2008 Kasım Anneleri

Lorem Dedemanda yapılıyo , geçen hafta elektrik mühendisleri odası yapmış.Sıraya dökülmüş yani.Bu hafta biz:)

yasmincim sağol canım kasım bebelerinin hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı maşallah hepsine
ben prima kullanamadım alerji yaptı doğduğunda bidahada denemedim doğrusu bu israil ayağına

bizimde burda akmerkezde dün vardı kokteyl eğlence dj performans vs vs
31 aralıktada burda öğleden sonra kutlama kokteyl olacak saat 4 gibide salıverceklermiş bizi dün ki organizasyona katılmadım akmerkezin davetiydi zaten ama bizimkine katılıcam
Yarın tatil ama ben sevinemiyorum çünkü 2 gün eğitim var erkenden kalkıp yola düşücem oğluşum ve kociş mışıl mışıl uyurkene 5 te bitiyor normalde kurs ama belki 3 te bitirme olanakları varmış inşallah erken bitirir yoksa sabahın köründen akşama kadar çok sıkıcı beaaaa

MAYTABIM özlettin valla oh kocanla otur işde sıcacık evde
yupiii yarın tatil paşamla kankisine gidicez sabahtan geceye kadar takılcaz babamızda gelecek akşama
pazarda bakalım hava güzel olursa kırlara açılabiliriz sis pis olmasa soğuk bize vız gelir..
abimin bebişi olacak haziranda gelinimize çok şık iki tane hamişşken giysin diye bluz aldım.şık şık taşısın yeğenimi bide şu cinsiyeti belli olsaydı.kız olursa yıkıcam ortalığı bi gardırop eşya alıcam ama erkek olursa pek bi şansı yok çünkü buralarda pek bişey yok beğeneceğim.ama yaza istanbula gelirsem patlatacam gap ı mothercare i yada onlar eni patlatır artık fiyatlarıyla

saka maka bır yılı daha devırdık valla
yaslanıyoruz hakkaten yaww

hah sedayı yeni susturduk başladı felaket tellalının biri daha kızııım ne yaşlanması şarap gibi demlenmeye başladık daha olmadık bileajdanın yaşına gelecez o zaman ay biraz formdanmı düştük ne diyecez zira ben o yaşta onun gibi mayo giyince herkez bana baksın daşmısın mübarek desin istiyorum

Bende kız olsun istedim yeğenimi ama erkek yine:) Sağlıkla doğsunlar.Haziran sonunda geliyo..

Bende kız olsun istedim yeğenimi ama erkek yine:) Sağlıkla doğsunlar.Haziran sonunda geliyo..

benim içinde farketmez kız erkek ama erkek kıyafette sıkıntılı gurup o yüzden dedim.bizimkide haziranda ama kaçında bilmiyom.düşük riski vardı yazamadım buraya ama geçti şükür.erkek olursada bol araba kamyon alırım artıkın

Kızlar ya ben arda ile yatıyorum mecburi değil kendim istediğim için ama gece sürekli kıpraştığı için hep uykusuz kalıyorum birde uyanıyor iki gündür uykum bölününcede çok kötü oluyorum onu ayrı bir yerde yatırmak hiç istemiyorum ben arda paşadan daha çok alıştım nasıl ayrı yatırıcam bilemiyorum yaaa böle de uykusuz uykusuz dolanıyorum ortalarda
polip karusu uğraşırdım senlen ama uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr

seda ılk zamanlar cok zor gelıyor canım
ayrılamıyorsun ama zamanla alısıyorsun ayrı yatmaya
ben gecelerı ruyadan korkup aglarsa alıyorum aramıza
bır daha bebık olamayacak kuzum sonuna kadar kullansın hakkını

acı gercekler polıpecım
babam der kı;
korkunun ecele faydası yok
ne kadar ıstemesekte yaslanıyoruz canım :76:

sen hiç konuşma hele senin gibi yere yakınlar hiç yaşlanmazki.yonca evcimik gibi töbe töbe
len ben dantelli kilotlu çorap giyiyodum daha aboneyim abone diyodu karı hala çocuk gibi büyüse yaşlanacak gibi ama büyümiyy
benim ardada sabah ezanlarıyla teşrif ediyor şikayetim yok

heheyyyt seda karısı sana benim ölüm yeter be gel hadi bi churcill olabilirsin naim süleymanoğluda ama bi polipe kolay yetişmiyyy(burhan altıntopa sevgilerle)

policim adamdan bana kalmıyo pek pc
bugün küstüm onada cumaya gitti daha gelmedi bana kaldı
bu arada kocanla otur evinde sıcak sıcak lafını bişr kez daha düşünmeni tavsiye ederim
zira pek iç açıcı olduğu söylenemez

susss kocaya küsülürmüymüş hiç Allah daş ider(anneme sevgilerle)
şükreeet onu bulamayan çok karı var piyasada.ya bana çok denk geliyo bilmiyorumda piyasada evde kalmış kız ve dul sayısı hat safhada.farzet noel tatilindesiniz tadını çıkar:76:

heheyyyt seda karısı sana benim ölüm yeter be gel hadi bi churcill olabilirsin naim süleymanoğluda ama bi polipe kolay yetişmiyyy(burhan altıntopa sevgilerle)

yok yok çaba harcama ölü vaziyetteyim çevirimdışı çalışıorum şuan kafamı koysam zank die gidivericem offf fenalardayım bi yandan da acaba akşam çıkışta açılıp sirkelenip Cuma pazarına yetişebilirmiyim die düşünüyorummmm

ayy hakkaten erkekler sureklı evde olunca evın ısı hıc bıtmıyor daarmadagınık oluyor
ve nedense hıc sevgı sozcuklerı soylenmıyor

polıpem ben yaslanmıyorum zaten canım
sadece zaman ılerlıyor yas hanemın son rakamı degısıyor o kadar
yoksam hala aynıyım

sen yaşlanmassında herifin ömrünü yersin sen genç yaşta çöker mazallah:84:
sevgi sözcüğü bekler,özel günlerde hediye bekler,pışpışlansın ister ister Allah ister:95:

evlilik hayatımızda yıllık izinleri saymasak onlarda en fazla 7 gündür bayramlarda bile en çok 3 gün tatil yapmış bi insandır kendüleri o yüzden bu tatil fazla geldi bize ne yılbaşı ne milli bayram

neysem aç bi dükkan bak keyfine diyorum orası sapa burası bilmemne valla darl geldi
ne istiyo anlamadımki

lorem dediğin gibi ev darmaduman ve ağzından çıkanı kulağı duymuyo bu aralar en sonunda defedicem evden o olucak yiter ya yiterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…