2008 Kasım Anneleri

bende bebklere kullanılan bi şey var belki biliyorsundur serum fizyoloji mi öyle bişey denior.dün gece denedim burnumu açmayı hiç bişey yapmadı.benim bildiğim onun dışındaki ilaçlar da kullanılmıyor ama doktorum verdi diyorsun.olmazsa eşimi göndereyim nöbetçi eczane bulsun

tatlım şimdi tekrar aradım doktorumu kesinlikle hiç bir ilaç alamazsın,bebeğe zarar verir dedi.sadece okyanus suyu dedi burun açmak için.offf şu hastalığı bana bulaştıranı elime geçirince çok kötü yapıcam

otrivin pediatrik bebeklere kullanılıyomuş doktorum garanti verdi hiç bir zararı yok diye gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.prospektüsünde de yazıyo zaten.yada deniz suyu spreyi de kullanabilirsin sterimar adı o da baya sinüsleri açıyo boşaltıyo ben almıştım 1 kere kullandım ama deniz suyuna alerjim olduğu için beni mahvetti kullanamadım alerjin yoksa ondan da kullanabilirsin

selam kızlar..
ee yamurcum herkeslerde bi telaş bi koşuşturma
malum bebeklerimiz geliyo artık.
olacak okadar:)
bende 2 gündür evde olmanın tadını çıkarıyorum.
ama anca temizlik oertalığı topla falan hala tembellik yapamadım.
artık yarından sonra yaparım inş.

benim oğlan 2 akşamdır aşağı pek bi vuruyo çıkacakmı ne?:1shok:

julicim senin az kaldı.benimki belli olmadığı için biraz daha evde senden fazla vakit geçiricem galiba..
iyi iyi dinleneyim biraz.zaten 37.haftanın sonuna kadar çalıştığımdan..ihtiyacım var.

güle güle eylülcüm..biraz eşinde sende kızınız yüzünden ayrı kalacaksınız ama..ee anne babalar evlatları için her fedakarlığı yapar dimi?

saphiracım boğaz ağrısı ve broşları açmak için teryağını biraz ocakta bi kapta eritip içine pekmez karıştırıp sıcak sıcak içersen çok iyi geliyo..
bide şu bildik çaylardan biri olan ıhlamur,kuşburnu,kabuğuyla beraber elma dilimleri ve odun tarçın parçasını suda karıştırıp kaynat canım.ben 2 kez hamileliğim süresince hastalandım ikisinide böle en kısa zamandan atalttımçvede bol bol dinlen..
tekrar geçmiş olsun.

evet çilek doğurdu galiba..
darkta inşallah yarın kk ya gelirde bizede haber verir durumunuj..bugün çıkarım diyodu ya..

Ya herkes bir taraflara kaçmadı da kimsenin yazası yok sanırım. Herkes doğum hikayesi bekliyor çünkü artık.
Azocum inşallah dinlenirsin bundan sonra. Oğluşun gelmesini bekliyorsun dimi. Ben de her dakika kendimi dinliyorum bel ağrısı, aşağı hareket hepsi huylandırıyor beni. Ben de pazartesi salı annemle evdeki son temizliği yapacağım sonra çarşamba hastanedeyim zaten. Artık korkmuyorum kendimi hazırladım. Kalp ameliyatı olanları düşününce benimki hiçbir şey dedim kendi kendime. İnşallah normal bekleyenlerin doğumu rahatlıkla olur.

Saphira geçmiş olsun canım. Azonun bahsettiği elma, ıhlamur, kuşburnu üçlüsüne ben limonu da koymuştum ve onunla iyileşmiştim.

ben iyiyim azocum kızımı bekliyoruz dört gözle ayy bi gelsediyorum artık çok yoruldum çünkü
julicim merhaba ben dün yemekteydim canım bugünde kızılay gittim biraz dolaştım
şuan evdeyiz kızımla yatıyoruz uzanıyoruz kk da ki arkadaşlarını merak ediyor kızım:))
çilek doğurmuştur artık zahmet olmazsa artıkk bu arada bana rüyamda 4 kasımda doğum yapacağımı
söylemişlerdi kızlar salı günü bakalım doğum yapacakmıyım çok merak ediyorumm

asorticim bazen anneler hissedermiş.olabilir.ama dur kız daha sende 38.hafta içindesin.42 ye kadar yolu var
bak ben acele ediyommu?
bugünlerin kıymetini bil.sonra böle gezemezsin haaa

ya 42 ye kadar beni zaten bekletmeyecek azocum doktorum
suyum fazlalaşıyor diye cuma günü bile alabilirlermiş yanii

Ya tam cıstak olduk valla. Kızlar üçümüz de 37 5 mişiz ne komiğiz.

Gez bakalım Asortie. Ben de böyle deli gibi uyumak istiyorum ama kız uyutmuyor. Kızının iyi olduğuna
sevindim canım. Çileği de çok özledim. Orada normal doğum bile olsa hastanede en az 3-4 gece kalıyorlar ya. Heralde ondan daha gelemedi. Dark da gelemedi. Sanırım bu akşam da hastanede.

julicim allah sana sağlık sıhhat ve güç versin canım.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al kıcağına kızını..
ha şöleee..ne o panik olamalar,bunalıma girmeler?
biz istemedikmi bebeklerimiz olsun?ee herşeyin bi bedeli var.tabi doğururken biraz rahatsızlıklar yaşıcaz,dünyaya geldiklerinde uykusuz gecelerimiz olacak.alışkanlıklarımız değişecek.ama değmezmi herşeye?
düşünsene onlar minnacık, bize ihtiyaçları var ve onlar birer mucize..
ay ben yine duygulandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…