- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.081
Sakin olmaya çalışıyorum ama ne bileyim insan bi tedirginlik yaşıyor elinde olmadan..Bi de günümüz filan belliydi ya aniden böyle bişey duyunca şaşırdım yyani.
sabah sağlıkocağında kan aldırdık topuktan hastanede almışlar yatarken ama devlette yapıyomuş mecburiymiş yani gittik o ağladıo ben ağladım.milletin maskarası olduk sabah sabah ama ben büyük oğluşum doğduğunda da böyleydim aşılarda hep ağlardım yaniprematüre falan diye değil pehhhh duyda inanma;P
pirayecim o zeka testi için alıyolar işte kanı.fenilketanüri mi öyle bişi işte.inşallah sorun çıkmaz. bşizim hastanede yapılmış bi sefer bide sağlık ocağında yapılcak dediler devlette yapmak istiyomuş her bebeğe nedense??zaten hastanedekinide karşılıyo aman bilmiyorum vardır bibildikleri.bende buı oğlumu sağlıkocağında vurdurayım aşılarını diyorum.rotavirüs pnomokok su çiçeği falan vurmuyolarmış onlarıda eczaneden alıp vurdururum bilmiyorumki ay daha karar veremedim. geçen kontrole gittim ya hastane ssk hastanesi gibi olmuş acaip kalabalık bide bizim enfeksiyon riski varya acip gerildim bide evimden çıkıp 5 dk yürüdünmü sağlıkocağındasın.çok yakın.büyük oğlumun dru özeldi aşıları falan. muaynesi 70olmuş hoş tanıdık diye bizden az alıyodu ama aşı falan derlken 150yibulur bilmiyorum memnun kalmazsam ona götürürüm gene napiim.
mmmf cnm sen bebeği dışarı çıkarınca neyle taşıyosun ben daha bebek arabası almadım şuan gerekte yok uzun mesafeyede arabayla gideriz zaten ama hani hastaneye giderken falan ordada raha taşımak için şu port bebelerden almak istiyorum sen kullanıyomusun onlardan.
biz bi doğuralımda sağlık kuruluşlarına taşıma işlerine o zaman bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?