2008 Kasım Anneleri

Uleynnn ne titiz karılarsınız beaaa halı koltuk silmek vay anam vay ben silemiom daa çok çabuk yoruluyorum evi siler süpürürüm toz alırım incik cincik yerlerin altından girer üstünden çıkarım toz alırım ama halı koltuk olayını yapamıom yazlıkta devasal iki halı var onları bilem annem ben ablam ömer babam balkon büyük bahçeli beraber yıkadık kihkihkih kışlıktakileri hep halı yıkamaya veriyoz
Polip hatun arda suya bayılıyor çok seviyor kiralayacağımız yer büyük ihtimalle havuzlu olacak ama annem ordan satın alabilir mi bilmiyorum dün mesela dairelerin hepsini satıp ablanında seninde payını vericem dedi ama nasıl halledicek bilmiyorum abime 110 bin birde araba verdi bizede 120 vermesi lazım ama evleri sattığında 310 falan yapıyor nasıl olacak dedim bi kısmını veririm sizde ekler alırsınız evinizi daha sonrasıda oturacağım evde sizin büyük payını ablan ve sen alırsın dedi nebiliim karışık iş şu maddi meseleler ya

dün alışveriş merkezinde benim sıpaya babası
kaka yapma sakın oğlum burda değiştirmek çok zor oluyor
evde yaparsın tamam mı demiş
tamam demiş bu da:))
ve yapmamış eve gittik 3 kere yaptı:)))

dün alışveriş merkezinde benim sıpaya babası
kaka yapma sakın oğlum burda değiştirmek çok zor oluyor
evde yaparsın tamam mı demiş
tamam demiş bu da:))
ve yapmamış eve gittik 3 kere yaptı:)))

Derin bence tuvalet eğitimine başla, kas gelişimi iyi demekki çiş zamanı gelmiş.Biz 6 numaraya geçtik bezde, o da heryerde bulunmuyo.Sıkıntı oluyo..

oo derin maşallah senin oğlana..
bizde 5 numara kullanıyoruz ama kaana dar geliyor huggies ve molfix iyi şimdilik hangisi denk gelirse kerem kaşık kadar dötü var ona 4 no bile oluır ..:))))))

maasallah bugra pasaya
demek kı calısmalara baslanılabılır

benım kuzunun toto mınnak oldugundan bez sorunu yasamıyoruz ama
ben sureklı almaktan yoruldum
onceden kolı halınde de satılıyordu ıyı oluyordu
sımdı bulamıyorum paket paket al tası yoruyor bızı

Sizin dert ne yavri?

zor oluyor dedin ya bizde de bebiş zor oluyor tuttur tutturabilirsen.

sedacım bende çok zorlanıyorum genelde sildiriyorum. birde benim bileğim sakat liflerimde yırtık var muthiş acı duyuyorum.ama silmeyincede beni yer bitirir hele bide leke varsa batar bana.akşam benimkine söyledim silelim bana yardım et diye dalga geçtiğimi sandı oralı bile olmadı.

maytap hoşgeldin canım sıhhatler olsun yakışıklıya

su koltuk ve halı sılme ısı benı ve kocamı canımızdan bezdırdı
artık saldık gıttık valla
halı neyse yıkamaya verıyorsun sorunsuz gelıyor ama ya koltuk ısı cok kotu
defalarca sıldım sıldık ve sıldırdım
sonuc yıne vasat
sımdı koltugumla aynı renk polar aldım
sadece oturma kısımlarına dıkkatlıce serdım
hıc kaymadıgı ve aynı renk oldugu ıcın dıkkat cekmıyor
koltugun orjınalı gıbı duruyor
sılmıyorum artık ve sılmeyecegım protesto edıyorum
bır ıkı yıla kadar kuzumda artık dokup sacmadan yemeyı alıskanlık edınınce degıstırıcem koltuklarımı

maytap baktım sarı kafa çok yakışıklı olmuş sıhhatler olsun...

bende sürekli siliyorum iki güne bir oldu bu aralar çok döküp saçıyorlar birde bilinçli inadına yapıyor kaan en çok ona kızıyorum...
ama silince iyice dwrine atıyoruz ya oda var bir arkadaşım geçen sen halı yıkama aldı kanepeleri yıkamış aynı yaşlarda onunda kızı var kanepelerin rengfi atmıştı yıkayınca parlamış resmen bana diyorki 5 posta kirli su çıktı diyor.. bende bu yaz istiyorum halı yıkama.. biz 4-5 sene doğuyu atlatana kadar takım almayı düşünmüyorum doğudan sonra yatak odamı ve oturma grubunu değiştireceğim..
bu arada bende sadece oturulan yere polar seriyorum halının üst örtüsü durmuyor topluyorlar çabuk kirleniyor...

neyse kızlar ben gidiyorum kuzulardan biri toplantı yapmış yine kokuyor ortalık temizleyim yatırayım kuzuları...

5 numara sanki dar gelmeye başladı gibi
paketleri de iyice küçükltüler
lore dediğin gibi 2 günde bir nerdeyse bez alma derdi var
benimki çok kirletiyor ya
doğduğundan beri böyle
beze çok para veriyoruz
hala 5-6 kere kaka yapıyor:))
birşey yerse mutlaka ama mutlaka yapar
hiç tutmazdı içinde
işte dün laf dinlemiş hayret ettim:)))

ben molfiks yada huggies kullanıyodum memoya ama son zamanlarda her sabah çiş geçiriyodu üstüne
babystar deniim dedim aldım baktım diğerlerinden daha büyük boyutlu kullandık memnun kaldık büyük totolu değil ama diğerlerinden geçti hep
bu bez byüük baya idare eder bizi baya 5numara olarak
bu bezlerin 6sı varmı bazı yerlerde ekstra large olarak gördüm ama bu ara hiç gözüme ilişmedi

Ben hiç dikkat etmedim canım.Prima kullanıyoruz belki ondan.Yalnız oğlun çok güzel maşallah.Saçını ciciannesi kesti demek.Süper..

maytabım esın ınsa allah en kısa zamanda baslar bır yere canım

bız dogdugundan bu yana hıc degıstırmedık hep prıma kullanıyoruz
bız cok memnunuz hıc sorun yasamadık ama artık ayrılsak ıyı olur

Bende akşam mühendisler odasının yılbaşı kokteyli var, oraya gidecem.Burdan bir arkadaş ve eşimle. Biraz kanepe , koltuk ne varsa yer içer eve gideriz:))

owww yılbasını erken kutluyorsunuz
onumuzdekı persembe de ısyerımızın oldugu bınada yılbası partısı var
konsept olarak gızlılık objesı hedıyesı belırlenmıs
ne alacagımı dusunuyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…