2008 Kasım Anneleri

canım benim çok geçmiş olsun.ciddi bir korku yaşatmış sana bebişin.çok şükür bir sorun yok..sağlıkla gelsin inşallah..

evet çok büyük bir korku yaşattı zaten benim oğlum maşallah 2,5 aylığından beri sürekli bir sürpriz yapıyor bize o zamanda ense kalınlığı çok yüksek çıkmıştı plesentasından parça alınmıştı testler falan epey yordu beni umarım doğduktan sonra çok uslu bir bebek olacak hamileyken bütün aksilikleri yapıyor çünkü:)) Bugün radyolog bu dalak dedi aman dedim şimdide dalakta mı birşey görüyorsunuz adam gülüyor yok o normal diye bizim oğlanın neresine elini atsan bir korku yapıyor maşallahı var yani:)

walla canım o ağrı bende 6. ayımdan beri var canıma okudu sende geç bile başlamış çünkü burdaki herkeste nerdeyse o ağrı var:)çatıların genişliyo ondan

Selam kızlar,bugün giremedim siteye.
Temizlik yaptık,son hazırlıkları yaptık.Dualarımı ettim.Anca geledim yalnız site çok yavaş fazla yazamayacağım sanırım.
Yarın bana dua etmeyi unutmayın.
Ebuka ve Eda doğum yapmış.Çok sevindim.Hayırlısıyla bizlerde kurtuluruz inşallah
Hepinizi çok öpüyorum.

canım dualarımız seninle inan sanki aileden biri doğum yapacak gibi sürekli aklımdasın umarım herşey yolunda ve güzel gider banada dua etmeyi unutma bugün bebeğim kontrolde yine beni korkuttu tek böbreğinin çalışmıyor gibi göründüğünü söyledi dr.um ve radyoloji uzmanına sevk etti bizi çok şükür sonuç iyi dediler ama içim yinede bulandı işte dr.um söyler söylemez az daha bayılıyordum eşimle konuşuyorlar ama ben onları git gide duymamaya başladım çok korktum yattım uzandım şeker falan verdi dr.umda kendime geldim bu yüzden canım dualara çok ihtiyacımız var birbirimize edelim olur mu?

Ne güzel yarın gül kokulu yavrunu kucağına alacaksın allahım yardımcın olsun inşallah nerde varsa

Beklemekcim geçmiş olsun canım,sonuç iyi çıkmış nasıl sevindim bilemezsin.
Senin korkularını öyle yürekten anlıyorum ki.
Bugün hep dua ettim hepimiz hayırlısıyla ve en sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım diye.
senin endişelerini bende yaşıyorum zaman zaman (
İnşallah turp gibi olcak bebeklerimiz.

Karagözlü o ağrılar çoğumuzda var canım,endişelenme.

Eşim bana senin niye sancın felan yok diyo bugün :)))
bende bebek ters,aşağı inmiyoda ondan,kanala bi inse sancılar başlardı dedim :) Deli ya sancım mı olsun yani p

inşallah canım ya ben bugün çok moralsizim maalesef yerine getiremiyorum bir türlü ağlayıp duruyorum heralde bu hormanlar iyice sapıttı birinin doğurduğunu falan duyunca zaten hemen ağlamaya başlıyorum ne olacak bu halimiz ya yarında senin için ağlarım artık tabi sevinçten herşey çok güzel olacak merak etme sakın birde döner dönmez bak bekliyorum burda ben hastaneye gitmeden gel ve anlat herşeyi bakarsın bende epidrual olurum senden cesaret gerçi eşim izin vermiyor bana bunun için ama kısmet:)

Ağlama canım ya.Son zamanlarda strese sokma Kerem'î.
Sonra yaramaz olur bak :)
Hayırlısı olsun inşallah senin doğum da.
Epidurali olan arkadaşlarım genelde memnunlar.İnşallah bende memnun kalırım.

eşin nasıl olmasını istior doğumun?

Darkçım,sen hala buralarda mısın?ben bugeceden hastaneye yatmıştır diye düşünüyordum...inşallah her şey istedğimiz gbi gidecek,sağlıkla ve kucağında bebeğinle döneceksin evine..bugün akşam yalnız başına son uykun olacak...

Yarın sabahtan yatışım yapılacak.Öğlene doğru da ameliyatım olur.O gece kalırız büyük ihtimal.Sanıyorum pazar günü taburcu oluruz.

Sağol canım,inşallah yarında sonra kuzumla uyurum :))

doğum kesin sezeryan olacakta o benim bayılmamı istiyor ben daha önce panik atak yaşadığım için ki hamilelikte te ufak çaplıda olsa beni yoklamıştı ortalarda o yüzden böyle ayık ayık doğum yapmamı istemiyor beni biliyor yarısında hadi beni kaldırın vazgeçtim diyebilirim ben:)) biraz tuhafımdır da ama millet öyle güzel anlatıyor ki epidural doğumu hevesleniyorum bakalım artık kısmet ama benim dr.umda bence beni o şekilde doğurtmaz hepsi tanıyorlar beni düşünsene bugün daha bir böbreğinde sorun olabilir dedi ve ben az daha bayılıyordum biraz güçsüzüm maalesef ama çok istiyorum aslında bebeğimin doğduğunu görmeyi ne bileyim ya neyse sen dinleyeyimde belki kararımı etkiler:) sen artık uyusana güzel ya yarın yorucu bir gün olacak sen bize bakma biz daha buralardayız

Panik atağın varsa doktorun yapmaz heralde epidurali.
Eşinde korkuyodur dediğin gibi sen şimdi yarıda hadi beni geri dikin,ben oğlumla iyiyim böyle dersin felan :) Haklı adam napsın.
Bakalım artık deneyip görcez.
Uykum geliyor yavaş yavaş.Ama tam bastırmasını bekliyorum ki deliksiz yatayım.
Gündüz de sırf bu yüzden çok uykum gelmesine rağmen uyumadım.
Heyecanda olunca uıyunmuyor :)

Canım sana tekrar hayırlı doğumlar diliyorum epeyce uyku bastırdı banada bir deneyeyim belki güzelce uyurum kızım ilk akşamdan uyudu sabah erkenden kalkacak ve tabi benide kaldıracak en iyisimi ben uyumaya çalışayım dün gece hiç uyuyamadım çünkü.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK SAKIN KORKMA VE SAKİN OL YARIN DÜNYADAKİ EN KIYMETLİ İLK HEDİYENİ ALACAKSIN ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN SABIRSIZLIKLA DÖNÜŞÜNÜ BEKLİYORUM ÖPTÜM SENİ VE CERENCİĞİMİ

kizlar sizdede oluyomu ya arada olurdu bendede ama dün aksmadan berli karnim tas gibi cok sertlesti sancim yok ama o sertligin agrisi var simdi diyeceginizki acemimisin ücüncü cocugun olcak onlarda ben hic yasamadim yada unuttum ama sanmiyom unutacagimi taki doguma kadar hic agrim sizim yoktu kizlarimda valla bu sertlesme beni cok korkutuyo

darkçım keşke dün seni görebilseydim dualarımız sen ve ceren bebekle.şuan hastanede olmalısın hepimizin yüreği heyecanla seninle çarpıyor hatta ben ağlamaya başladım bile.ceren bebeği kucağına alınca hepimiz için de kokla nolur.kalplerimiz seninle canım iyi şanslar hayırlı doğumlar.

elifcim okasılmalar normal canım hatta bende erken başlamıştı.kaasılmalarını takip et eğer çok fazla oluyosa doktoruna söyle doğum belirtisi çünkü sakın ihmal etme

Herkese günaydın;
bugün pek bi neşeliyim, cünkü aylardır beklediğim kasım ayı geldi nihayet. bi de bebişime kavuşursam daha ne isteyeyim.
bu arada mısır gibi patlamaya başladık :) :) kasım anneleri de doğum öykülerini yazmaya başladı;
darısı bizim başımıza inşallah..

dark şuan doğumda olabilirsin balkide allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına bana gelice dün gece ağrılarım gittikçe şiddetlendi sağdan sola bile dönemedim yatakta o derece birde ağrılara bel ağrısıda eklenince işte dedim doğuruyorum geliba ciddi ciddi beklemeye başladım sabah 10 a kadar sürdü ama benide bitirdi yani nasıl normal doğum istiyorum ama nasıl olucak bilemiyorum allah hepimize kolaylıklar versin senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…