2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaar yok mu doğuran:))))yaprak dökümü mevsimindeyiz herkes sapır sapır dökülüyor julienin 2 günü kaldı nasıl heyecan vardır kimbilir benim 18 gün var daha tabii beklerse:))benim karnım da indi baya aşağıya.bugün oğlumun odasının halısı geldi birgüzel oluyo odası sormayın fotolarını çekip koyayım bari daha fazla meraklandırmadan:)))

evet ata resimleri koy da bi görelim is teklifide gelmis görki nasil olmusdur benimde göbeyim asagi indi gibi midem cok rahat artik birde oturup kalmak istedigimde bir bastiriyo belimde iki büklüm kaliyor valla kambur etti bu olan beni haa bide topal karida olduk

kizlar demin tv ne gördüm kadin 52 yasinda ikiz dogurdu sezeryanla tabi türkiyede tüp bebek yaptirmis burda demekki o yasdan sonra yasakki tr de yaptirmis valla sasdim biz bi tane tasiyamiyoruz o kadin iki tane nasil tasimis bu yasinda hayret valla sezeryaninida gösterdiler cok güzeldi ya ben her sabah bakiyom zaten normali de gösteriyorlar sezeryanida ama tabi tam olarak degil yani oralar görükmüyo görmek de itemem zaten

slm kızlar bende buralardayım
ee artık bu aralar normal az gelmemiz kk ya..doğum telaşları,bebekler..
yağmurun dediği gibi yerleri daraldı bebeklerimizin.birde doğum için onlarında enerji toplaması gerekiyomuş.o yüzden daha çok uyuyolarmış bu aralar.inş.mucizecim iyidir bebişin.bizede haber ver.

bende bir iki eksiğimiz kaldı dışarı çıkıcam birazdan.onları halledeyim.artık evde olmanın tadını yeni yeni çıkartıcam.hafta sonu evi topla kocişle temizlik yap derken daha dinlenemedim.bir iki gün sonra yavaş yavaş dinlenmeye başlarım inş.ama olsun yaa nede olsa evdeyim.bundan daha güzeli varmı? yorulmuşum valla..artık dayanamazmışım çalışmaya.evde ölemi?yoruluyorum yatıp dinleniyorum.sonra yine kalkıp işimi yapıyorum.bide bol bol yürümem lazım artık doğuma kadar..
sizler nasılsınız?

sabahları ben pek bi enerjik oluyom.akşama ağırlık çöküyo..

Azocum ayni enerji fazlaliği sabahlari bende de oluyo bu doğumun yaklaştiğinin belirtisiymiş aslinda ama akşamlari ayaklarim uyuşuyo yorgunluktan...bir an önce hayirlisiyla gelse meleklerimiz

atacım hayırlı olsun oğlunu odasının halısı..merak ettim.koyda bakalım..ben alamdım odasına halı..belki sonra alırım.yerleri parke yaptırmıştık.bikaç ay önce..halı almayabilrim o yüzden.zaten ilk 6 ay benim yatak odamda kalacak..sonra bakarız..

lavinyacım sanki benimki 2 hafta daha beklicek gibime geliyo ama heran herşey olabilir tabi.hakkımızda hayırlısı..çünkü daha benim ağrılarım başlamadı.
sadece bikaçgündür aşağı indiğini hissediyorum.otururken yürürken göbeğim bacaklarıma değiyoda

maşallah azocum;
ne güzel, iyice büyüdü demekki bebişin. erkenden doğuruyomuyum acaba psikolojisine girmenin bi anlamı yok. bence de 2 hafta daha var diye düşünerek en mantıklısını yapıyosun. hatta 40 haftanın tam bittiği gün gibi düşünmek lazım. erken gelirse iyi de gec gelirse cok fena oluyo. ben 1 haftadır bekliyorum, kafayı yicem artık.
inşallah hayırlısıyla ve hayırlı zamanda olur.

BENDE DE TIK YOK:sm_confused:YA VALLA SABRIM KALMADI KOSKOCA 8 AY GEÇTİDE SON 3 HAFTA GEÇEMK BİLMİYOR ÖYLE MERAK EDİYORUM Kİ MELEĞİMİ ...DOĞURAN ANNELERE İMRENİYORUM HAYIRLISIYLA ALSAK KUCAĞIMIZA :CüvCüv:
BU ARADA ÖĞLEDEN SONRA RANDEVUMUZ VAR GÖRÜCEM İNŞALLAH MELEĞİMİ...UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR

lavina
gercekten 9 ay gectide so son günler gecmek bilmiyo. geceleri kalkıp kalkıp bakıyorum kendime. ama gelmiyo prenses. bi de su es dost durmadan arayıp naaptın daha doğuramadın mı diyo ya. Ayyy,,, sinir oluyorum artık. sizene yaa, sanki sizin cocugunuz. töbe töbe ....

elifdem sen bizden bayaği öndesin senin için beklemek daha da zordur eminim ama sabredelim az kaldi

selam kızlar
azocum elifdem lavinya buradasınız sanırım nasılsınız?
geçmişi okumakta zorlanmadım bu efer
eee malum herkeler bir telaşta ortalıkta görünmüyorlar

bu sabah bende bir telaş yaşadım kızlar
saat 7 gibi kalkıp tuvalete gittim tekrar yattım yarım saat onra karın ağrısıyla uyandım tekrar wc.ye gittim ve bir baktım ki kan gelmiş
öyle çok yoğun değildi ama birde adet sancısına benzer sancı başladı belim ve kasıklarımda
sancı da 10 dk.da bir oluyordu ama şiddetli değildi
neyse bir kontrole gidelim dedik ve hastanenin yolunu tuttuk
nstye bağlandık ciddi bir şey çıkmadı dr. tekrar alttan muayene etti
ve 1 cm. açılman var dedi
şimdi eve git sancıların sıklaşırsa kanama artarsa gelirsin olmazsa 2 gün sonra tekrar muayene edicem dedi

işte böyleeee sabah sabah bize heyecan yaşattı kuzucum
şimdi hala yaklaşık 10 dk. da bir kasılma ve bel ağrısı oluyor
sanırım bizimde oğlumla kavuşmamıza az kaldı
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Canim geçmiş olsun umarim en yakin zamanda kavuşursun yakişiklina:1hug:
bol bol dinlen canım artık az kaldığı belli benim de öğleden sonra randevum var umarım herşey yolundadır

ayy fatercim gözün aydın geliyo demek senin oğlan artık.
hayırlısı olsun canım.sen sürekli dinle kendini.bence 2 güne kalmaz o
baksana açılmada başlamış.tam zamanı zaten..
çok sevindim.bide ılık duş iyi geliyomuş.aklında olsun.
kimi duyduysam duş alıp giden hemen doğuruyo.benim bi arkadaşım hani temiz gideyim diye duş alıp gitmiş.10 dk.doğurdu.pirayehirada öle yazmıştıya..oda kolay doğurdu.çilekte diyoduya onların orada jakuziye yatırıyolarmış sancı başlayınca..
bende sancılarım başlayınca denicem..

elifcim sende sıkıntı yapma.onlar gelecekleri zamanı bilirler.senin kızların var ama erkekler biraz geç gelirmiş.hiç stres yapma.hep allah tan hayırlısını iste.

lavinyacım dur hele.senin daha var.bu ne telaş.anlıyorum heyecanlısın ama anne karnında nekadar dururlarsa okadar iyi besleniyolar.bırak çocuk son zamanlarının tadını çıkartsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…