günaydın ,hayırlı cumalar herkese..
gece yine sorun yaşadık biz alıştık ama artık düzene girsin diye dua ediyorum ...
aslında iyi bişeyde oldu sayılır..
kerem genelde 1de uyanır yanımıza gelirdi bu sefer uyandı ama biberonu alınca uyumuş tekrar..
gece 3,30da kaan ağladıuykulu aldım biberonu verdim ama uyumadı yine aldım ayağımda salyıom diye yatağa getirdim eşim araya yatır dedi yok kerem nerde diyorum alışmışım ya gelmesine onu araya yatırdık ama azcık uyudu azcık döndü durdu en son kalktı mızırdıyordu babamız içeri götürdü içeriyi seviyor bu kuzu ama ordada durmadı dişimizmi çıkacak bilmiyorum hiç böyle şeyler yapmazdı kaan kaç gündür aynı şeyler ama şaşırdığım tek şey o kadar şeye rağmen kerem uyuanmadı daha doğrusu bir mızırdadı biberonu bitmemiş almış ona devam etmişş..
üstünü örteyuim diye baktım kafaya yorganı çekmiş açtım bana bakıyor uyanmış ama bana seslenmedi uyuyacaktı ben gitmesem çok şaşırtıcı bu durum kerem için..:)))
sonra çıktım odadan epey kaldı sanra kalkmış anne diyor kaan hala mızırdıyordu sat 5 olmuştu düşünün kerem bizim yatağa yatr yatmaz uydu artık adama acıdım işe gidecek diye içeri gittim kaanın yanına ben yattım onu gönderdim yatak odasına.. sabah 8,30kadar uyumuşuz sonra çizgifilm açtım arabalarını verdim ben kerem gelene kadar 10 kadar daha uyudum kendi kendine oynadı tonton..
ay hergün böyle anlatıyom ama kereme sevindim kaan uyanmasa kerem yatağında sabahı edecekti bizde rahat yatacaktık buda bir gelişme ...:))
gelelim size sedoş sevindim senin için güzel bir gelişme olmuş hayırlısı olsun.. inş. herşey istediğinm doğrultuda gider..
lore ve mucize sizinde akşam misafirler varmış kolay gelsin...bu arada bende yarın birgün halımı sileceğim üstünde ne ararsan var.. bir iki aya kadar bir iki şeyin taksidi bitecek halı yıkama istiyorum koltuklarım içinde çok iyi olur dün meyve suyunu boca etmiş kaan beğenmediği için bende koltukları sildim ama içine işledi bir kere..
yasmin sanada kolay gelsin..
laviş aynı dert bizdede var kaan çok seçici tek güzel gelişme peyniri sorunsuz yiyor sabah artık.. yemek yemiyoruz bu ara hazır pizzaya alıştılar bazen ondan yapıyorum akşamda makrna yaptım ucundan azcık yedirdim ....ve dediğin gibi bu ara süte çok sardı gece 3 kere içti sabah kalkmış yine süt istiyor çok olur diye vermedim...baba alıp gelecek bitmiş dedim..