2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
hepimizin ağrıları arttı artık iyice

beklemek canım ciddi bir korku atlatmışsın ama bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim canım

dark da şimdi kucaklanıştır belki yavrusunu değil mi? çok duygulandım yine Allah hepimize nasip etsin

karagözlüm sanki beni anlattın dün saat 23:30 da başalayan şiddetli kasılmalarım giderek düzenli hale geldi
sonra kasılmalara bir de bel ağrısı eklenince bende senin gibi zamanı geldi sandım
biraz bekledim dolandım duşa girdim saat sabahın 5 ine kadar
sonra sızmışım resmen
şimdi de sanki dayak yemişim gibi bacaklarım karnım belim acıyor
bende normal düşünüyorum
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Selam kızlar. Kim kaldı, kim buralarda bilmiyorum ama hepinizi öperim. Sanırım Çilek sonunda doğurdu kızlar. Çünkü iki gündür ne burada ne de msn de gözükmüyor.

Kızlar doğuma 4 gün kala bana bir haller oldu. Neşeliyim yine eskisi gibi ama içimde bir ukte. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, önümde kocaman belirsiz bir hayat varmış gibi düşünüyorum. Evet kızım geliyor bu sevinçli ve şükrettiğim bir olay ama çocuklu bir Juli'yi düşünemiyorum. Kafamda ikisini yanyana oturtamıyorum. Bana kızabilirsiniz şimdi mi aklına geldi diye ama inanın bugüne kadar böyle bir şey yoktu. Ne zamanki doğum tarihi belli oldu, ben de stres baş gösterdi. Eşime diyorum ki acaba onu yeterince sevebilecek miyim, acaba ona bakabilecek miyim. Her şey nasıl olacak. O boşuna endişelendiğimi söylese de özellikle sezeryan olunca sancılarım yüzünden ona yeterince ilgi gösterememekten korkuyorum. Ve sadece 4 gün sonra hayatımda bir şeyleri terk edip, yeni bir döneme gireceğimi düşünüyorum... Olumlu ya da olumsuz değil sadece terk etme ve değişme fikri beni korkutan. Umarım anlatabilmişimdir size derdimi...

Julianne emin ol bir çoğumuz aynı kaygıları yaşıyoruz aklımızda hep acabalar.. Ama ben hepimizin çok iyi anneler olacağını düşünüyorum. İşte o kadar iyi annelerizki daha en baştan acaba ona yetecekmiyim bakabilecekmiyim diye kaygılanıyoruz. İçini ferah tut herşey bebeğini kucağına alana kadar(mış).Sonrası içgüdüsel olarak geliyor(muş) zaten :)

juli canım seni çok iyi anlıyorum
zaman zaman aynı düşüncelere kapılmıyor değilim
anırım seninde dediğin gibi bu değişim fikri bize bunları düşündürüyor ve bence her hamile bu duyguya kapılıyordur canım
çevremden gözlemlediğim bir şey var,çocuk sahibi olan herkesin söylediği bir şey
BU MUTLULUĞU BİLSEYDİM DAHA ÖNCE DOĞURURDUM
eminim bizde aynı şeyi düşüneceğiz
fazla akılma bu düşüncelere çok iyi anneler olacağımıza eminim
bu her kadının yaşamayı hayal ettiği ve Allah'ın bizlere bahşettiği bir meziyet annelik

Ayni sikintilari bende yaşiyorum julicim sanki bu zamana kadar geçn süre bir oyundu ve bebeğimi kucaklayacağim gün yaklaştikça hem içimi tarifsiz bir mutluluk sariyor hem de nedenini bilmediğim bir korku endişeleniyorum nasil bakacağim diye çünkü herşeyi bize bağli olavcak

sorma canım ya inan çok kötü hissettim dün akşam evdede sürekli ağladım asılnda ama bugün doğum günüm ve saatim hastane ile kesinleştirildi ve şimdilik neşeliyim ama dahada bir heyecanlıyım ve bu 4 gün nasıl gececek diye sabırsızlanıyorum aslında bu günü saymaya gerek yok yarısı geçti yani 3 günüm var ama sanki 3 aymış gibi geliyor bana:sm_cool::1hug::asigim::roflol::icecream:a.s

julicim seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğimde ben sırf bu yüzden 20 gün doğumdan sonra lohusa depresyonu olmuştum ama sonra geçiyor ve dünyadaki en kıymetli varlığın haline dönüşüyor. düşün benim ikinci bebeğim olmasına rağmen yinede çok endişeliyim acaba iki çocukla ilgilenebilecekmiyim diye aşırı bir endişe duyuyorum ama herşey güzel olacak eminim

bu arada dr.um la konuştum biraz önce doğum saatim belli oldu çarşamba günü 8.30'da yavrum doğacak inşallah çok heyecanlıyım:)):sm_cool:hihoyyyt:1hug::teselli::lepi:

kızlar selam ..bende şimdi dr dan geldim ..ve doğum tarihimiz belli oldu..aksi bir durum olmaz ise haftaya bugün yani cumartesi geliyor kızım..plesantası kireçlenmeye başlamış ve pazartesi günkü kontrolden sonra ne zaman alınacağı belli olacak..ben doğuma kadar annemde kalıcam .ayrıca doğumdan sonra 1 hafta kadar daha ordayım daha sonra çıkıcam evime ..o yüzden size hemen haber veremeyebilirim..doğuma gidiyorum diye de haber veremem heralde çünkü yarın tası tarağı toplayıp gidiyorum bir daha 2 hafta sonra burdayım ...gelene kadar birçok arkadaş doğum yapmış olacak bende gelince görmüş olacağım

bu arada bende tuhaf bişeyler olmaya başladı juli gibi..gelene kadar seni benden koparacaklar kızım deyip durdum..ağladım..eşim ayırmayacaklar tamamen kavuşaksın dediyse de ikna olamadım ..sevinç, kaygı , korku hepsi bir aradaydı..umarım sorunsuz ataltırız hepimiz..

julicim ve eylülcüm 2. kez anne olmama nasıl sevdiğimi nasıl baktığımı bilmeme rağmen aynı kaygıları yaşadım.şurdan eksik kalıcam eskisi gibi gezemiicem sosyal faaliuyetlerim olmayacak arkadaşlarımla gezemicem falan filan gibi saçma sapan bisürü şeyle gerksiz yere kendimiüzdüm .arkadaşım bendeydi az önce iyiki doğurmuşum seni dedim kuzumada bak bizi yedin kaç sene yapsammı yapmasammı diye dedi.öyle güzel biduyguki Allahım eksikliklerini göstermesin.ayrıca tam bi aile olduğunuzu olgunlaştıuğınızı hissedeceksiniz.maytap demişti dersiniz

Ya maytap tam da üstüne bastın ya. Biz eşimle şimdiye kadar hep sevgili gibiydik. Şimdi bunun değişmesinden bile korkuyorum.

Nasıl bir sinirlerim bozuksa kızlar, iki halımı yıkamaya vermiştim. Annem aradı, bu halılar iyi yıkanmamış geri veriyorum diye. Ben de o kadar hazırlamışım ki kendimi halılar bugün gelecek diye. Demesinler mi bana perşembe gelir ancak. Yani doğumun olduğu gün. Allahım çıldıracaktım. Kafamı üşütecektim. Anneme bağırdım, adamlara bağırdım çağırdım. Demediğimi bırakmadım, ağladım. Sonunda halılar iyi yıkanmamış da olsa gitmedi. Neyse ben o kadar ağlayıp sızlandım ki rahatladım. Hiç dert edilmeyecek bir şey ama insan kendini hazırlayınca üstelik bu kadar da hassas olunca sonuç böyle oluyor sanırım. Aman siz sağlam durun. Bana dokunsalar ağlayacağım.

Mmmf ve beklemek umarım sizlerin dediği gibi olur. Umarım hepimizi güzel şeyler bekler. Sağolun destekleriniz için.

mmmf cim benim durumum bakarmıyım severmiyim gezermiyim değilde, çok alıştım onun içerde olmasına ,dışarıda olma fikri bana tuhaf geldi..ne bileyim anlatamıyorum ki kendime bile ne saçma değilmi..:))

bende biran önce doğsun istiyorum oğlumu çok merak ediyorum.Doğum yapan kasım annelerine imreniyorum artık bizde 38. haftayı doldurduk hayırlısı bakalım

darkçım dün görüşemedik cnm.dönüşte bakarsın artık siteye..hayırlı sağlıklı doğumlar arkadaşım..bebişine kavuşuyorsun sonunda.inşallah bizlerde en yakın zamanda ve tabiki sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz

herkese merhaba kızlar doğum yapan anneler olmuş valla bi ben kaldım bende sanırım cuma günü belli olacak doğum yapmazsam tabii normal istiyordum ama sanırım sezeyana dönecek

bugün kasım anneleri pek ortada yok doğurmaya mı gittiniz ayol
kızlaaar bu arada benim suyum yükseliyormuş biliyor musunuz
o yüzden cuma günü alabiliriz dedi doktor bir de idrarda enfeksiyon çıktı

selam asorticim..daha bende dahil doğurmayan çk cnm merak etme :CüvCüv: senin cumaya günün belli olacakmış bak ne güzel hayırlı doğumlar cnm.benim o da belli değil enfeksiyonuna üzüldüm cnm yaa.çok geçmiş olsun.seninde benim gibi son dakka golü oldu galiba,ben de nezle ve faranjit oldum berbat durumdayım.çok duramıyorum pc başında habire yatıyorum :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Bana da bu aralar yaptığım pek çok şeyi bi daha yapamayacakmışım gibi geliyor... Hep eşime bak bu son tiyatromuz, bu son arkadaş gezmemiz, bu son şuyumuz buyumuz olabilir diyorum.. Sanki doğuma değil de hayatımı sonlandırmaya gidiyorum... Tabi bi yandan da bebeğimi kucaklama heyecanı her şeyin üstüne çıkıyor... Kafa ve duygusal anlamda karman çorman oldum işte...
Bu arada sezeryan olacaklara Allah sabır versin diyorum, günü belli saati belli, doğum günü gelinceye kadar kafayı yerdim heralde!

iyi akşamlar kızlar!!!
ben geldiiiimm...
bugün itibariyle evdeyim artık.izine çıktım nihayet:teytey:
gerçekten evde olmak çok güzelmiş..
sabahtan beri biraz evi topladım biraz yattım.biraz kalktım,uyudum vs.çok keyifliydi.ama son 2 saattir oğlum okadar haraketliki maşallah, aşağıyada öle bi baskı yapıyoki nerdeyse çıkacak:1shok:
beklemekcim canım çok büyük geçmiş olsun.senin kuzu baya korkutmuş seni..çok şükür bişeyi yokmuş..

dark canım sende bu sabah hastaneye yattın sanırım.şuan çoktan cerenini kucağına almış emziriyosundur.hastaneden gelip müsait olur olmaz bize yaz.merak ediyoruz..

ah julicim yapma nolur böle.diğer arkadaşların dediği gibi hepimizin kaygıları var.senin yazdıklarını okurken gözümün önünden evlenirken yaşadığım kaygılar geçti..yeni bir hayat,eski alışkanlıklarım.. vs..buda hayatımızda başka bi dönüm noktası olacak bebişlerimizin gelmesi..
ve ben evlendikten sonra nasıl iyiki evlenmişim,keşke eşimi 1 yıl bekletmeden daha önce evlenseydik dedim.ve inanıyorumki yavrularımızı kucağımıza alınca çok çok daha fazla yoğun bi şekilde bunu hissedicez.sakın canım olumsuz şeyler düşünüp depresif bi hale sokma kendini.herşeyden önce bence çok şanslı olduğumuz bişey var:
burada yani kk da koca bi yürek olduk ve hepimiz aynı duyguları yaşayıp,birbirimizin sorunlarını paylaşıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz..
iyiki varsınız,iyiki buradayım..

asorticim umarım sende haftaya sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun..enfeksiyon içinde çok geçmiş olsun canım.

saphira sanada çok geçmiş olsun.son zamanlarda çok zordur tahmin edebiliyorum.zaten hamileliğin verdiği sıkıntılar var bide bu..umarım en kısa zamanda iyileşirsin..

eylülcüm hadi sende haftaya kızına kavuşacakmışsın..hayırlısı olsun canım.galiba asortiyle beraber doğuracaksınızyerimseniben
annenden gelir gelmez yaz canım.hala kontrole gittiğimde etrafta gözlerim arıyo seni.belki karşılaşırız diye..çarşamba benimde kontrolüm var nisa dayım yine..

karagözlü sende sık dişini canım..az kaldı inş.allah hepimize hayırlı zamanlı doğumlar nasip etsin..:1hug::asigim:

azocum sorma ya benim oğlum beni en başından beri korkutuyor biliyorsun ama doğuma 4 gün kala böyle korku yaşatacağı aklımın ucundan bile geçmezdi neyseki sorun yokmuş yani umarım artık neye inanıp neye inanmayacağımı bilemiyorum hani televizyonda bazı yarışlar olurya adım atarsın ve alttaki kutu patlar bu bebek sanki öyle neresine elini atsan bir sürpriz çıkartıyor umarım bütün yaşadığımız sıkıntılar doğana kadardır ve doğduktan sonra çok sorunsuz sağlıklı uslu bir bebek olur bütün ümidim o bende artık geri sayıma başladım doğum günüm ve saatim artık kesinleşti tabi oğlum daha erken gelmezse ki gelse sevineceğim akşamları çekilmez oluyor ama allahım hayırlısı sağlıklı kurtarsın umarım hepimizi bunlar hem bedenen hem ruhen en yorgun olduğumuz günler

ve dediğin gibi burada büyük bir kalp olduk kızımı doğurunca depresyona girmiştim ama şimdi böyle birşey olsada burada sizinle paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…