2008 Kasım Anneleri

Kaan beye maşallah tam tosuncukmuş valla bende çok şaşırmıştım nasıl olur 1 metre diye sevinmiştim halbuki sevinecek birşey de değil 2 yaşın üstünde bir sınırmış bu doktorda şaşırdı söyleyince bu ölçümü sağlık ocağı aile hekiminde yaptılar sinir oluyorum işte sağlık ocağı devlet hiç ii bakmıyor yaa madem memnun değiller herkese surat asıyorlar o zaman yapmasınlar değil mi
Özel çok ii çapa özelde bi doktor bulduk epeydir ona gidiyoruz biz evde olmadığımız için annemler aile hekimine götürmüşler sonuca bakın 1 metre yuhh bu kadar mı fark olur 2 yaşındaki çocuğa 1 metre demeye utanmıyormusun gerzekler gelde şikayet etme yani
Polipim günaydın sizede geçmiş olsun diş olayı gerçekten çok zor
Bende şimdi suda eriyen vitamin içtim midem kalktı çıkarcak gibiyim böööööğğğ

ben şaşırmamıştım sizde uzunsunuz ya var hakikaten yaşına göre çook uzun ve çooook kilolu çocuklar belki ardada öyledir demiştim.sağlık ocağı bi aşıdan bi aşıya kadar ardayı 5 cm eksik ölçmüşlerdi bende çekmiş sanırım demiştim.bi gün öncesi dr u ölçmüş olmasa ne takardım kafaya e o zamanlar bebekti daha hassastı boy kilo takibi ama sağlık ocağında hassasiyetten eser yoktu

Polipim ne devlette ne de sağlık ocaklarında gittiğinde suratları beş karış birgün gittik suratsız bir kadın bir patlamışım anlatamam madem işine gelmiyor çalışma ben zaten can acısıyla gelmişim birde emreder gibi oraya geç buraya geç diyorsun adam gibi davranın davranmıyorsanız da bu işi yapmayın die cırladım şok oldu kimsenin ordaki suratı çekmeye hali yok yazık kuzu gibiler ses çıkartmıyorlar herkesi koyun sayıp emreder gibi abuk subuk davranışlar içerisindeler madem memnun değilsin defol git neysem sinirlendim yine
Evet biz uzunuz ben 176 kociş 192 ama 1 metre yine de çok hormonsal bir bozukluk olur ozaman 1 metre 3-4 yaşın boy oranıymış

Nazlım, Polipe hatun günaydın..

Sedoş bende şaşırdım ama sen uzun olunca dedimki olabiliyo demek.Hatta bende alt üst sınırlara bakmıştım.10 cm fark çok fazla:) Anılda 16 kg, 93 cm.Ben ölçüyorum bebemi:))

iyimi 2 saat yazdığım şeyi yanlışlıkla sildim
sağlık ocağına aşılardan sonra töğbe ettim gitmemde drumuzda asker olunca biz sınırlı zamanlarda bulabiliyoruz ama yinede her ihtiyacımız olduğunda bulabildik bakalım ne diyecek bugün
seda ardada öksürüğün tipi soluk alışverişi ddeğiştimi uykuda falan nette bronşit anlatılırken bunları yazmışlar merak ettim

maşallah anıl paşayada umarım şu diş faslından sonra bizimde en azından pantolonlar düşmeyecek kadar bi popomuz olur.kilo değil derdim sadece boyuna göre olan kıyafetler eninde denk gelir:85:zira bu ara uçuşta

plipcim sanada günaydın canım .. valla senin kuzuya bakınca yine ben şükredeyim çok seçici olsalarda süte hayır demiyorlar...özellikle totoş kaan.. bazen bende kereme diyorum çubuk krakkerim diye kaana bakınca üzülüyorum ama sağlığı yerinde hareketi yerinde senin kuzuda öyleyse sorun yok dert etme nasılsa ilerde daha çok kilo alırlar... sadece diş zamanları iştah kalmıyor süzülüyorlar geçici oda..

Maşallah kuzularımıza
Polipçim değişti öksürüğü göğüsten geliyor balgam varmışta çıkartamıyormuş gibi nefes alışıda değişti burnuda tıkalı gibi ve horluyor gibi ses çıkıyor belkide horluyor anlamadım Cuma gününe kadar bakıcam geçmezse Cumartesi tekrar kontrole götürücem

maasallah kuzulara
buyuyorlar hakkaten sıpacıklar
ben de cok ozledım kuzumu sarıp sarmalayasım geldı
sabah ters donmus oyle yatıryordu yatagnda
babası zor uyandırmıs kalkmamak ıcın dırenıyor
en tatlı yerınden uyanıyor

hırcınlık donemseldır umarım dıye dusunuyorum
zıra bu kalıcı bırsey ıse yandık hepımız

derin hoşgeldin..
ya benimkiler mutfağın altını üstüne getirmişler..
bir arkadaş lise resimleri varsa yükle demişti bulamamış faceye onu eklerken bnimkiler mutfak tezgahındaki ıslatığım fasulye kabını devirmişler fasulyeler lavaboya tewzgaha dökülmüş Allhtan sularda lavaboya akmış.. hemen topladım iyice yıkadım tekrar ıslattım.. aslında geceden ıslattım bunlar uıyuyunca pişircektim.. neyseki pis değildide lavabo kurtardık...5 dk bile olmadı bazen kağıt felan olursa ortalıkta mutfağa çöpe götürüyor hemen kerem muhtemelen öyle gitti dikkatini çekti kuduruğun..uykularıda geldi sabah 7 den beri ayaktalar...

selam millet,napiyonuz?Tombisimle kahfaltimizi yaptik simdi tv keyfinde kendileri.Bizimde ocakta iki yas kontrolümüz var bakalim nasil cikcak boyumuz merak ediyorum.evde ölctürmüyr sipa durmuyor cünkü.ama kiyaftelerinin hepsi 98/104 ve tam geliyor bakalim artik gercek boyu ne..

selam arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş.biz yorucu bir hafta sonundan sonra bugun çok tembel ve durgunuz.hava ya uyum sağlıyoruz anlıycanız.betül hanımda ters tarafından kalmış bu gun mızllanıp duruyor.
cumartesi dr gittik bileğim nezamandır ağrıyordu.cuma günüde biraz yorunca halı koltuk gece çok ağrıdı sabah gittik emar çektirdim bu gun alacam inş sonucu.koradan diyetisyeni ziyaret ettim yine diyete başladım üzgünüm kızımı da gastroloji dr göstermek istiyordum ama dr çıkmıştı kaldı yine.pazar günü de karşıya mavi marmara karşılamasına katıldık oradan eminönu gezisi yaptık .oradan görümceme gittik gece yarımda anca eve girdik.

geçmiş olsun yasmincim. canım ya senden ayrılmak istemiyor o yüzden hırçınlık yapıyordur .hafta sonu alışınca zor oluyordur tabi.bizimki sabah kalkmış babasını soruyor haftasonu birlikte vakit geçirmeye çok alışıryor.işe gitmiş dedim bana ne alacakmış diye soruyor.bizim parmaklıklarda kırık 10 gündür servis bekliyoruz

çok tatlılar ya kimbilir kendi dünyalarında neler düşünüyorlar.yerim ben onun yarım yarım konuşmasını

geçmiş olsun seda .
kış bebekleri hastalığa yatkın olurmuş .bizimkilerde kış bebeği malesef.

hiç delirme canım delirsende delirmesende değişen bişey olmuycak .bizde öyle en azından.boşver önemli hastalığı olmasın dişleri çıkınca yine başlar yemeye inş.alır yeniden kilosunu.valla ben bu yemek işinden yoruldum biraz bırakıyım nolcak bakıyım dedim.kasıl kasıl nereye kadar hep aynı

bu çocuklar bildiklerini okuma donemindeler sanırsam .
benimkide ne söylesem tersini yapıyor .zaten sert bişeklide hiç bişey söyleyemezsin
hemen kafa tutuyor.asabileşiyor oda .inadım inat yanı.
kural falan işlemiyor.ben anladımki çoçuk buyuturken şöyle yapıcam sunu yapmıycam demekle olmuyormuş.çünkü herşey kendiliğinden oluyor ,ya hırçınlıkla ya şımarıklıkla ya duygusal olarak bizim laflar havada kalıyor.çocuk buyutmek yetiştirmek zor zanaatmış

hoşgeldin çilek hemşerim:)))

ay inanmıyorum. geçmiş olsun nazlımelek allahtan kolay toplanıp temizlenen bişeymiş.daha kötüsü olabilirdi.nasıl çıkıyorlar öyle tezgaha falan

çileğim hoşgeldin maşşalh deniz oğlan bazı şeylerde pey önde bizimkilerden...
lorem yine iyisiniz söylemiş yarım ağızla yerini saatin..:)))
mucizem sende hoşgeldin inş. bileğinde bir sorun çıkmaz... muhtemelen halı koltuk sildin ondan zorlama olmuştur..incinmiştir...
diyetinde hayırlı olsun bol kilo vermeler..:))

mucizem benim lojman olunca tezgah enginm bişraz elleri yetişiyor suyuyla oynamışlar sonra kkaldırıp devirmişler..bunda bir yerleri ıslanmamış işde su lavaboya akmış daha önce ben yanlarındayken yine böyle suluı bişeyi devirdilerdi üstleri felan ıslanmıştı kaşla göz arası beceriyorlar valla ister yanlarında olum ister uzakta farketmiyor çok dikkat istiyor kuduruklar.. zaten azcık gözden kayboldularmı sesleride çıkmıyorsa bişeyler karıştıruyorlardır muhtemelen % 100 yanii..

Hb fistikalr saolun,bu ara hepsinde bi dengesizlik var galiba bu sipaciklarin..Deniz bigün iyi yiyorsa bigün hic yemiyor.bi gü niyiyse ikinci gün deliiriyor filan.Ama biz geneldede ekstra cok hareketli oldugumuz icin ben cok yadirgamiyorum halini.Yoruluyorum o kadar,birde bu ara iyice ceneye vurdu kendini durmadan konusuyor:) bazen fenalik geliyor.

Bizde bu ara herseyi firlatma huyu basladi,eline ne gecerse özelliklede cok kizginsa ativeriyor,sizlerinkide yapiyormu böyle?B<en kiziyorum bos bulunup bazende umursamiyorum ama hic hos bisi diil.kumandalar filan hacada ucuyor bizim.insl.bi gecis dönemidir yoksa isimiz var.

sağol nazlıcım 4 kilo verecem inş.öğlen kfleksmi yedim şimdi yeşilçayımı içecem.hiç hoşuma gitmesede bu durum tedbirimi almak zorundayım.
hep aynı bu çocuklar ya.böyle böyle buyuyecekler bizde ilerde anlatıpgülecez inş yaptıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…