2008 Kasım Anneleri

Mucizem vallahi o kadar akli selim cocukalr varki ben görünce cok özeniyorum onlara.Nasil sakinelr yatip kalkma saatleri belli,nebilim her halleri b idegisik.Benimkiside bi deli vallahi:) saglik olsun napalim zaten co kzor büyüyen bi bebekti insl.düzeliriz:)

Bu arada neyin varki diyeti girdin sen?

Mucize , Çilek, Derin hoşgeldiniz gençler..Ben de diyetisyene gidecem, perşembeye randevu aldım. Tabi patrondan izin alabilirsem:)) 10-15 kg vermem lazımda..

çilekcim bizimkine uğramamış o aklı selimlik.12 de uyuduysa mutlu oluyoruz bu gün erken uyudu diye.

canım ben geçtiğimiz kış iyi bi diyet yapmıştım 18 kilo kadar verdim ama korumaya geçmeden yarıda bırakmıştım.şimdi 4 kilosunu geri almış durumdayım.o 4 kiloyu geri verip koruma diyeti ile oturmak istiyorum.bakalım hayırlısı.

çileğim valla o atma fırlatma huyu bizim keremde uzun süredir var biraz durulur gibi olmuştu yine başladı .. hadi ben diyorum kardeşler birbirini kıskanıyor delleniyorlar sizin çocuklara ne oluyor yaa.. aslında dediğin gib akıllı uslu kuzularda var..yani hepsi bir olmuyor ama çoğu aynı zamanlarda illaki bir dönemden geçiyor kuzucukların..
çok uykuları geldi toplantılarını yaptılar hala uyutamadım ya inat ediyorlar ev karıştı yine ruhum daralıyor böyle düzensiz olunca...

hoşbulduk yasmin.önce patron izin verir sonrada sen verirsin kilocukları inş.

valla bendede geçen seferki gibi bir azim yok bu şefer herşeyi yiyip içmek istiyorum.
kaçamak yapmak istiyorum
diyetisyen hanımda ne yersen içersen mutlaka yaz getir dedi gıcık bi durum yediğimi içtiğimi rapor edecem

Ooo slmlar hatunlar yemek molasıydı işti yine geldim
Çilekom deniz paşaya kocaman bir maşallah zaten hem kilosu hem boyu baya önce iri kesim bir çoccuk olcağı kesin ee anası uzun babası da öle değil mi
Bizde ardaya 3 yaş bazen de 4 yaş giydiriyoruz 2 yaşlar düdük gibi oluyor :) çoğunu tedavülden akldırdım bilem :d maşallah uzularımıza allah nazarlardan saklasın hepsini
Mucizecim slm cnm bende dietteyim bu Pazartesi 4 haftaya girmiş bulunuyorum ve 3-4 kilo vermiş durumdayım azimliyim devam ediyorum öğlen herzaman yediğim kase salata ve kısır tabağını yiyemedim bile ve kendimi acayip şiş hissediyorum soda mı içtim bu sefer irade kuvvetli azimliyim hedefe doğru yavaş yavaş ilerliyorum kilo verimi durunca hemen bir şok yapıcam ki tekrar hızlansın neysem işte benden böle bi molaya çıkıvereyim

hoşbulduk kızlar
valla bende kilo verme olayına epek bi taktım bu sefer
du bakalım nolcak sonum:))
2,5 kilo verebildim daha ama yeni başladım sayılır:)
1 ay oldu:)))
kaçamaklar olmasa daha da çok verirdim de
buluşma o bu derken yedim ama artık yapmıyorum diyorum bakalım:))
hareket deseniz hepsi aynı
iflahımız kesiyor
onu gezdirdik 2 gün boyunca
peşinde koşup arada kucağımda taşımaktan ölmüşüm yorgunluktan
çok tatlı oldukları için herşeyi unuttrabileceklerini sanıyorlar:))
gözümün içine baka baka yapıyor yapacağını
attım döktüm deyip hınzır bir bakış atıyor bir çığlıkla gülerek kaçıyor
oyun oynuyor bildiğin benle kafa buluyor:))

cok aciktimyaaaa,bi dilim ekmek yedim sabahh ama doymadim..

bu ara cok abartttim ben,hem kolayi cok iciyorum hemde herseyi cok yiyorum.göya kendimce

frenlemeye calisiyorum kendimi ama cok zormus pufffffffffffffffffffffff...

yiyip yiyip mutlu olmak isteiyorum

bu arada saolun,sedosum her cocuk bir olmuyor iste,..bizede iki yas kücük geliyor uzun süredir almiyorum hic..

Evet çilekom tabii hepsi ayrı genetik etkisi oldukça büyük onuda göz ardı etmemek gerekli şekercim sen 0 beden gibisin maşallahın var depoda bir ton yerin vardır sen yemicende biz mi yicez mamişleri heççç mutsuz etme kendini şuan yemek istiyonsan ye fıstık gibinsin maşallah ben sen gibin olamam hoş bana o kadar hiç yakışmıyor yanaklarım çöküyor resmen 60 kiloda acayip zayıf oluyorum ben 63-65 arası daha ideal hedef şuan 65 az kaldı
Derininmmmm kankim iradeli hatunum azim azim bakalım 16 ocakta son halimiz ne olacak mysever buluşmasına kadar kendini iyicene odakla kilo vermeye o zaman birbirimize bakınca daha da net görürüz kilocukların nasıl gittiğini

slm kızlar..atım ama bakamadım..slm vereyim dedim..
büyük uyudu küçük uyandı:))))

benim de 4 kilom kaldı..yavaş yavaş veririm bahara kadar inşallah

oooo fıstıklarrrr hoşgeldinizzz özletiyorsunuz valla
asortim işler nasıl rayına oturdu mu inş bi sorun yoktur
diloksum fıstığım maşallah valla iki çocukla fıstık gibinsin hala yaza kadar çok çabuk verirsin prenses ve prensini kocaman öp bnm için

sedacımm oturdu cnm yavaş yavaş az bi eksiğimiz kaldı işte cnm en kısa zamanda
yani en azından bahara kadar tam anlamıyla oturur cnm bi hediyelik eşyalar aldım ki anlatamam
mağazaya çok güzeller yaa bayıldım valla eve de aldım arada bi kaç tane

cnm yapı dekorasyon firması eşimin asıl mesleği o aslında da açtı beni bıraktı başına
ne anlarsam sanki ama öğrendim bi çok şey beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…