2008 Kasım Anneleri

İnsan evde olunca garip alışkanlıklar ediniyor. Gğn ortasında her gün bir buçuk saat uyumak gibi. Nereden çıktıysa :))) Azo sen içime doğuyor birileri doğuracak dediğin gün 29 ekiim miydi. Bak gerçekten birileri doğurmuş :))

Fater sezeryan gününü mü iptal edeyim şimdi :)) Olmaz aldım bi kere. Olsun canım demek böylesi daha hayırlıymış. Size iyi doğurmalar, ben almıyım :)))

hadi öyle olsun bakalım juli
azıcık bize destek olsan fena olmazdı.ben biraz tırstığım için yandaş toplamaya çalışıyorum
o zaman bize dua et olur mu?
dediğin gibi demek ki hayırlısı böyleymiş canım

slm kıslar
ben geldim ama daha doguramadım bi türlü dogum yapan arkadaşları tebrik ederim umarım herşey yolundadır hepinizi cok özledim en kısa zamanda size güzel haberler vermek için aranıza katılacagım
öptüm hepinizi kendinize iii bakın

aa sekretercim walla bugün seni düşündüm ne yaptı bu kız acaba diye kalbim temizmiş bak.inşallah sende hayırlı bi şekilde kolaycacık doğurursun canım

canim tehlikeliymis senin icin o zaman gecmis olsun kalb rahatsizligida öyle kolay bisey degil ins güzel bi sekilde ogluna kavusursun bu gidisatla en sona ben kalirim herlade zaten 14 ne kadar gelmesin

slm arkadaşlar.ya ben kaç gündür yine siteye giremedim.siz nasıl girdiniz.gittim geldim baktım yok açılmadı.çok merak ettim bu arada siizleride doğurdununuzmu duruyomusunuz iyimisiniz diye.umarım herkes iyidir.geriyi pek okuyamadım.dark doğuma gitti demek ben onu 6 kasım diye biliyordum demek daha erkenmiş.inş.kızı ve kendi iyidir.
azo sanada iyi tatiller bol enerjili günler.

kızlar selam,

bugün biliyorsunuz kontrolüm vardı artık doğuma 5 gün kala sadece bebeğimin kilosunu öğrenirim belkide doğum başlıyordur falan derken dr.um bana bebeğimin sağ böbreğinin güzel görünmediğini söyledi anlamaya çalışıyorum birşey yok diye düşünüyorum ama o sürekli tekrarlıyor sol böbrek gayet güzel gözüküyor ama sağ böbreği göremiyorum evet orada var ama işlevlerini yerine getirmiyor gibi görünüyor dedi ve bir radyoloji uzmanının görmesi gerektiğini söyledi. o anda birden yerimden kalkmak istedim ve tuhaf birşeyler oluyordu bana eşim birşeyler soruyordu dr.a ama ben ikisinin de sesini kaybetmeye başladım artık duyamıyordum sanki onları iyice azaldı sesler ve hemen dr.uma sizi duyamıyorum sesleriniz azalıyor birşey oluyor bana dedim beni yatırdı hemen tekrar ve bir şeker verdi bana sanırım ayakta olsaydım bayılacaktım ama hemen uzanıp şeker yiyince kendime geldim. Bebeğim biliyorsunuz en baştada ense kalınlığından dolayı üzmüştü bizi bugünde tek böbreğinin çalışmama ihtimalini duyunca neler yaşadığımı bilemezsiniz.

neyseki sonra dr.umun yönlendirdiği radyoloji uzmanına gittik hemen ve oda önce göremedi sağ böbreği fakat daha sonra beni yan yatırıp kaburgamın altına doğru öyle bir bastırdıki ultrason cihazıyla bizimkinin böbrek olduğu gibi ortaya çıktı ve sol böbreğinden dahada iyi durumda görünüyordu böyle bir kötü gün geçirdim yani kızlar ama çok şükürki yavrumun böbreğinde bir sorun yokmuş zaten dr.umu aradı radyoloji dr.u onada bilgi verdi ve içimiz rahat bir şekilde eve geldim

bu kötü durumun haricinde herşey güzel görünüyordu hatta yavrum gayet güzelde kilo almış ama kilo umurumda bile değil sağlığı yerinde olsunda başka birşey istemiyorum ben bizden haberler bunlar kızlar

geçmiş olsun beklemekcim.korkmuşsun ama çok şükür bebişin sağlıklı imiş.doktorlarda bazen bizden daha evhamlı olup yüregimize indiriyorlar.

geçmiş olsun beklemekcim.korkmuşsun ama çok şükür bebişin sağlıklı imiş.doktorlarda bazen bizden daha evhamlı olup yüregimize indiriyorlar.

sağol canım ya ama inan dediğin gibi yüreğime iniyordu insan doğurmak üzereyken böyle birşey beklemiyor açıkçası zaten bugünlerde doğum yaklaştığı için sanırım çok tuhaf hissediyorum birşeylerden korkuyorum ama neden olduğunu bilemiyorum bunlarda üst üste gelince ne yapacağımı şaşırdım ense kalınlığı yüzünden hep diyordum sen doğ bak ben ensene bir şaplak atacağım diye bugün babası bile dedi anlaşılan bu oğlan doğunca şöyle ufak bir şapak yiyecek diye:)) zavalı eşimde beni telkin etmek için diyorki birşey yok bunda üzülme insanlar tek böbrekle yaşayabiliyor dedim ne diyorsun sen ya tek böbrekten bahsediyorsun ya diğerinede birşey olursa otomatikmen böbrek yetmezliği tabiki allahıma şükürler olsunki birşey çıkmadı veya öyle bile olsaydı başka daha kötü bir dertten belkide iyiydi ama yinede çok kötü birşey allahım herkesi ve yavrularını korusun inşallah

selamlar herkese.. ata canım benim kıyamam çok geçmiş olsun bilmiyordum ben.allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..:ecrin_bebek:

seni çok iyi anlıyorum cnm..2 hafta önce bizede bebekte gelişim bozukluğu,sakatlık olabilir demişlerdi,resmen yıkılmıştık! ben doktorumu değiştirdim bu yüzden! şimdikişnden inanılmaz memnunum ve 3 gün önceki kontrolde çok sağlıklı olduğunu öğrendik.tabi dünyalar bizim oldu aynı sizin gibi

sorma canım ya insan neye uğradığını şaşırıyor ama ben dr.umu çok seviyorum çok hassastır kendisi zaten beni korkutmadı sadece çok dikkatli olmamız lazım olur dedi önlemler almamız gerekir bebeği ona göre daha özenli daha dikkatli bakmamız ve doğumda hemen sünnet ettirmemiz gerekir falan dedi ama ben bunları hiç düşünmüyorum ki o an itibariyle oğlumun tek böbreği olacak diye deliye döndüm allahım yüzümüzü güldürdü umarım her zaman böyle olur kimsenin canı yanmasın inşallah

beklemekcim gerçekten büyük geçmiş olsun neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım insanın dünyası başına yıkılır.sizin sıpa size şaka yapmış çok şükür doğunca şaplakları yicek pembiş poposuna:))çok büyük geçmiş olsun.

meloşcum bende de var o ağrılardan bu da doğumun yaklaştığının belirtisi çok aşırı sıklaşırsa doğum demek sen ağrı aralıklarına falan dikkat et yinede

sağol saphiracım herşey bebişler için napalım öncelik onların bize allahın izniyle bişeycik olmaz yeterki onlar sağlıklı olsun:))

canım benim çok geçmiş olsun.ciddi bir korku yaşatmış sana bebişin.çok şükür bir sorun yok..sağlıkla gelsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…