2008 Kasım Anneleri

nazlımeleğim gündüz sorunumuz yok maşallah çocuğum herşeyi yapar bana yardımcıdır bu yaşında bile elinden geldiğince ufak teffek işlere koşar

benim bu dediğim sadece gece sabaha kadar oluyor 3-5 defa uyanıyor saçma salak sebeplerden çağırıyıor yanına

nazlımeleğim bu öyle değil
yavrum maşallah çok yardımcıdır bu yaşına rağmen her işime kendine göre yardım eder
benim sorunum geceleri,gece 3-5 kez uyanıyor çoğu zaman saçma salak sebepler oluyor onu diyorum çözemedim bir türlü

nazlımeleğim bu öyle değil
yavrum maşallah çok yardımcıdır bu yaşına rağmen her işime kendine göre yardım eder
benim sorunum geceleri,gece 3-5 kez uyanıyor çoğu zaman saçma salak sebepler oluyor onu diyorum çözemedim bir türlü

nbrler hatunlar
evıme geldım valla toparla ustunden soyle bır gec derken ancak bu saat oldu
mamalarımızı bıle yaptım valla pek bır hamarak gordum kendımı

sıte hıc ıcacıcı durmuyor yıne
sureklı tutukluk yapıyor

seda hatun kızlarla bulusuyormus ohhh ne guzel

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Pasikom dün derin hatunla buluştuk eylül karusunun işi uzun sürdüğü için mesai kaldı iş yerinde biz derinişko ile gezdik sornam yemek katına çıktık ne yiyelim die gözümüz dört döndü mamalar arasında ama bir kez daha irademize sahip çıkıp ben tavuk ızgara salata derin köfte salata yedi hafif yememize rağmen çok şiştik mideler küçülmüş herhal neysem
KIZLAR ASIL BOMBAYA GELİYORUMM SIKI DURUNNNN
Dün annemler beylikdüzüne gittiler ya şakayla karışık telde anneme gitmişken ev bakın dedim dayımın eşi ve 30 yıllık arkadaşı annesi de gaza getirmiş olacak ki ev bakmışlar açık ve kapalı havuz fitnes solonu olan güvenlikli 3+1 ev bulmuşlar annem eve bi gittim taşınıyoruz dedi hayırdır dedim anlattı şaşırdım nasıl olacak peki dedim oturduğumuz evi ve 2 daireyi boşaltıp satılık ilanı koyucaz geçici olarak b.düzünde kiraya geçip evler satılınca parayı bankaya koyup kafamıza göre ev çıkınca ablana bize ve birde kiraya vermek için satın alıcaz dedi tabii o arada bizde birikimlerimize devam edip kendimize ayrı bir ev alıcaz kocaaaa birr ohhhh çektim dün ailecek hep beraber oturup konuştuk annem abime ev almıştı arabasıda abimde duruyordu yiğenim olduktan sonra abim aldı öle de kaldı al arabayı sat bize orda lazım olacak dedim kıyamam ben nasıl alırım altından arabayı işe gidip geliyor vs ii o zaman aç tel söle arabada senin satıyormusun satıp yeni mi alıyorsun ne yaparsan yap de o da sana mahkum kalmasın tamam dedi zaten abimler yatıp kalkıp bana dua etsinler annem abim evlenince abimlerin kirasını aşşağıda dairenin kirasını alıp ödüyordu bigün dedimki abimlerin oturduğu kiralık ev satılığa çıkınca nasıl olsa kirasını veriyorsun ev al onlara dedim yoğun ısrarlarım ve onlarında kafalarına işlememle alındı şimdi araba neysem çok uzattım ama kızlar derin bir ohhh çektim en büyüğüde annemlerin istekli gitmesi aynı yerde küçük dayım 30 yıllık dostları var ablamda gelicek arabada var hiçç sıkılmayızz hemen sizinle paylaşayım dedim

gunaydınnn hatunlar
bu sabah gec geldım azıcık

sedacım haberıne cok sevındım canım
ınsa allah hersey gonlunuzce olur
gelsın arda pasaya kardesler :))
eylul hatun yıne katılamamıs sıze ama aksamınızın ıyı gecmesıne de sevındım

ben de dun aksam ustunden soyle bır toparlayım dedım evı
hafta sonu ıcın ust katımdakıler haber verdıler gelelım dıye
aksam haber verırım dedım ama babamla vakıt gecırmek ıstesemde cıksın aradan dıye
aksam gelın dıyecegım
yarın da onları agırlarsam uzerımden buyuk bır yuk kalkacak valla
ne yapsam bılmıyorum tabıı
ılk kez gelecekler var evıme degısık ama kolay seyler tavsıye edın guzeller bana

selam kızlar

buğun kızımla erkenciyiz hayatımızı düzene sokmaya çalışıyoruz bakalım.

seda aldığınız kararlar sana ve ailene hayırlar getirsin inş.simdiden hayırlı olsun

lore bu akşam benimde misafirim var.ben çikolatalı soslu bir kek yapıcam.elmalı turta ıspanaklı gül börek.bide kurabiye ama karar vermedim.salata olarak yaparsam patatesi ezip içine 1 salatalık rendeleyip suzme yoğurla harmanlayıp üzerine ceviz ve taze nane yapraklarıyla süsleyeceğim bir salata yapmayı düşünüyorum ama yaparsam salata olsunmu olmasın mı daha karar vermedim

bu gün çok çalışmam lazım koltuklarımı silecem.yardıma gelecek hanım salıya kadar dolu olunca iş bana kaldı koltukta yok yok silmem lazım

sedoşum günaydın
ayy çok sevindimmm haberlere vallahii
inşallah şöyle ebeveyn banyolu bir eve geçersiniz canım:))))))))))))))
hayırlısı olsun ama gerçekten sevindim

Çok teşekkürler kızlar bende çok sevindim bu karara çok sıkılmıştım dün derinlede konuştuk eve bi gittim kararlar bu şekilde ilerledi şimdi netten falanda bakıyorum çok şık 3+1 modern havuzlu daireler var 800 konaklarda kiralık ii ama almaya kalkarsan aynı daireler 180 bin bizim daire anca 150 gider annem anca satılık istediğinde 3+1 değilde 2+1 alabilir olsun bizde zaten bir süre idare edip ev alıcaz ne olur ardanın satılık alınca ayrı bir odası olmaz okula başlayana kadar bizde aynı siteden 2+1 alırız olur biter nebiliim işte hayırlısı olsun artık
Sizlerde misafir yoğunluğu var yine sanırsam kolay gelsin hepinize

mucızem benım kurabıyem var evde
tatlı olarak krem karamel yapmayı dusunuyorum
borek, salata cesıtlerınden bırı ama hangısı
ve yıne de yanına baska bır cesıt daha yapsam ıyı olacak
belkı pogaca, borek ve renklı patates yaparım yıne

günaydın kızlarrr
hilalcim sanıırm hastaymışsın geçmiş olsun canım yaaa atlatırsın inşallah biran önce....
sedacım gözünaydın canım allah kalbine göre verdi bak ne güzel hadi gözün aydın kuşummm
meleğim ya yağmur gece kalkmıyorda bende ayırayım diyorum odasını bönceden 21.00de yatan çocuk şimdi biz yatağa ne zaman gidersek o zman yatıyor bide babası yanımıza alıştırdı beşiğine zorla yolluyorum babası bi türlü razı gelmiyor odayı ayırmaya oda rahat etsin bende alışşsın artık diyorummm....
lorecim valla şu mini kumpirlerden yap çok lezizoluyor kesinlikleeeee

Günaydın kızlar.Sabah toplantım vardı.Ancak gelebildim.Uykusuzum yine bugün.Anıl 4 de uyandı ve beraber yattık.Dişten sanırım..İşlerim yine yoğunlaştı.Üzerime bir sürü iş yığdı şerro(

Sedacım hayırlı olsun aldığınız kararlar.Tez zamanda oturursun evine inşallah..

Lorem ve Mucize hatun kolay gelsin.Misafir ağırlamasını bende severim.Kısır yapın yanınada ekşili.Bize de gönderin..

Derin günaydın..

yasmınım ben de senı merak etmıstım canım
zor oluyor ama gececek ınsa allah
sabah esımle ne zaman emeklı olacagımızı hesaplıyoruz
esım emeklı oldugunda bızım kuzu 25 yasında olacak
oooowwww o zamana ben oglumu evlendırmıs bıle olurum dıyor
buyuduler de evlendırme planları bıle kuruyor bak

lavısım evet canım olabılır
tum malzemeler var zaten evde
sadce borek ıcın yufka alıcam o kadar

koluklarımı ve halımı sildim oturma odası bitti sayılır.inş akşama kadar da kurur.
betül hanım da durmadan üçüzler aç diye yanına çağırıyor.sanki izliyormuş gibi bitince aklı başına geliyor.

yasmincim teşekkür ederim.kısır düşündüm de akşam çayında biraz ağır olur.sanaa ayırıca yaparız artık.

lore ne güzel senin kurabiye varmış benim hiçç bi hazırlıgm yok yetşir inş akşama.kurabiye yerine elmalı turta yapacam

bu arada açlıktan ölecem daha kahvaltı yapmadım gidiyim de bi doyayım

kızlar ya yağmur bu ara ağzına lokma sürmez oldu derdi zoru süt alt azısı şişmiş acaba ondan mı ne kahvaltı yapıyor ne makarna ne köfte bi tek patates ve süt valla ne yapacağımı şaşırdım şu zamana kadar hiç yemek sıkıntısı çekmemiştik ne yapacağımı şaşırdım vallahi doktora mı götürsem akşam 18.00de başlıyor bi biberon sütü bitiriyor bide gece 22.00gibi içiyor yemek yemek istemiyor bi akıl verin ne yapayım yaaa

Yoğurt yedir Laviş.Ben çorbadan alıp biraz yoğurttan alıp yedirdim.Dişlerine sertlik gelince acıyo. Bu dönem böyle yiyecek.Geceleride mama verdim.Hem doyurucu hemde içinde vitamin olduğu için..

Lavişim yasom hoşgeldiniz bu haftasonu kursum olduğu için haftaya Pazar bakıp tutmaya gidicez kısmetse hakkımızda hayırlısı olsun
Yağmurun iştahsızlığı diştendir bence zorlamayın arda beyin iştahı keyfine göre bgün bayıla bayıla yiyor birgün ağzına birşey sürmüyor değişik çocuk anasına çekmiş
Hava güzel olduğu için parka götüreceklermiş şimdi yemek yemesi için kandırmalar yapıolarmış binevi cebelleşiyorlar
Bende birazdan mamaya çıkıcam derin hatunumun dün bahsettiği yere gidip ton balıklı salata yicem inşallah doyarım

benım kuzumda uzun zamandır aynı durum var
dun aksam et suyuna yuvalama corbası yaptım
ıcıne ekmek ıcı dograyıp zorla caılolu karsısında yedırdım
etlerını secıyor pasam cıkarmak ıstıyor dıye mınık mınık dogradım pıstıkten sonra
ama dısının arasına gırıyor ya hemen anlıyor
zor da olsa yedırdım bır kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…