2008 Kasım Anneleri

azocum boşveeer bekle valla sen 42 ye kadar dayanabilirsen ben dayanamam sanırım
çünkü ciddi anlamda artık çok yoruldumm

ay pardon asorticim yaw..evet senin suyun fazla diye doktorun çok beklemeyecekti..ya bu hamilelik bende bide unutkanlık yaptıki sormayın.sizde bölemisiniz bilmem..
yoksa ben yaşlanıyomuyum.ee malum küçükte sayılmam hani..

beklerim be canım 42 de olsa..ben sabırlıyımdır.julinin dediği gibi bunlar bana vız gelir bozmaz moralimi..ee olmuyomu benim rahatsızlıklarım,sancılarım?
ama sebatkarımdır ben.vede fena bi şekilde pozitif..etrafımada yayarım aynı zamanda..ihtiyacı olan varsa gelsin:)

benneyaptımkiiyi geceler arkadaşlar,hepiniz iyiysinizdir inş.azo senin pozitif enerjine ihtiyacı olmayan yoktur sanırım.
juli sen de son 3 güne girdin demek.inş.kolayca gelir gecer...bu arada burada fırtına öncesi sessizlik var sanki.

bu arada yarın sabahı iple çekiyorum,yarın dr gidicez cunku.bebişimin hareketleri bana çok azalmış gibi geliyor çok derinden derinden az az hareket ediyor bende çok merak ediyorum acaba kötü bir şeymi var diye.biran önce sabah olsada gitsem dr.benneyaptımki

Son düzenleme:
Mucizecim hosgeldin canım ...Aynı düsünceyle bende
doktorumu aradım bu aksam dedim hareketleri azaldı korkuorum
die bana hemen nst cektir dedi bu aksam iste gittik esimle nstye
girdim ama Allah 'a şükür bi sorun cıkmadı aksine cok hareketliydi..
Hemsireyi sevdi sanırım evde oynamayan kız hastanede cıldırdı resmen
Sevdi orayı heralde :)) Panik yapma canım walla insallah bisi yoktur ...

teşekür ederim yağmurcum.2 gündür böyle bir ağr kan.sevindim bebişinin iyi olmasına,hareketlerden başka iletişim olmayınca insan korkuyor..bide ben hareklerini çok özluyorum uzun sure hareketsiz olunca hemen bende durgunlaşıyorum.inş.bizimde sonucumuz yarın iyi çıkar.

Emin ol canım ii cıkacaktır ..Bazen uyuyolar bide ama diorum ya bende
cok panik yaptım ama normal cıktı seninde normaldir artık büyüdükleri icin
yerler alanları daralıo doal olarak hareketlerininde azalması normal ay canım
az kaldı iste daha kac hafta daha durcaklarki icerde :))

İyi geceler bütün uykusuzlarr....ben de sizin gibiyim yağmur ve mucize bana da çok azaldı gibi geliyor hareketleri ..aslında 2 haftadır filan böyle hissediyrum ben.eskisi gibi tekmeler filan yok.sadece sanki karnımda geriniyormuş gibi hareketler hissediyorum..nstlerim de iyi çıkıyor çok şükür...Karnınız büyümeye devam ediyor mu?sanki benim büyümesi durdu karnımın..ya da oğlum iyice aşağıya indi artık..

canım zaten sabah kontrolün varmış merak etme inşallah iyidir meleğin,
bu arada tatlı birşeyler ye, tatlıyı seviyorlar birde ben böyle az hareketli olunca sırtının olduğu yere parmaklarımla pıt pıt yapıyorum oda ayaklarıyla tepki veriyor:))

yarın benimde kontrolüm ve nst var inşallah iyi haberlerle geliriz

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım..insan bebek hiç durmadan harekt etsin istiyor..benim ki bir gün çok hareketli ertesi gün sakin oluyor genelde..sanırım yoruluyor..

Günaydın Yağmurr'cum... Tüm Kasım anneleri sonbahar yaprakları gibi tek tek döküldük galiba :) Herkes ya doğumda ya doğum telaşında...
Bu arada Dark ve Cilekk bebişlerini kollarına aldılar sanırım...
Minik Kalimero'dan da ses çıkmıyor ne zamandır. O da doğurdu galiba...

çileğin doğurduğunu asorti haber vermiş bile sizlere ben bugün siteye giremedim hem hasta olduğumdan hem de akşam denediğimde girilmiyordu.derken msn de karşılaştık çilekle,hatta msnden tek tek (listemde olanlara ) yazdım.bizde kavuşalım artık bebeişlereeeee

Yawww daha dur bacımm sen 36lardasın ben ne edimm hee senağlamasenağlama
Yaa 39+0 ım bana göre doktora göre 38+1 im bende karıstım iki tarihli
bi insan olarak :roflol:

Bu arada mesajlarda sapıttı sırası bozulmuş ...
Yaa bu sitenin sorunlarıda bizim ayamı denk geldi nedirrr öff
Dogumlar basladı bi ara kapandı simdi giremioz bi düzensizlik isyan
ediom walla haksızlık bu aa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…