yatasım varda bende iki laf edip öyle gidicem yatmaya:))))

nazlımeleğin attığın lafı gördüm kuşum sana da özel olarak şimdi merhaba ahahaha
sen babamın tarlasını değil taşlamak bombalasan da seni selamsız bırakmam gülüm

lorecim new desen haklısın suçluyum biliyorum ama elimde olan nedenlerden değil yani keyfi yapılmış bişey değil
evde eymenle beraberken birlikte oynuyoruz ben pcye gelince kızıyor bir de onun pc de izlediği filmler var onları aç diyor pc iki saat onda kalıyor anlayacağın
bende o arada yemek falan işlerle uğraşıyorum

birde biliyorsun artık kpss kursuna da gidiyorum ayrıca orda derslere de giriyorum oradan oraya koşturup duruyorum anlayacağın
genellikle akşamları eymen yatınca boş oluyorum yazıyorum da buraya ama kimse olmuyor ozamanda işte
nasıl affettirsem kendimi acep

ahahaha inşallah kazanırım lorem bakalım artık hoş pek çalışmaya vaktim kalmıyor orada dinlediğimle yetiniyorum şimdilik ama olsun buna da şükr

nazlımeleğim ne yarışması var facede

eymen paşa uyandı kucağımda oturuyor

ya kızlar eymen uyku konusunda problemsiz büyüdü çok şükür biliyorsunuz 2-3 aylık bebekken sabaha kadar uyuduğumuzu bilirim ama şimdilerde deli ediyor beni yaa hadi süt isteyinca kalkıyor onu anlıyorum da mesela memesi ni bulmak için de beni çağırıyor artık beni kullanmaya başladığını hissediyorum kendi hiç arMIYOR BİLE DİREK BENİ ÇaĞırıyor ayağına bu normal mi sizde de böyle mi

tam yarışmadayken benim kerem uyandı son oyunumdu artık uykumuyku yok bana bu satden sonra..azcık uyutuyayım dedim uyuyacaktı ama öğlen havalandırdım sinek girmiş rahat vermedi kuzya tv seyrediyor şimdi...
kızlar tarla marla işi değil quiz matik diye bir bilgi yarışması level atlıyon soruları bildikçe işde...

meleğim bazen bizdede oluyor ama çok değil mesela kaan bey çok inatçı kızınca asla bişey yaptıramıyorsun...şimdilik böyle yine sendroma girdiler heralde:)))...
ama normalde ben ne istersem getir götür yaparlar.. en çokta tv kumandası lazım olur oğlum getir derim bulur getirir telim çalsa benden önce koşup getiriyor ev telinide koşup açıyor kerem bekliyor benim gelmemi... bazen mutfaktayken meyve suyu isterler hadi biberonları bulun gwetirin dwerim içerde sehpada olur genellikle alır gelirler bende doldururum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…