2008 Kasım Anneleri

inşallah aynı duyguları yakında bizde yaşarız. her kadına nasip olmuoyr bu güzellikler. ağlayıp da moralinizi bozmayın, Allah hepimize kolay doğumlar yaşatır inşallah...

desenize bütün kasım anneleri aynı hiç birimiz uyumuyoruz kızım kocam ne güzel iki saate yakındır uyuyorlar ben öyle yaprak gibi geziniyorum tabi yaprak dediysem sakın çok hafifim falan sanmayın beton yaprak diyelim biz buna yerinden kalkmak için vinç gereken yarın kontrolüm var kızlar bakalım ne diyecek dr.um önce nst tabiki hayırlısı allahtan ama benim oğlum gününü beklemek zorunda çünkü yarın anneannem katarak ameliyatı olacak ve anneme ihtiyacı var o yüzden ben doğurana kadar annem ona bakacak yemek yapmaması gerekiyormuş bir hafta bu yüzden de oğluşuma gel artık bile diyemiyorum hayırlısı allahtan

günaydın kızlar..
günler azaldıkça şikayetler ters orantılı olarak artıyor):
dün akşam bende çok rahatsızdım.ne oturabildim,nede yatabildim.
şu göğsümün altındaki acı çok rahatsız ediyo artık.etim acıyo resmen.oturmaktan sanırım.baskı oluyo oraya..akşamda sebepsiz yere eşime bağırdım ve ağlaya ağlaya bi hal oldum.canımcım hiç sesini çıkartmadı.1-2 saat sonrada yatmış yanıma gelmiş.beni uyuyo sandı galiba.SENİ SEVİYORUM AŞKIM diyo.
ayyy kıyamam ben ona.
sabah kalktım yanağına bi öpücük kondurdum.bu akşam bana bağırdığın içinmi diyo..offf ya elimde değilki..canım burnumda olunca ona patladım napim.

çok şükür bugün işte son günüm.artık son günlerimi evde dinlenerek geçireceğim için çok mutluyum.tabi buradaki arkadaşlarımıda özlicem.benim için bu sabah herkes evden bişeyler hazırlayıp getirmiş.güzel bi kahvaltı yaptık.süperdi.daha ocak ta girdim bu iş yerine ama çok çabuk alıştık birbirimize..hepsini çok seviyorum

sizler nasılsınız?umarım herkes iyidir.
yeni doğum haberleri varmı?

canım günaydııın sanırım unutulmuş seha doğum yapmış ama bilgileri yok daha inşallah almıştır sağlıkla bebeğini kucağına
bende buarada dün akşamdan sabaha kadar ara ara sancılandım batu da resmen mahvetti beni hiç bukadar canımı acıtmamıştı resmen karnımı yarıp çıkıyor sandım.sanırım bizimki 21 kasımı beklemeden erkenden gelcek gibi:)))ama artık korkmuyorum atlattık çok şükür tehlikeyi.

ya bu çatı ağrıları benim canıma okuyo yaa ağlıyorum her gece dönerken her dönüşte canımı teslim ediyorum sanıyorum.nolcak bu böylee

off atacım sorma..geceleri yatmak işkence oldu..sanırım hepimiz böleyiz artık.sağa sola dönmekten(bi kendim dönsem iyi..bacaklarımın arasına koyduğum yastık ve karnımın altına koyduğum yastıkla beraber içimiz dönüyoz), wc e gitmekten uyku muyku kalmadı):
senin oğlan galiba ilaç milaç takmayıp kafaya koyduğu gibi erken gelecek galiba

walla öyle galiba başına buyruk oldu paşa çok bildiğini okuyo.

ayy sorma o yastıkla dönme eziyeti bende de var o yastığı koymadımmı zaten ağrı daha da inanılmaz oluyo inşallah doğurunca hemen geçer bu sancı katlanılmıyo artık .gece kaç kere kalkıyon wc ye.ben en fazla 2 kere kalkıyom ama gündüz klozette yatıcam nerdeyse:))

ata belki de sende normal yaparsin baksana baya asagidaymis senin batu bey sezeryana belkide hic gerek kalmiyacak sen zaten basdan normal istemiyomuydun ?

azo evet ya bu aralar bende cok bagiriyom ister istemez sonradanda cok pisman oluyorum geceleri hic cekilmiyor herkes diyo bi doguraydin da kurtulaydik diye demekki baya terör estiriyom aman surda kac gün kaldi ceksinler birazda biz neler cekiyoz
sonradanda sen bu hamileligin acayip diyorlar kizlarda böyle degildin nazmi yapiyosun yoksa kocana diyorlar ne nazi ya insan durup dururken agrim var dermi bende zaten bu halimden menun degilim

ah elifcim sezeryan yaptırmamın nedeninin bebekle bi alakası yokki.kalp rahatsızlığım yüzünden normal doğuramıyorum taşikardi var bende ritm bozukluğu.hiç heyecana sıkıntıya gelemiyorum hatta ortada hiçbişey olmasa bile nabzım 200 e çıkyıor.doktorum doğumda bi de çıkarsa çok kötü dedi.kalbim çatlar basınçtan.oyüzden normal hayal bana((

Azo işte son gününün tadını çıkar, bugün umarım bir an önce geçer. Kızlar nereye kayboldu acaba.Kasıma girmeden topluca doğuma mı gittiniz, nerelerdesiniz. Doğum hikayeleri de şöyle olur heralde:

Çilek banyo duvarını silerken doğurmuştur
Asortie gittiği misafirlikte tam böreği ağzına atacakken kızı gelmeye karar vermiştir. Bu iş sokakta da olabilir tabii
Eylül kesin bir alışveriş merkezinde doğurmuştur.
Kalimero zaten kesin doğurmuştur. Muhtemelen dün bebeğini kucağına aldı.

Evet julicim haklisin galiba topluca doğuma gitti bunlar
Hayir toplu doğumlarda ücret indirimi yapiliyosa bizede haber verselerdi bizde katilsaydik:))))))

selam güzel hamişler ve annelerrrrrrrrr
nasılsınız? bugün nete biraz geç bağlandım ama açılır açılmaz gözlerime inanamadım demek iki normal doğum hikayesiyle eda ve pirayede doğum yapmış
çok heyecanlandım ben yaaa ( normal doğum düşündüğüm için daha da tuhaf oldum açıkcası )

dün bizimde kontrolümüz vardı kızlar
nstye bağlandık herşey çok normal çıktı
kalp atışlarımız , suyumuz , oğlumun pozisyonu herşey normaldi çok şükür
biraz alelacele kontrol oldu soracaklarımı soramadım diye içimde kaldı ama önemli olan bebeğimin iyi olmasıydı tabi
haftaya tekrar çağırdı dr.um tabi bizim bıcırık bir sürpriz yapmazsa
gerçi oğlum pek bi rahat anlaşılan geleceği de yok haftaya kadar biz iyice sabırsızlanıyoruz artık
hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar

julicim ha gayret biraz daha cesaretlende ende normal doğur kız
bak azoda bende normal düşünüyoruz ( allah hepimizin yardımcısı olsun )
hem bizede destek olmuş olursun ne güzel :)

azocum hadi gözün aydın işinde son gününmüş bundan sonra doğuma kadar bol bol dinlen ve enerji topla canım

sağol fatercim yaa..evet son günüm.bir-iki hafta daha beklerse oğlum şu son zamanlarımı dinlenip biraz enerji toplayayım diyorum.çünkü normal doğum düşündüğümüzden çok ihtiyacımız olacak enerjiye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…