2008 Kasım Anneleri

offf ya daha diyetimin ilk günü komşumun çoçuğu aramış annem börek çörek bişieyler hazırladı çay yaptı hemen gelcekmişsin diyor dedim ben yasaklıyım.

markete gitmem lazım akşama hiç yememğim yok bişeyler bulup pişireyim yoksa bizimkiler tabak çanak yemek zorunda kalacak.

ay şu saat oldu yeni uyudu kudurklar..bende bir lokma ekmekle kahvemi aldım sonra mutfağa giricem yemek yapmaya daha..
asoti diloks hoşgeldiniz...
asortim ne güzel meşgulsün bir işle senin adına sevindim kolay gelsin...
dileğim sende bendensin iki tane zor kolay gelsin sanada iki kuzuyuda öpüyorum..
diyette olanlara bol başarılar.. darısı bana diyom ama faaliyet olmayınca zor biraz kimse dürdüklemiyorda(

evt bebeeem tam anlamıyla olmasada oturdu diyelim biraz eksiklerimiz vardı içerde
onlarda hallolacak inşallah en kısa zamanda ama on numara oldu var ya tükanımız
yolun düşerse gel şeker mamalar ısmarlıyım sana

heyt kızlar nbr
ıslerden beynım donmus durumda
yıne mı kılolarınıza taktınız bosverın kızlar
can bogazdan gelır kasmayın kendınızı

asortıgım ve dıloksum hosgeldınız canlar

ben bır suru mamayı ındırdım mıdeye oglen
zıra ıslerın arasında kendı masamda yedım hem calısıp hem yedım
nasıl yedım anlamadım bıle

aksama dunden yemegımde var
bugun torpıllıyım
yarında cekırdek aıle olarak dısarı cıkıcaz ınsa allah
carsambaya kadar yemek dusunmeyecegım ınsa allah
evet tembelım sızden once ben soyleyeyım bu arada :90:

Lorem can boğazdan geliyo ve aynı zamanda gidebiliyo(( Bende bu hafta sonu ne yaptıysam beceremedim.Kabak tatlısı yaptım şekeri az olmuş, karnıbaharı az haşlamışım, mercimek çorbam tuzlu olmuş:18: Koca dalga geçe geçe yedi( Bende yapmıcam dedim artık..

bu seferlıkte kıvamını tutmasın canım ne olmus yanı
o kadar becerıklı hatunsun kabagın tadı ıcın dalga gectırme kendınle
ben de cumartsı mısafırım gelecek dıye mamalar yaptım kı herkes cok begendı
komsumun bır tanesı hıc gostermıyorsun ama hunerlerın varmıs meger dedı
ne demek ıstedı tama anlamadım ama hıcde takılmadım valla

dun de yemek yapmıstık fazla annemle babamı cagırdık
aksam bırlıkte oturduk yedık gec vakıtlere kadar ama bıtmedı
bu aksam bıze yeter onlarla ıdare edıcez
hos krep yapasım var ama usenıyorum ıste

sağol asortim kudurklar aynı hızla devam kudurukluğa..:))
ay valla ne faceymiş bir resim koyduk kaç kişi çıktı liseden heheh bu saate kadar onlarla muhabbetteydim.. ama kafam kazan gibi oldu eskileri yad ettik..

akşam kuru fasulye var sucuklu istedi kociş...tabiii kzular uyanmadan ve o gelmeden kıçımı kaldırıp yapabilirsem..:)))

Kızlar bugün pek katılamadım öle etrafa işlere daldım kısaca özet geçiim
Öğlen yine kaseye salata ve kısır karışımı yaptım ama o kadar yağlı yapmışlarki kısırı mideminde küçülmesiyle pek yiğemedim midem kalktı
Bi kahve içtik kızlarla biraz macrodan alışveriş derken tekrar işe döndük şikayetlerdi bilmem neydi bu saati ettik eşimin üvey babası emlakçı annem çağırdı evlere fiyat versin die Cumartesi de gelip foto çekip ilana koyucaklar Pazar günü de b.düzüne evlere bakmaya gidicez evler satılana kadar kiraya geçicez satılınca annem ve ablam alıcaklar bizde bize düşeni bankaya atıp istediğimiz yeri almak için ya birikim yapıcaz yada kredi çekip alıcaz annem asla istemesede duruma göre bakıcaz b.düzünde beyaz inci konakları var süper bir yer bayıldık kiraya oraya geçicez büyük ihtimalle biz ordan ev almayı düşünüyoruz kocişle ama annemin verdiği paranın üstüne ek yapmamız lazım o yüzden 1-2 sene daha sabretmemiz lazım bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı olsun

Haydin seda kaçarrrrrrrr iyi akşamlarrrrrr

ıyı aksamlar gacılar

sedacım hakkınızda hayırlısı olsun canım
bayagı hızlı ılerlıyorsunuz maasallah

bız de kocısı beklıyoruz mama yemek ıcın
bır acıktım kı sormayın
kuzu da yumurcak tv keyfınde
bır bakayım dedım cok ısım oldugundan bakamadım cok bugun dıye
ama kımseler yok anlasılan

selam, bende yemekleri pişirsdim benimki geldi maça gidecekmiş yerse koşamazmış yemedi bende bir tabağa azcık pilav üstü kuru yaptım yedim öyle...

kızlar benim kaanın öğleden sonra poposu pişik oldu sabah bişey yoktu kaka yapmış değiştirtmedi köşe bucak kaçtı eeee artık büyüdü azcık fazla kalsa dötünde hemen pişik yapıyor..
akşam babası geldiğinde sanki sünnetli gibi gezinmeye başladı uykudan yeni uyanmıştı kaka yapamıyor zannettik birde ıkınınca oysa bugün iki posta yaptı yani.. altını açtık yağ sürelim diye pişik iyice belirginleşmiş hemen krem sürdüm her ihtimale karşı poposunada yağ sürdük rahatladı mızırdamayı kesti altı açık öyle mısır keyfi yaptı (mızırdayıp tvdede görünce babası dayanamadı patlattı birazcık)halada keyif yapıyor altında sadece şort var bez yok şimdilik dedim oğlum çişin gelirse söyle gidelim çiş yapalım diye bakalım ne olacak ferah ferah geziyor ...

iyi geceler kızlarrr
karabatak lavişiniz geldi ama siz yoksunuz iş yerinde accayip bunalıyorum yaaa eve geldiğimde pestilim çıkıyor resmenn
bugün işten sonra kocişim bizi burda bi ilçede hamburgerciye götürdü ta liseden beri bayılırım oraya 2 acılı hamburger yedim çok lezizdi ya kuzumda yedi köftesine kadar kendileri yapıyor çok ii geldi değişiklik oldu bize de ....
şimdi kocimle kuzum sızdı bende çamaşırları çıkarıp gömülcem yatağıma hepinizi çok çok öptümmm iyi gecelerrrrrr

gunaydınnn
zor kazındım resmen
havalar kapalı olunca yataktan cıkasım gelmıyor
aksam kuzum bır odası bır salon arası oyun oynuyordu
ben de kuzunun odasına gıttım bır ıkı ısım vardı hallettıkten sonra yatagının uzerıne uzanmıstım kı
uyumusum
oturdugum yerde uyuyacak durumdayım resmen
ısıklar acık sonra kuzucum babasının elını tutup getırmıs anne eee eee yapıyor dıye
babası da yanıma yatırmıs uyumusuz ana ogul
gece 1'de geldı benı aldı esım hadı artık gel dıye
dokunmasa nerede oldugumu bıle bılemeyecek durumdaydım halbukı
havalar hep aydınlık olsun ben bu sekılde olunca uyanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…