2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim kızlar
inşallah dediğiniz gibi çok bekletmez kuzum beni
her ne kadar korksamda gelsin artık istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla

azocum bende dediğin gibi yaptım zaten
dr.a gitmeden duşa girdim gerçekten rahatlatıyor insanı

ay faterciiiim çok sevindim merak etme artık oğlun fazla bekletmez seni en fazla 1-2 gün daha beklersin inşallah allah bir avazda kurtarıverir oğluna sağlıkla kavuşursun canım

teşekkürler atatanem bende öyle umut ediyorum
hatta babamız daha önce geleceğini düşünüyor
şuan işte ve durmadan arayıp durumumu soruyor
artık çok heyecanlıyız ikimizde

negüzel yaa doya doya yaşayın bu heyecanı tadını çıkarın bu anların foto makinesi ve kameranızı almayı sakın unutmayın haaaa

buarada kızlar oğluşumun odasının resimlerini koyduk ciciler bölümüne merak eden bakabiliir

FATHERCIM demek sıra sende.hayırlı olsun canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah... hadi kıalr artık bebişlerimizi beraber büyütelim doğurun da geliyorum gidiyorum yazıcak bişi bulamıyorum:)) doğurunda oğluşumun arkadaşlarından bahsedeleim:))
çilek doğurdu herhalde darkda doğurdu father çarşamba günü beklemek juli.patlamış mısır gibi dökülmeye başladık çok şükür.he bu arada benim haylaz erken doğmasaydı çarşamba günü 38. haftanın ilk günü doğacaktı.

Oooo Buralar baya bi sakinlemiş kızlar ya..

Dark ve Çilekk den hala ses yok mu?Merak ettim..Hadi kızlar neredesiniz?Sizi ve bebeklerinizi bekliyoruzzzz...

Fatercim sen de ortadan kaybolanlardan olacaksın anlaşılan çok yakında...Hadi bakalım bugün yarın iyi haberlerini alıcaz desene..

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz hala doğuramadık ayaktayız
bugün temizlik yaptım bir güzel ama belim ağrıde zaten son temizliğim olur artık doğum yapana kadar
çilek doğum yapmış kızlar deniz bey sonunda teşrif etmiş normal doğum yapmış
ve 3500 kg doğmuş paşamız bugün konuştum darısı başımıza artık
ayıca çok kolay geçmiş doğumu inşallah bizimkilerde öyle olur

kızlar içimden birses bugün yarın doğuracaksın diyor karnımda değişik bir ağrı var wc ye gitmek ister gibi ama gidiyorum birşey yok akşam üstü çok hafif pembe gibi bir sıvı geldi ama çok az birdahada gelmedi ayağa kalkıp yürüyünce aşşağı dogru mütiş bir baskı hissi ama ağrım mağrım yok ay ne bileyim acemilikte zor be allahım hayırlısını ver karnım ağrıyoooo:1shok:

İnşallah son temeizliğin olur canım doğum yapıncaya kadar.

Demek çilekk doğum yapmış.Gelsin de bi gözünaydın diyelim görelim oğluşunu...

çilekte doğurdu sıra bize geliyorrr:))) iyi olmalarına sevindim darısı başımıza

bizimde bugün kontrolümüz vardı önce nst ye girdik iyi çıktı bebeğimin hareketleri vs. orayı sevdi paşam sürekli oynadı gümbür gümbür tabii hiç sancı çıkmadı , sonra muayene bebeğim fazla kilo almamış 2750 olmuş, doktor iyi dedi normal doğum istediğim için belkide fazla almaması daha iyi:)) sağlıklı olsunda kiloyu doğunca alır kuşum. sonra çatı muayenesi yaptı çok gerilmiştim ama umduğum kadar canım yanmadı henüz açılma yokmuş ama normal doğum için müsaitsin dedi esnek ve yumuşakmış rahim ağzı, sonuna kadar açılmasını bekleyeceğiz dedi

hayırlı akşamlar arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir.doğuranlardan demek hala ses soluk yok.
fater demek sende de hareket başladı.inş en kolay şekilde bebeğini kucağına alırsın.
atatanem sizinde halınız hayırlı olsun.güle güle kullanın inş.
azocum sende artık bol bol dinlenir,kolayca doğurmak için bol bol enerji toplarsın inş.
bizde bugun dr gittik.nst ye girdik sonucumuz iyi çıktı.dün akşam baya korkmuştum.çok şukur iyi çıktı.kendini göremedik hanfendinin.ancak ensesini gösterdi bize.zaten dr un acil ameliyatı vardı pek verimli bir görüşme olmadı ama sezeryan günümüz belli oldu.21 kasım cuma günü olacak inş.her ne kadar normal istesemde kendimi bu fikre alıştırmak durumundayım artık.birde karnımda sık sık hissettiğim bir nabız gibi bir şey vardı meğer kızımı hıçkırık tuttuyormuş.önceleri hıçkırıktır diyordum ama sık ve uzun süreli olunca başka birşey mi acaba diyodum çünkü bebekle alakası hiç yokmuş gibiydi.amma uzun yazdım.kusura bakmayın ya.

günaydın kızlar .herkesler iyidir umarım.gece doğan bebek varmı:))
bizim dünden beribikolik ağlamalarımız var daha doğrusu nöbetlerimiz tam 1 saat katılaraktan ağlıyo zaten avuçiçi kadr napıcamı şaşırıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum.bugün dra sorucam oğlumda nurse harvey's diye bi sıvı vardıbüyük oğluma ondan vermiştik çok iyi gelmişti ondan verebilirmiyiz.halsiz malsizdiyodumya dünden beri maşallahı var.
dün o kadr yazdık emzirme gaz hatta üstümü başımı nası çıçtığını anlattım aa bi baktım hepsisilinmiş .neden acaba.
çilekde doğurmuş demek .çok sevindim 40 haftası doluyodu nerdeyse.,
asoticim senin keyfinmi yok canım

geçmiş olsun canım ya kıyamam ben ona zaten miniminnacık birde gaz sancılarıyla mı boğuşuyor umarım bir daha olmaz. Sanırım erkek bebeklere mahsus bir durum bu kızlarda pek böyle sorunlar olmuyor benim kızımda olmamıştı ama şimdi oğlum olacak bakalım biz neler yapacağız.

mmfcim senin kendi yara ağrın ne kadar sürdü yarın malum bende doğum yapacağım kısmetse ve bu saatlerde sanırım kıvranıyor olacağım çok heyecanlıyım sakinleşmeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…