2008 Kasım Anneleri

günaydın kıdemli hamişler ve taze anneler:)) ben artık izndeyim oğluşumla keyif yapıyoruz
kızlar doğumu aklınızdan çıkarın lütfen allah neyi kısmet ettiyse öyle olacak doğumlarımız şimdi hem kendinizi hemde bebişlerinizi geriyorsunuz, hiç birisine ben yapamam demeyin lütfen hayırlısı neyse hakkımızda o olsun

yağmur ve zeynebin teşekkür ederim .
dr 15 ile 20 si arası seç dedi bizde 16 sını uygun gördük özelde olacağı için farketmiyor
benimde özel hastane ama ben pazarı istemedim özellikle ne bilim hastane boş falan içim sıkılır diye ama sen öle uygun gördüysen iyi odur zaten. sende epidural ile mi olacaksın? valla yağmurla ben bu sezeryan fikrine bile anca anca alışıyoruz. sen baya iyisin...

dimi ya ne güzel söylüyorsun denizanası aslında hiç takılmamak lazım alnımıza ne yazılmışsa onu göreceğiz ama işte şu insan beyni yokmu ne kadar karmaşık şeylere itiyor insanı :) valla bende izine dün çıktım ama şu saat oldu hala alışamadım evde olmaya patlayacammmmm..işteyken bu kadar düşünmüyorum.

nerde bu tembel kasım anneleri bakayım nasılsınız herkes iyidir umarım ben daha doğuramadım bu arada
neden herkes doğuruyor ben de tk yokk yaa kızlar herkes kavuştu kuşuna benim kuş
inat etti sanırım neysee hayırlısı olsun
doğumdan bahsedenler korkmayın hiç bir acı kalıcı değildir normalde olsa sezryanda olsa
nasıl olsa geçecek siz bebişlerinizi düşünün inşallah sağlıcakla gelirler

asorticim;
ben de seninle aynı duygular içindeyim.üstelik nerdeyse 40 haftam dolmak üzere. ama naapalım beklemekten başka care yok.
ama bebğimin yarın doğmasını cok isterdim. cünkü yarın benim doğum günüm. üstelik annemin beni doğurduğub hastanede doğum yapıcam. yine de prensesim ne zaman isterse o zaman gelicek galiba.
biraz daha dişimizi sıkalım, eninde sonunda gelecekler nasıl olsakaydirigubbakcemile5

cok doğru söylüyosun canım;
ama insan ister istemez geriliyo işte, aslında dediğin gibi rahat olmak lazım..

ayy kızlar kocaaa 9 ay geçti ama şu son zamanlar geçmek bilmiyor işte napalım artık
bende cumaya kadar beklicem cuma doktora gidicez bakalım o ne diyecek hayırlısı olsun artık
elifcim senin doğum gününde kutlu olsun şimdiden aslında yarın gelmesi çok güzel bir
tesadüf olurdu senin için ama şimdilik gelesi yok bunların:))

:teselli: evet epidural düşünüyorum.çünkü şimdiye kadar 3 ameliyat geçirdim narkoz almak istemiyorum biraz da tedirginlik var bildiğim için o yüzden epidural olsun istiyorum ama onda da paniklermiyim bilmiyorum belki cesaret iğnesi ii olur :bbo:

slm kizlar bende yeni geldim doktorumdan hersey normal dedi bebek rahimekanalina yerlesmis dedi bende anliyorum zaten ne kadar sürer dogum dedim bilmiyom ama önümüzdeki 4 gün olmaz dedi erken olma ihtimali yüksek dedi ama eger gününde dogar veya gününü gecirirse normal dogum zor yaparsin dedi simdiden 3 kilo olmus dedi bana normal geldi ama bilmiyom yinede annem ben hep 4 kilo dogurdum normal diyo sende dogrun merak etme diyor ama insan düsünüyo ben sezeryan hic istemiyorum tabi mecbur kalirsak bisey diyemem ama biliyosunuz benim evde iki kizim daha var sezeryan oldumu bir hafta cikartmiyorlar hastaneden cok cekerim valla o zaman ins normal olur hemen kalkarim ayaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…