E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #10.961
benimde özel hastane ama ben pazarı istemedim özellikle ne bilim hastane boş falan içim sıkılır diye ama sen öle uygun gördüysen iyi odur zaten. sende epidural ile mi olacaksın? valla yağmurla ben bu sezeryan fikrine bile anca anca alışıyoruz. sen baya iyisin...yağmur ve zeynebin teşekkür ederim .
dr 15 ile 20 si arası seç dedi bizde 16 sını uygun gördük özelde olacağı için farketmiyor
yok iğne yaparlar cesaret iğnesi falan ama biliyorsun ben çok korkuyorum sende öleydin valla iyi bi cesaret gelmiş sana hayırlısı ile bide bana gelseydi
nerde bu tembel kasım anneleri bakayım nasılsınız herkes iyidir umarım ben daha doğuramadım bu arada
neden herkes doğuruyor ben de tk yokk yaa kızlar herkes kavuştu kuşuna benim kuş
inat etti sanırım neysee hayırlısı olsun
doğumdan bahsedenler korkmayın hiç bir acı kalıcı değildir normalde olsa sezryanda olsa
nasıl olsa geçecek siz bebişlerinizi düşünün inşallah sağlıcakla gelirler
günaydın kıdemli hamişler ve taze anneler:)) ben artık izndeyim oğluşumla keyif yapıyoruz
kızlar doğumu aklınızdan çıkarın lütfen allah neyi kısmet ettiyse öyle olacak doğumlarımız şimdi hem kendinizi hemde bebişlerinizi geriyorsunuz, hiç birisine ben yapamam demeyin lütfen hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
benimde özel hastane ama ben pazarı istemedim özellikle ne bilim hastane boş falan içim sıkılır diye ama sen öle uygun gördüysen iyi odur zaten. sende epidural ile mi olacaksın? valla yağmurla ben bu sezeryan fikrine bile anca anca alışıyoruz. sen baya iyisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?