2008 Kasım Anneleri

günaydın ,hayırlı cumalar herkese..
gece yine sorun yaşadık biz alıştık ama artık düzene girsin diye dua ediyorum ...
aslında iyi bişeyde oldu sayılır..
kerem genelde 1de uyanır yanımıza gelirdi bu sefer uyandı ama biberonu alınca uyumuş tekrar..
gece 3,30da kaan ağladıuykulu aldım biberonu verdim ama uyumadı yine aldım ayağımda salyıom diye yatağa getirdim eşim araya yatır dedi yok kerem nerde diyorum alışmışım ya gelmesine onu araya yatırdık ama azcık uyudu azcık döndü durdu en son kalktı mızırdıyordu babamız içeri götürdü içeriyi seviyor bu kuzu ama ordada durmadı dişimizmi çıkacak bilmiyorum hiç böyle şeyler yapmazdı kaan kaç gündür aynı şeyler ama şaşırdığım tek şey o kadar şeye rağmen kerem uyuanmadı daha doğrusu bir mızırdadı biberonu bitmemiş almış ona devam etmişş..
üstünü örteyuim diye baktım kafaya yorganı çekmiş açtım bana bakıyor uyanmış ama bana seslenmedi uyuyacaktı ben gitmesem çok şaşırtıcı bu durum kerem için..:)))
sonra çıktım odadan epey kaldı sanra kalkmış anne diyor kaan hala mızırdıyordu sat 5 olmuştu düşünün kerem bizim yatağa yatr yatmaz uydu artık adama acıdım işe gidecek diye içeri gittim kaanın yanına ben yattım onu gönderdim yatak odasına.. sabah 8,30kadar uyumuşuz sonra çizgifilm açtım arabalarını verdim ben kerem gelene kadar 10 kadar daha uyudum kendi kendine oynadı tonton..
ay hergün böyle anlatıyom ama kereme sevindim kaan uyanmasa kerem yatağında sabahı edecekti bizde rahat yatacaktık buda bir gelişme ...:))

gelelim size sedoş sevindim senin için güzel bir gelişme olmuş hayırlısı olsun.. inş. herşey istediğinm doğrultuda gider..
lore ve mucize sizinde akşam misafirler varmış kolay gelsin...bu arada bende yarın birgün halımı sileceğim üstünde ne ararsan var.. bir iki aya kadar bir iki şeyin taksidi bitecek halı yıkama istiyorum koltuklarım içinde çok iyi olur dün meyve suyunu boca etmiş kaan beğenmediği için bende koltukları sildim ama içine işledi bir kere..
yasmin sanada kolay gelsin..
laviş aynı dert bizdede var kaan çok seçici tek güzel gelişme peyniri sorunsuz yiyor sabah artık.. yemek yemiyoruz bu ara hazır pizzaya alıştılar bazen ondan yapıyorum akşamda makrna yaptım ucundan azcık yedirdim ....ve dediğin gibi bu ara süte çok sardı gece 3 kere içti sabah kalkmış yine süt istiyor çok olur diye vermedim...baba alıp gelecek bitmiş dedim..

sedoş valla ben doyuyordum yanında sıcak tost ekmeği verirler ama onu yemezdim
kepekli ekmek iste onun yerine bir dilim:)
afiyet olsun

Nazlişkom sağol aminnn
Senin durumunda çok zor kuşum Allah yardımcın olsun çok güzel bir duygu ikiz sahibi olmak ama inanılmaz zor
Dayımın eşi iki kız çocukları vardı hamile kaldı ikiz doğurdu biri kız biri erkek şuan 6 yaşındalar ama bu zamana kadar öldü öldü dirildi hoş durumları iidi bakıcılar vs ama yinede bakıcı gidince 2 saatlik dilim ve gece uykularından dolayı her gördüğümüzde bakımlı artist olan yengem vasat saçlar başlar dağılmış ve bitkin halde oluyordu zaten kendine çok dikkat ettiği için o dönemler hiç dışarı gezmelerine çıkmadı bile daha sonra diğer kızlar büyüyünce onlara bırakıp yada bakıcıya bırakıp çıkıyodu bakıcının dışında annesi ablası falanda geliordu çok yıpranmasın die sen orda teksin anlıyabiliyorum durumunu cnmcım Allah kolaylık versin

ay sorm sedoş bende kuuzlardan önce gezer tozardım eh kendime bakrdım biriki senedir evde çoğunluk bunalım takılıyorum.. yazın bilew kuzular rahat vermediği için doğru dürüst bir yerede gidemedik..
hep diyorum iyiki varlar çok sevimliler ya bir gülüşleri o küçük elleriyle sarılıp anne demeleri yeter.. bana dünyaları verseler hiç birşeylerine değişmem ama çok yoruluyorum arada bir kendime ait bişeyler yapım diyorum ama anca onlar büyüyüp okula gidene kadar tek bişey yapamıyacağım.. şimdilik planlarım 3 kişilik çoğunluk 4 babamızda olmadan olmuyor..
ama bu yaz durmayacağım çünki lojman çok müsait kapalı parkları var anneler için çardakları var yazın sık sık bahçeye ineriz onlarda stresini atar bende inşallah...
ayrıca biraz daha akıllanmalarınıda umut ediyorum sabırsızlıkla...

ya bu kız beni deli edecek giydiremiyorum bi türlü ayaklarını ben giiydiriyorum cadı çıkarıyor.çıplak çıpllak yerlere başıyor.romatizma olacak valla.

nazlım allah yardımcın olsun canım ya .dün parkta gördüm bi ikiz annesi onlada erkekti kadın bir birine koşuyor bir birine o da yalnız bakıyorumuş ama dikkatimi cekti biri birinden daha hareketli ikiside aynı olsa kadın napardı bilmem.

nazlım cok zor canım
allah kolaylıgını verıyor elbet ama olan sana oluyor yıne
keske annen yakınında olsaydı cok yardımcı olurdu sana emınım

arkadasımın da ıkız kızları var
ve ıkısı bırbırıne benzemıyor
bırı tombık ve agırkanlı bır kızken
dıgerı zayıf asırı hareketlı ve cadı
ıkısı ıcın kosturmaktan erıdı kaldı valla annesı bıle sık sık gelıp yardım etmesıne ragmen
bız bırısı ıle ugrasıp yoruluyorken senın ısın zor ama
bır kerede bıtmıs olacak tum sıkıntı ınsa allah

günaydın fıstıklarımmm
patrondan izinliydim az evvel geldim evimi süpürdüm akşamada ardayı yatırınca halı koltuk silersem baya temizledik bu haftalık:44:

seda şanslısın valla herkeze nasip olmaz öyle anne.ha bu arada sizin ailenin patronuda anne sanırım hep annem dedi annem beğendi falan diyon baba nerde lenayrıca havuzlu ev fikri cezbetti beni arda kuşumda bizimki gibi su kuşuysa yaşadı

nazlım bende çok istemiştim ikiz olsun diye ama olmadı nasip değilmiş belki ilerde olur hetrik yaparım deermişimbaşbakanımız en az 3 diyo yapacaz artık el mahkum

mucizem benimkielrde fareklı biri daha hareketli.. ALLAH onu güzel dengeliyor ikizlerde ama yinede zor...

lorem evet bende öyle düşünüyorum toptan yaptım ilerde millet ikincinin derdiiyle uğraşırkken ben gezip tozucam diye avutuyorum kendimi..:))))))

polipim hoşgeldin.. bugün temizlik günü sanırım kolay gelsin...
başbakan 3 diyorsa bir kızda ben yapım bari oldu olacak

ya yoruluyom neyimde şimdi konuşmalaerı çok tadluıuu gelmiş kerem ben abiim diyor abi olmuış yani kuşum...
kaanda çuuçuular istiyom diyor sabah trt çocukda çufçuflar diye bir çizgifilm vardı trenli felan ondan öğrenmiş bugün çuçuları istiyormuş... neyse kayu başlamış ona daldılar...

Polipe çin takvimi var..

Lorem ben yazın başlıcam çalışmalara.Birkaç ay yöntem denicem ama bizde zor.Çünkü kociş biraz problemli.Biz her anı değerlendirmeliyiz, zor oluyo.Ama yumurtlamadan 2 gün önce fanfini olursa dayanıklı kız geni taşıyan kuyruklu balonlar yumurtan çatladığında büyük özlemle koşacaklar ona:)) Çünkü erkek geni taşıyan doğmamış bebekler az yaşarmış

ben hep dua ettim allahım nolur kız olsun diye tedavi ile olduğu için birdaha olma ihtimali çok düşük korkusu ile kız kız diye inledim allahda gönlüme göre verdi.hatta bi tane daha kızım olsun istiyorum arayada tadımlık bir oğlan sıkışsa fena olmaz.

ama dikkatimii çekti kasım bebişleri genelde erkek herhal .mesela aklıma bişey geliyor tam size soracam bakıyom hep erkek anaları kız analarının girdiği yok buralara eylül piraye hilal saphira vardı kız anası hatırladığım lavişde arada takılıyor

bi sene erkek yılı bisene kız yılı olur derler nekadar doğru bilemiyorum amma busene erkek yılı imiş,bana doğur diyenler varda ısrarla,

lore ben istemeye başladım amma henüz çalışma yok.

polipe hatuncum ben sabahtan sildim halımı koltuğumu bir hafif hissediyom ki kendimi darısı başına

selam güzellerim
misafiri gelicekler varmış kolay gelsin
sedoşum çok sevindi,m canım hayırlısı olsun inşallah
nazlıcım sana duble duble duble kolay gelsin canım ,işin çok zor sabrınada hayranım ben olsam var ya eyvah diyorum avaz avaz bağırırdım her dakka valla
dün tontişi berbere götürdü bbası yıkmış geçirmiş ortalığı saçları acaip şekilsiz olmuştu ben uzatmak istemiştim ama son günlerde blair cadısı diyodum çocuğa en sonunda karar verdim yolladım ama kestiremeden gelmişler gıcık oldum götür getir alışsın demiş berber ama eşim bidaha götürmezdi,
akşam ciciananemiz aldı memoyu neden kestirmiyosunuz falan dedi böyle böyle dedim aldı gitti çocuğu
yarım saat sonr beni aradı hemen gel diye anam bi giderim memonun saçlar kesilmiş nasıl becerdin dedim mintaxla canım mintaxla diyo:)))
tabiki cicinin karşısında kıpırdamadan durmuş maşallah çokta güzel kesmiş ben alsam elime yamuk yumuk yapardım kesin:)bu sorunuda hallettik şükür

eşimde hala işsiz birbirimizi yiyip duruyoruz nasıl olucak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…