2008 Kasım Anneleri

polıpem dogru soyluyorsun
cevreme bakıyorum da ben hakkaten cok nazlıyım
ve sureklı olarak ozellıkle kocam tarafından pıspıslanıp sımartılmak ıstıyorum
yas olarak zaten benden buyuk kocıs
bır de benım nazımı kaprısımı cekmekten yaslandı valla
bu bır ozelestırıdır

maytabım valla bır ara esım ısyerını devredınce tv manyagı olmustu
tv karsısında yemek yemeler
cerezler cıpsler her turlu ıslerı askıya almalar falan
cıldırıverecektım valla
allahtan gecıcıymıs cabuk sılkelendı

canın isterse seda karısı
yasemine bulaşacamda gözüm basmıyo hem yaşıda benden büyük saygısızlık etmiyim hemde totosu büyük ezer geçer walla beni...

Maytap zor durum valla.Kocanın evde olması sıkıntı verici.Uzun süre evde kalması tadını kaçırır. Biz haftasonu evdeyiz ikimizde.Mayasıllı döt gibi vırk vırk öter, canımı sıkar.Bende bu yüzden cumartesi kaçıyorum bebemi de alıp:)

heytt aranızda 30 u devirmiş biri olarak bende daş gibiyim :79: heheheheh desemde içim kof benim yaa...:86:
bazen bakıyorum nice 20 likleri cebimden çıkarırım hayattan bezmişler tabi bende bezmemek için büyük çaba sarfediyorum..
eskiden adamımla ne güzel cilveleşirdik şimdi kalmadı yaa ben onun nazlı kedisiydim mırmır..:))
şimdi evin külkedisi oldum..

maytabım sen sabırlısın bu günlerde geçer canım.. elbet kendine göre bulr bir iş ...
ay azcık evi temizledim havalandırdım oh temiz ev gibisi varmı ya hasret gittim bu aralar....

HA BU ARADA ben kocayla evde işte hatta dışardada 7/24 birlikteyim Allahda ayırmasın ben onsuz içim daralıyo.Anama bile gitmem o yanımda olmayınca:78:

LAF
sen gibi karım olsun piyasaya 500 bin borcum olsun derdim erkek olaydım

Ne oldu zoruna mı gitti cicim.Herkes sen insanın ömrüne ömür katarsın der.Geçen kanserli bir akrabamız var 31 yaşında.Kontrollere gidiyo ama öncesinde psikolojisi bozuluyomuş.Muhabbet ettik biraz.Yasmin abla beraber yaşayalım seninlede şu illetden kurtuluyum diyo.Ne oldu beğenemedin mi?

oh kahvemi içtim azcık pattis salatam vardı yedim acıkmışım...
ama kaşama hiç yemek yok kuzuların peynrli cevizli makarnası ile tavuk çorbası var adama yemek yok..
sizin menülerde ne var dökülün bakalım..

Bende akşam pırasa, yoğurt çorbası ve haşlama yaptım.Akşamda kokteyle gidecem, tıkınırım biraz.Kocada gelecek herhal.Bebemi de gidince doyururum..Şükür Allahıma..

kız laf diye negatif manada demedim laf diye onayladım yane
hep yanlış anlıyon kız beni
Allah aşkına yaseminden başka şu yazdıklarımdan o manayı çıkaran oldumu altınada demişim 500 bin borcum olsun diye fıslayacam algılarına walla:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…