2008 Kasım Anneleri

Sakin olmaya çalışıyorum ama ne bileyim insan bi tedirginlik yaşıyor elinde olmadan..Bi de günümüz filan belliydi ya aniden böyle bişey duyunca şaşırdım yyani.

korkma canım bebişin içerden sana kıkır kıkır gülüyordur. panik annem benim diye. kısmetse oda Allahın belirlediği gün sağlıkla kucağında olacak... ve benimde inşallah

selam kızlarrrr...
ben geldim..
hala doğurmadım:)
2 gündür nette sorun vardı ve bende evde biraz ütü yaptım,ortalık topladım falan zaman geçti.
bu sabahta kontrolümüz vardı.önce nst çektirdik.çok şükür bebeğim gayet haraketli ve kalp atışları iyi.sancım henüz hiç yok.tontiş oğlum 3.700 gr. olmuş.doktorumuz doğana kadar 4 olur bu gidişle dedi.ben nasıl doğurucam dedim çatı yapın müsaitse doğurabilirsin şimdilik yok bi problem dedi.daha sancı falan hissetmiyom zaten.sadece akşamları çok yorgun oluyorum ve oğlum sürekli aşağı baskı yapıyo.ee 40 haftayıda doldurmaya şurda 12 gün kalmış..

2 günlük yazdıklarınızı ancak okuyabildim.çilek ve dark iyilermiş.ikisinide tekrar tebrik ediyorum.allah size ve bebeklerinize sağlık,sıhhat vede uzun ömürler versin.

atacım geçmiş olsun.inşallah bebeğin seni çok sıkıntıya sokmadan dünyaya gelir.

kız asorti çilek gitti sen başladın.nezaman doğurucam diyey diye kafayı yicen.bak ikimizde aynıyız.ben hiç telaş yapıyommu?
hoş senin suyun fazla olduğundan benden önce bile doğurabilirsin..hayırlısı canım.sıkıntı etme..

julicimde kızını almıştır kucağına herhalde..iyi haberlerini bekliyorum tatlım..

mmf,piraye bebişlerinize iyi bakın.siz anlattıkça ben buradan dahada bi heyecanlanıyorum.bizimde kavuşmamıza az kaldı inş.

doğuran yada doğuramayan bütün anneleri ve bebişlerini öpüyorum..
kendinize ve yavrularınıza iyi bakın..

herkese merhabalar. ben sürekli sizleri takip ettim ama pek yazmadım. artık herkes yavaş yavaş doğuma gitmeye başladı bekleyenlerde sabırsızlanmaya. allah doğum yapanlara ve bebişlerine sağlık ve uzun güzel ömürler versin. benim gibi son zamanları bekleyip sabırsızlanan arkadaşlarada kolay doğumlar..
bizde bugün 37 +4 günlük olduk. sezeryanla kavuşucaz oğlusumla inş. haftaya cuma. ama günler gerçektende geçmiyor...

azoo valla bende seni doğurdun sandım ya hiç sesin çıkmayınca ben yarın doktora giicem bakalım ne dicek
yarın belli olur die umuyorum
azo senin oğlanda maşallah cnm 3700 çok iyi kilosu bana gelince o leke dün yazdım size ya bir daha da gelmedi zaten yani bizim kız anne biraz daha bekle dedi:)

azo cum bende diyodum bu kız kesin doğum hikayesiyle geri dönücek ama oğluşun biraz daha bekletçek heralde seni maşallah kilosuda çok ii bizim kasım bebişleri baya tombul doğuyo valla.ben ekimde doğurdum ama olsun kasım bebişi sayılır:)

ay kıyamam oğluşuna... bizim kızdanda p.tesi aldılar kan topuktan cadoloz gıkı çıkmadı valla.bide hani şu zeka testi varya onu yaptıramadık benim gittiğim hastanede yapmıyolarmış özel hastane ama yapmıyolar sağlık ocağında yaptırcakmışız ve sonucu 1 buçuk ay sonra belli olcakmış kötü bişey olursa allah korusun 1 buçuk ay içinde haber verceklermiş eşimle sinir olduk sanki iş başvurusu biz sizi ararız...ben bütün aşılarını gittiğim hastanede yaptırmak istiyodum sağlık ocağına taşınmıyım her sefer diye ama hastanenin yapmadıklarını mecbur orda yaptırcaz.

pirayecim o zeka testi için alıyolar işte kanı.fenilketanüri mi öyle bişi işte.inşallah sorun çıkmaz. bşizim hastanede yapılmış bi sefer bide sağlık ocağında yapılcak dediler devlette yapmak istiyomuş her bebeğe nedense??zaten hastanedekinide karşılıyo aman bilmiyorum vardır bibildikleri.bende buı oğlumu sağlıkocağında vurdurayım aşılarını diyorum.rotavirüs pnomokok su çiçeği falan vurmuyolarmış onlarıda eczaneden alıp vurdururum bilmiyorumki ay daha karar veremedim. geçen kontrole gittim ya hastane ssk hastanesi gibi olmuş acaip kalabalık bide bizim enfeksiyon riski varya acip gerildim bide evimden çıkıp 5 dk yürüdünmü sağlıkocağındasın.çok yakın.büyük oğlumun dru özeldi aşıları falan. muaynesi 70olmuş hoş tanıdık diye bizden az alıyodu ama aşı falan derlken 150yibulur bilmiyorum memnun kalmazsam ona götürürüm gene napiim.

asortikcim sende manda yoğurdu yedin herhalde:))doğuramdın bi türlü .sende çilek gibi al eline bi bez bütün gün duvar sil temizlik yap bak gecesine doğurursun.şaka bi yana ahyırlısı olsun cnm yaa bir an önce kavuşursunuz inşalah kuzuya

benimde hastaneyle aramda 1 apartman var sağlık ocağı daha uzak hemen götürürüm diyodum ama...sağlı ocağına götürmeyede bilmiyorum ya içim rahat etmiyo sanki kalabalık hijyenikmi acaba ya da allah korusun yanlış iğneden falan çok korkuyorum kalabalıktan karışıklık olurmu diye ama dediğin gibi benim gittiğim hastanede ana baba günü gibi çok kalabalık pek fark yok gibi sağlık ocağıyla.

mmmf cnm sen bebeği dışarı çıkarınca neyle taşıyosun ben daha bebek arabası almadım şuan gerekte yok uzun mesafeyede arabayla gideriz zaten ama hani hastaneye giderken falan ordada raha taşımak için şu port bebelerden almak istiyorum sen kullanıyomusun onlardan.

sağlık ocakları artık eskisi gibi değil arkadaşlar gebe ve bebek takibinide çok güzel yapıyorlar devlet çok önem veriyor artık , aşılarda özel hastanede yapılanlarla aynı, önceden sağlık ocağında aşı yapılınca bebekte problem yapıyordu ama artık hiç bir farkı yok, ben muayene ve kotroller için özel doktora götürecem ama aşıların hepsini sağlık ocağında yaptıracam inşallah tabi olmayanları dışardan temin ederiz

portbebe yle taşıyorum cnm işte bu
[/URL][/IMG]oğlum yaz bebeğiydi ama kışın çok rahat etmiştim nerdeyse bütün kış taşımıştım onunla tabi uzak yerlere değin gibi arabayla ve bebek arabasıuyla gittikti.bu kış bebeği çok iyioluyo rüzgar almasını falan engelliyo memnunum.bebek arabasını ben sevmiyorum kaldırım indir kaldır fenalık geliyo

biz bi doğuralımda sağlık kuruluşlarına taşıma işlerine o zaman bakarız

doğru söylüyorsun şurda kaç kişi kaldık doğuramayan, bende sonunda doğum rüyaları görmeye başladım dün gece sezeyanla doğum yapmıştım eşimde suni sancı verildiğini görmüş-tatlicadiarzu-

yaa bende dün rüya gördüm normal yapıyordum ama ayakta yapıyorum bacaklarımı açmışım
ayakta duruyorum ama çook kolay oluyordu hiç acı hissetmiyormuşumm hayrolsun artık

Selam herkese...
Azocum hoşgeldin, ben de kesin doğum hikayenle dönersin diye bekliyordum ama senin oğlanın orda rahatı iyi anlaşılan... Bu arada kilosuna da maşallah, nurtopu gibi bişey gelicek galiba :)
Biz de geçen girdiğimizde NST'ye çok az bi sancı çıktı ama bebek hareketleri falan çok iyiydi. Kilomuz da 3100'dü. Ben yine de haftaya kalmaz doğururum diyorum, nedense içimde öyle bir his var.
Bir de son zamanlarda sabah uyandığımda bebişin hareketi yoksa hep ona bişey olmuş gibi geliyor nedense... Gece de rüyamda kızımı 5,5 aylıkken düşürmüşüm, sezeryanla alıyolardı.. Doğursam da şu saçmasapan psikolojiden bi kurtulsam artık!
Bu arada Dark'ın bebişlerimizin kilosu bölümüne girdiği son rakam 3400 civarı. Ultrasonda ne kadar fark ediyor şaştım kaldım.
Neyse, burda anamadığım diğer tüm hamişlere sevgiler...

asortiecim bizde alalım bebişlerimizi hele bi kucağımıza bizde gelemicez:ecrin_bebek:
ya bir önce kavuşşsak bebişlerimize hayırlısıyla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…