2008 Kasım Anneleri

sakın korkma canım .bak oğlum1e gidiyo 6.5 sene önce olduğumsezeryanlaşimdiki okadar farklıki.rahmin eski haline dönme ve pıhtı atma sancısı oldu bende ameliyattan sonra o da kasılma acı değil d.sancısı gibi hafifi tabi onun dışında dikiş yada ameliyat yeri sancısı olmadı .insanları inandıramıyorum ama bu böyle.benimağrı butonum vardı ağrı olunca düğmeye basıyodum.eğer hastanende varsa sor tavsiye ederim isteğe bağlı bişey.isteyince takıyolar

Sağol canım ya benim kızımda epeyce bir ağrım olmuştu bende 6 sene önce yaptım ilk doğumumu ama uyandığımda karnımdaki sızıyı hatırlıyorum birde açlığımı bakalım bu sefer ne olacak bende seni düşünüyorum oğlu için kızcağız hergün neredeyse hastaneye gitti sonuçta demekki gidilebiliyor falan diye teselli oluyorsun bana allahım başka dert vermesin birde anestezi sevmiyorum ya sonuçta bayılmak hoşuma gitmiyor

merhabalar bende inş kasım annesiyim. kasımın 14'üne gün verdi dr. nasıl kasılsıyorum sıkılıyorum ve korkuyorum anlatamam. ama bi o kadarda meraklıyım oğluma kavuşacağım. beni sakinleştirecek birileri var mı ? senağlama

benimde yazdıklarım silinmiş mmmf cim emzirmelerden falan bahsediyoduk ama hepsi silinmiş geçen gece benim kızda aynı senin paşa gibi bizim karyolamıza bi işediki sorma gece gece yatak sildik babasıyla bide:) inş. paşanın ağlamalarıda geçer kolik sanırım 2. aya kadar sürüyomuş bi arkadaşımın bebeğide öle ağlıyodu 2 aylıkkken geçmiş şimdi çok uslu.
ay demek çilekte doğurdu hayırlısı olsun baya bebeğimiz oldu maşallah.

merhaba kızlar hepiniz sağlıkla kucğınıza alırsınz inş bebeklerinizi.
kucağına alanlarda güzelce büyütürler inş.
zeynebin canım dr kim?
doğumu nerde yapıcaksın?a.s.

ay kızım babasında ben burda net başındayım adamcaz pişpişliyo kucağında:) ama hepte kadınlar bakacak deilya onlarda baksın biraz benimki maşallah çok yardım ediyo gazını falan hep eşimçıkartıyo saolsun eee baba olmak kolay deil dimi ama.

merhaba kızlar hepiniz sağlıkla kucğınıza alırsınz inş bebeklerinizi.
kucağına alanlarda güzelce büyütürler inş.
zeynebin canım dr kim?
doğumu nerde yapıcaksın?a.s.

benim dr konak hastanesinden erkan türköz. dr çok güveniyorum ama sonuçta ameliyat. imnsan ister istemez korkuyor. konak hastanesinde yapacağım kısmetse doğumu da.

hayırlısı olsun canım.
o dr çok duydum normal doğum taraftarıymış hep.
bende yeni açılan kadın doğum hastanesine gidiyorum.
dr inci çavuşoğlu.benim doğum şeklim henüz belli değil.ama bebeğim ters şuanda dönüp dönmeyeceğide meçhul
hayırlısı olsun inş a.s.

evet normal doğum taraftarı ama benim bebiş ters o yüzden sezeryan olacağım.hepimiz için hayırlısı olsun yerimseniben

Gerci cok fark yok ama bu benim hesabıma göre tarihim
doktorum daha gec hesaplıo benden yani doktoruma göre daha
38+2 günlük hamileyim gerci bu haftadada dogurmam gerekioda olmuo iste :))

SELAM arkadaşlar bende kasım annesi olacağım kısmetse dün kesinleşti ve 16 kasımda sezeryanla anne olacağım inşaallah..
doğum iznine yeni ayrıldığım için ancak siteye girebiliyorum ama ara ara sizleri takip etttim.
doğum yapan herkese hayırlı olsun yapacak olanlarada Allah güç versin

hoşgeldin aramıza benden 2 gün sonra doğum yapacaksın kısmetse.. 16 kasım pazar ama ??

ay canım bu kadar bekledin az daha sık dişini birlikte doğuralım aynı gün .. ne kadar kolay sölüyon sen sezeryandan korkmuyorsun galiba...CADIARZU

Dimi :roflol: Bende farkındayım bakma öle durgun durduguma sen senağlama
Aslında büyük konustum hayatta sezeryan olamam bırak epiduralli hayatta
olmam demistim ama suan bide epidural sezeryan istiorum bana noldu bende
bilmiorum bi cesaret geldi ama sezeryana girince ameliyathanede bayılabilirim
heran :roflol: kafamçokkarıştı

yok iğne yaparlar cesaret iğnesi falan ama biliyorsun ben çok korkuyorum sende öleydin valla iyi bi cesaret gelmiş sana hayırlısı ile bide bana gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…