- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.841
Kaan beye maşallah tam tosuncukmuş valla bende çok şaşırmıştım nasıl olur 1 metre diye sevinmiştim halbuki sevinecek birşey de değil 2 yaşın üstünde bir sınırmış bu doktorda şaşırdı söyleyincebu ölçümü sağlık ocağı aile hekiminde yaptılar sinir oluyorum işte sağlık ocağı devlet hiç ii bakmıyor yaa madem memnun değiller herkese surat asıyorlar o zaman yapmasınlar değil mi
Özel çok ii çapa özelde bi doktor bulduk epeydir ona gidiyoruz biz evde olmadığımız için annemler aile hekimine götürmüşler sonuca bakın 1 metre yuhh bu kadar mı fark olur 2 yaşındaki çocuğa 1 metre demeye utanmıyormusun gerzekler gelde şikayet etme yani
Polipim günaydın sizede geçmiş olsun diş olayı gerçekten çok zor
Bende şimdi suda eriyen vitamin içtim midem kalktı çıkarcak gibiyim böööööğğğ
Polipim ne devlette ne de sağlık ocaklarında gittiğinde suratları beş karış birgün gittik suratsız bir kadın bir patlamışım anlatamam madem işine gelmiyor çalışma ben zaten can acısıyla gelmişim birde emreder gibi oraya geç buraya geç diyorsun adam gibi davranın davranmıyorsanız da bu işi yapmayın die cırladım şok oldu kimsenin ordaki suratı çekmeye hali yok yazık kuzu gibiler ses çıkartmıyorlar herkesi koyun sayıp emreder gibi abuk subuk davranışlar içerisindeler madem memnun değilsin defol git neysem sinirlendim yine
Evet biz uzunuz ben 176 kociş 192 ama 1 metre yine de çok hormonsal bir bozukluk olur ozaman 1 metre 3-4 yaşın boy oranıymış
geçmiş olsun yasmincim. canım ya senden ayrılmak istemiyor o yüzden hırçınlık yapıyordur .hafta sonu alışınca zor oluyordur tabi.bizimki sabah kalkmış babasını soruyor haftasonu birlikte vakit geçirmeye çok alışıryor.işe gitmiş dedim bana ne alacakmış diye soruyor.bizim parmaklıklarda kırık 10 gündür servis bekliyoruzGünaydın hatunlar.Arkamda ele avuca sığmayan, ağlamaktan herkesi ayağa kaldıran bebeğimi bırakıp geldim.Hiç bu kadar ağlamamıştı arkamdan.Babaannesi zor zaptetti.Çok yaramaz oldu.Cumartesi yatağının parmaklıklarını kırdı, yaptırdık.Tekrar kırmaya çalışıyo.Sinirden ağladım.Yapma, etme anlamıyo..Dün daha sakindi.Cuma günü kokteyle gittiğimizde üşütmüşüm, soğuk algınlığı var biraz.Birde adetim 5 gün gecikti.Antibiyotik kullandığım zaman gecikiyo( Karnım küp gibi..
gecmıs olsun yasmınım
aynılar bu kuzular sanırım
cok huysuz ve hırcın
ınatla hayıy dıye bagırıyor her seye
gece yatırırken hadı uyuyalım sabah uyanalım dıyorum
dıtme anne dıyor
kım gıtsın ıse o zaman dıyorum
abba gıtsın dıyor
babası ve ya benım gıtmemı ıstemıyor
geçmiş olsun seda .Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum 2010 yılının son haftası bu seneyide şutluyoruz
2011 inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur...
Dün eğitimden sonra beşiktaşa gidip ordan eve geçtim gittiğimde arda paşa uyuyordu saat 6 gibi uyandı bende yayla çorbası yaptım gelir gelmez ama sevmedi hasta olduğu için ağız tadı kayboldu galiba anne tavuk sote yapmıştı ondan biraz yedi biraz da yoğurt ilaçlarını içirdik antibiyotiği hiç sevmedi öğlen kociş içirdikten sonra midesini bulandırıp kusmuş akşam bulanmasın die hemen su verdik arkasından iştahıda kesildi gibi zorlamıyrum bende dün gece çok öksürdü balgamdan dolayı rahatsız oldu sanırım söktürücü de içiyoruz bakalım inşallah düzelir yılbaşına kadar hasta girmesin yavruşum yeni yıla
Pasincim günaydın teşekkür ederim evde dinlenmişsindir yine ben tatil yapmadım birde beni düşün
Yasom günaydın arda da gece uyanıp anne sabah işe gidicek gitme gitmeeee uyu uyu diyor bana kuzu bazen sabahları da uyanıyor çok zor oluyor geröekten annemle olduğum için bu konuda biraz şanslıyım
Asilik konusunda bunlar iyi günlerimiz biraz daha büyüyünce nasıl olacaklar bilemiyorum :)
kızlar günaydın ardaya anıla yasemine geçmiş olsun tez vakitiyileşelin inşallah.bende ardayı bugün 18:00 de götürcem dr a.şu çıkmak bilmeyen dişlerimize kaybolan iştahımıza ve bitip bitip geri gelen seyrek teke öksürüğümüze ne diyecek bakalım.dün ona keçi sütü aldım pastörizesi çıkmış ya..anne sütüne çok yakın tat falan dediler.seninki inatlaştıda inatlaştı içmem diye gelip memik dedikçe sehpanın üstünde duran sütü gösterdim.geri gidiyo ama içmiyorda 5-6 gibi başladık saat 10a geliyordu yarım çay bardağı içti zorlanarak geldi emdi uyuduben napacam bu çocukla ye ye yemiyor su içmiyor süt içmiyor beni deli ediyor.götünde pantolon durmuyor çubuk kraker gibi oldu beni delirtecek sanırım son azılarda
derin hoşgeldin..
ya benimkiler mutfağın altını üstüne getirmişler..
bir arkadaş lise resimleri varsa yükle demişti bulamamış faceye onu eklerken bnimkiler mutfak tezgahındaki ıslatığım fasulye kabını devirmişler fasulyeler lavaboya tewzgaha dökülmüş Allhtan sularda lavaboya akmış.. hemen topladım iyice yıkadım tekrar ıslattım.. aslında geceden ıslattım bunlar uıyuyunca pişircektim.. neyseki pis değildide lavabo kurtardık...5 dk bile olmadı bazen kağıt felan olursa ortalıkta mutfağa çöpe götürüyor hemen kerem muhtemelen öyle gitti dikkatini çekti kuduruğun..uykularıda geldi sabah 7 den beri ayaktalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?