2008 Kasım Anneleri

ay ben hamaratmıyım neyım yawww
valla bazen hamarat perı gelıyor asıyorum kendımı hee

alıverısı yaptım kuzumu aldım tum komsuları gezıp yarın ıcın davet ettım
tatlımı ve kreplerımı yaptım
yemeklerımı de yaptım mutfagımı da topladım ayol
valla sasırıyorum ben mı yaptım dıye
neyse maasallah bana

yarına 2 de gelecek mısafırlerım
sadece borek ve kumpır yapmam kaldı
makarna salatası ya da sehrıye salatası sıkıstırmayı dusunuyorum araya
ama sabah evımı toparlayınca kuafore gıdıp fon cektırıcem

cılegım hakkaten ne bılmıs bır cocuk bu denız pasa yaww
koca delıkanlı maasallah

kımseler yok mu bakem

selamlar,
buıgün evdeydik alışverişe felan gittik kuzular hava aldı ..
lorem maşallah diyeyim sana ohhh mamalrı yapmışın temizliği yapmışın birde araya kuaför yetiştirecen maşallah kız inşallah bugün iyi geçmiştir misafirlerle zaman...
meleğim haftasonu nedense ben hep evde olmama ve benim için sıradan bir gün olmasına rağmen pek gelemiyom buralara herkeslerde ya gezmekte ya ailesiyle kuzularıyla vakit geçirmede..
bende börek yaptım pişti çayımıda koydum kocişle kaan uyuyor keremde tv ye vakıyor bir dolanıyorum öylesine....
neysem çayım oldu sayılır ben kaçıyorum kimsede yok zaten..:)))

SELAM CANLARIMMM nasılsınız herkes iyidir umarım artık buralarda olacağım pazartesiden itibaren iş yerinde nette bi sorun vardı ama artık
yok o yüzden sizinleyim bende özlemiştim zati hepiciğinizi

ben geldım

asortım hosgeldın canım
daha sık beklerız ınsa allah

ben bugun kı mısafır trafıgımı atlattım
ama basım fecı agrıyor
mutfakta sıgara ıcenler oldu ve ben sıgara kokusuna tahammul edemıyorum
hemen basım agrıyor

bugun hesapta olmayan baska mamalar yaptım
herkes cok begendı afıyetle oturup yedık
annem de geldı ama kuzum cok hırcındı yıne
kımseyle konusmama ve ya masama oturmama ızın vermedı
hep agladı allahtan azıcık uyudu da mısafırlerımle ılgılendım

ben bugun ıcın yemek yapmadım
kuzumun nasılsa corbası var bız de oglen ıcın yaptıklarımızla ıdare ederız dıye dusundum
yarın bır arkadasımız cagırdı bızım kuzudan bır yas kucuk oglu var onunda
ama cok yorgunum kararsız kaldım

Heyooooooooo napiyonuzz bakim?Aman kocis evde olunca vallaa bi düzensizliktir gidiyor,ne zama uyuyup kalkiyoruz belli degil.E danacikta bize uyuyor off bu hafta bari girsek düzene.

Kocim aksam 7 de arkadaslariyla bulustu,sabaha karsi gelcek eve.Azcik mirin kirin ettim ama sonra sustum,yazik kac zamandir ilk defa cikiyor.Benim bidahaki cikma istegime yüzüm olsu ndiye sustum ahahaha fenayim galiba.Bugün benim kuzu tras oldu:)Babasi saclarini kesti aman pek bi sebek oldu.Tüm surat cikti ortaya sebek gibi geliyor gözüme.Sabahtan buyanada uyumadi yeni yatirdim bin naz bin sifa sizdi insl.

iste benden bu kadar bebikelrim,

Selam çileğim
benim eşim hiç bensiz bir yere gitmez hele ki akşam çıkıp sabaha karşı gelme olayı hiç olmadı olacağını da sanmam.Alışkanlığımız yok yani.Sizin oluor ama böyle arada sırada dimi canım,o yüzden madem alışıksınız bırak çıksın kafa dağıtsın biraz.zaten çok çalıştığını yazıyorsun hep,yazık adamcağıza.
Bizde kızımla bugün oyun grubuzla olan günümüzdeydik.Çocuklara etkinlikler oyunlar filan yaptırdık.Duru Okyanus %100 katılım göstermiyor ama yine de gayretli,hiç katılmayan çocuklarımızda olabiliyor.Zamanla daha iyi olacaklar,Bizde anneler olarak güzel mamalar yedik,sohbet ettik.Çok güzel bir gündü.
Yarın da bir etkinliğimiz var.İzmirli anneler buluşması,yılbaşı partisi olarak düzenledik buluşmayı.Neşe erberk anaokulunda (joyfull house) olacak.32 anne,bebeğiyle birlikte adını listeye yazdırdı.Bakalım nasıl geçecek.Çok heyecanlıyım parti için.Darilgenim ve Krikitosum da olacak partide.Bol bol foto çekicem,face e eklerim,buraya da 1-2 tane eklerim tabiki

Secilcim biz yazin tatil disinda cok az beraber cikariz disariya.Hos esim hic cikmazki vakti yok,ben hep kizlarla cikiyorum simdilik Tuncayinda bana bisiy dedigi yok.Birde Tuncay cok disarda gezsin yesin icsin tarzi bi adam diildir,evinde daha mutlu yoruluyorum kafam kaldirmiyor diyor..Oysa bende kipir kipir iste böyle kurduk dengeyi,o bebe bakiyor evde ben geziyorum ama bu aksam biraz farkli oldu.Norvecli bi arkadai evinde noel partisi veriyor ordanda disariya cikcaklar,bi ton mesaj attilar kiramadi.:) ama hakkini yemeyim persembe geceside ben onu cikardik denizi babaneye biraktik baya bi eglendirdim kocisimi:)

deniz cok fena olduyaa,koca bi kafa cikti ortaya bakip bakip gülüyorum kizcam bak anne bakma diyor:)))

Ne güzelyaa su oyun grubumunuz,vallhi özeniyorum..Hem cocukalr icin hem sizler icin harika bisiy.Bol bol foto bekliyorum merak ettim..Senin cimcimenin hali bence normal,ne cocuklar var topluma girince annesinin arkasina saklanan.Yada ne cocuklar var girdigi toplumda kendini lider görüp herseye hakim olmaya calisan (bknz,Deniz :))her ikiside zor bence orta yolu bulsalar fena olmuycak.

slm kızlar şuanda kurstayım 3 gibi çıkıcaz dün akşam ardayı doktora götürdük boğazları kıpkırmızı olmuş kulakları kızarmış bronşit olmuş kuzum doktor hemen ilaçları yazdı geçmeyen ateş olursa hemen getirin dedi kuzuşum çok hassas Allahtan şurupları şimdi içiyor çok üzüldüm ama geçicek inşallah
bende bildiğiniz gibi 2 gündür eğitimdeyim çok eğlenceli ve 2010 word acayip kullanışlı herkese tavsiye ederim büyük kolaylık sağlamışlar kullanımda neysem ben şimdi çıkıyorum ders başlıyor hepinizi çokkk öpüyorum

gunaydınnn
herkese hayırlı ve kolay haftalar guzeller

dun aksama kadar yapmıs oldugum mıskınlık sonucu bugun ıyı olsam da hala kedı gıbıyım
yataga gırıp kıvrılasım var

kuzum cok huysuz
sureklı mızmız aglama modunda
puhhh dıye tukurme, elını agzına sokup salyalarını akıtma,
sımdıye kadar hıc dokunmadıgı yerlere dokunma ve yukseklere cıkarak atlama gırısımlerınde
cok sınırlenıyorum ve kendımı yıyorum
nasıl boyle oldu dıye
bu hafta doktora goturmeyı dusunuyorum
zıra net konusmaması da kafama takılmaya basladı

seacım gecmıs olsun canım arda pasama
cabuk atlatır ınsa allah

cılegım maasallah hazır kocısını bulmusken eglen ne guzel

buralardayım hadı gelın garı

Günaydın hatunlar.Arkamda ele avuca sığmayan, ağlamaktan herkesi ayağa kaldıran bebeğimi bırakıp geldim.Hiç bu kadar ağlamamıştı arkamdan.Babaannesi zor zaptetti.Çok yaramaz oldu.Cumartesi yatağının parmaklıklarını kırdı, yaptırdık.Tekrar kırmaya çalışıyo.Sinirden ağladım.Yapma, etme anlamıyo..Dün daha sakindi.Cuma günü kokteyle gittiğimizde üşütmüşüm, soğuk algınlığı var biraz.Birde adetim 5 gün gecikti.Antibiyotik kullandığım zaman gecikiyo( Karnım küp gibi..

gecmıs olsun yasmınım
aynılar bu kuzular sanırım
cok huysuz ve hırcın
ınatla hayıy dıye bagırıyor her seye

gece yatırırken hadı uyuyalım sabah uyanalım dıyorum
dıtme anne dıyor
kım gıtsın ıse o zaman dıyorum
abba gıtsın dıyor
babası ve ya benım gıtmemı ıstemıyor

Lorem eşim çok sakindir ama o bile dayanamıyo( Çok hırçın oldu.Gece bana anne sen benim annem ol, başkasının olma diyor.Babası elimi tutsa koşa koşa gelip bırak diyo:) Herkesden kıskanmaya başladı.Şımarıklık tavan yaptı..

Sedoş geçmiş olsun.Dikkat et bronşit tedavi edilmezse kötü olur, ilaçlarını falan çok düzenli kullanın. O öksürsükçe senin ciğerlerin acır( Bende Anılı doktora götürdüm.yüzündeki morluk düzelmedi diye.Doktor henüz yanaktaki morluk düzelmemiş, içten devam ediyo yara dedi.Krem verdi.Bakalım.Gamze gibi küçük bir çöküntü oldu orda, açılır zamanla dedi..

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum 2010 yılının son haftası bu seneyide şutluyoruz
2011 inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur...
Dün eğitimden sonra beşiktaşa gidip ordan eve geçtim gittiğimde arda paşa uyuyordu saat 6 gibi uyandı bende yayla çorbası yaptım gelir gelmez ama sevmedi hasta olduğu için ağız tadı kayboldu galiba anne tavuk sote yapmıştı ondan biraz yedi biraz da yoğurt ilaçlarını içirdik antibiyotiği hiç sevmedi öğlen kociş içirdikten sonra midesini bulandırıp kusmuş akşam bulanmasın die hemen su verdik arkasından iştahıda kesildi gibi zorlamıyrum bende dün gece çok öksürdü balgamdan dolayı rahatsız oldu sanırım söktürücü de içiyoruz bakalım inşallah düzelir yılbaşına kadar hasta girmesin yavruşum yeni yıla
Pasincim günaydın teşekkür ederim evde dinlenmişsindir yine ben tatil yapmadım birde beni düşün
Yasom günaydın arda da gece uyanıp anne sabah işe gidicek gitme gitmeeee uyu uyu diyor bana kuzu bazen sabahları da uyanıyor çok zor oluyor geröekten annemle olduğum için bu konuda biraz şanslıyım
Asilik konusunda bunlar iyi günlerimiz biraz daha büyüyünce nasıl olacaklar bilemiyorum :)

kıskanclıgına alıstım sanırım
zaten dedesıne bıle kımseye dokundurtmuyor
yegenım var annesının dokunmasına ızın vermıyor
esımın bana yaklasmasına ızın vermıyor
hemen baslıyor aglamaya
cok sımardı valla
suyu alıp yere dokmeler bıle var hareketlerınde
dun stor perdenın mekanızmasını koparmaya calısırken yakaladım
cok hırcın

günaydın, herkese güzel bir haft diliyorum..
sedoş geçmiş olsun arda paşaya geçene kadar çok dikkat ve özen istiyor hakkaten çabuk iyileşir inşallah...
lorecim artık kuzular büyüdükçe dahada isyan ediyor, hırçınlaşıyorlar gerçekten... veee daha çok işlgi istiyorlar sen ilgilenemeyincede daha çok çoşup kuduruyorlar benimkiler öyle şimdilik...
yasmincim sanada çok geçmiş olsun.. anılda bu ara hırçınlaşan paşalardan biz evde idare ediyoruzda siz çalıştığınız için aklınız evde kalıyoır... yüzüde demek içrten devam ediyor dedi bizmde öyle o zaman çabuk etki eder ilaçlarıda düzelir inşallah..
bir kaç gündür bende misafir bekliyordum aynı senin gibi gergin bir davul gibiydim ama dün gece geldi az bir rahatladım ama üzerimde ağırlığı sızıları var...

sizlere bakınca biz güzel bir hafta sonu geçirdik sayılır kaç gündür kaan bey geceleri kalkıp içeri geliyordu ya hafta sonu normale döndü sabaha 7,30 kadar uyudu bugünde 7 de kalktık aman gece kalkmaktan iyidir.. kahvaltılarınıda yaptırdım yine yemediler doğru düzgün ama olsun idare eder derecede yedirdim iyiyiz yani bunada şükür...

Nazlişkom günaydın sağol canım inşallah çabuk atlatırız bende çok üzülüyorm onu öyle zorlanırken görünce bnmde boğazlarım yanıyor hemen vitamin pastil falan alıcam önlem alayım yoksa bende hasta olucam gibi
Buarada hani ardanın boyu 101 olmuş demiştim ya gerzekler yanlış ölçmüşler bende çok şaşırmıştım yine ölçtürdüm 94 boyu kilosu da 14,500 olmuş doktor gelişimi çok ii sorun yok dedi maşallah
Çok yorgunummmmm ve uykummmm var hemen vitamin alayım belki ii gelir

kızlar günaydın ardaya anıla yasemine geçmiş olsun tez vakitiyileşelin inşallah.bende ardayı bugün 18:00 de götürcem dr a.şu çıkmak bilmeyen dişlerimize kaybolan iştahımıza ve bitip bitip geri gelen seyrek teke öksürüğümüze ne diyecek bakalım.dün ona keçi sütü aldım pastörizesi çıkmış ya..anne sütüne çok yakın tat falan dediler.seninki inatlaştıda inatlaştı içmem diye gelip memik dedikçe sehpanın üstünde duran sütü gösterdim.geri gidiyo ama içmiyorda 5-6 gibi başladık saat 10a geliyordu yarım çay bardağı içti zorlanarak geldi emdi uyuduben napacam bu çocukla ye ye yemiyor su içmiyor süt içmiyor beni deli ediyor.götünde pantolon durmuyor çubuk kraker gibi oldu beni delirtecek sanırım son azılarda

sedoş sanada geçmiş olsun..
faceye koyduğun resimlerde iyice baktım bizim kuzular gibi duruyor diye düşünmüştüm boyunda bir yanlışlık yaptıkları aklıma geldi.. kasım bebeleri aynı hemen hemen benimkilerde kerem 92 kaan 94 cm..
kilolarından emin değilim ama kerem 13 olmuştur kaan 16 civarı totşum maşallah kuzuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…