2008 Kasım Anneleri

yok canım ya benim ki daha gelmez healde bi de kızar erken gelir derler
bir de bişe sorucam bu kasılma nasıl bişey yaa benim kızım itekliyor göbeğimi falan ama
hala kasılma olayını ayırt edemedim nasıl bişee

bebek bi yerde sertleşiyor canım bende hareket edemiyorum karnım taş gibi oluyor sende benim gibi çok sabırsızsın demikaydirigubbakcemile3
gelse bir an önce melek kızlarımız:ecrin_bebek:

canım bırerır adat sancısının bıraz fazlası bırde duzenlı sancılanırsın benım bu 2 oldugundan bılıyorum sancıdan anlarsın bırde nişan gelır dogumdan önce yanı kanla karışık akıntı .

ben kasılmayı sertleşme olarak biliyordum birdenbire tüm karnım taş gibi sert oluyor, bebeğin hareketini falanda hissetmiyorum o zaman diğeri doğum sancısı sanırım

Hanımlar bilginizeee eylül166 arkadaşım dogumu gercekleşti dün bugun beni aradı bende saat 23 gibi yanına gidicem kısmetse... Cok güzel bir kızı olmuş gelince detayları anlatır size :)))))))))

ayyy canım ya selamımı söyle benim allah analı babalı büyütsün inşallah
ama biz cumartesi diye biliyorduk ya neyse

güzelmiş cnm bu ben espritinkini beyendim 60 milyondu sanırım ama satılan yerleri tel.le aradım yoktu bu nerden ve na kadar cnm çok sordum ama...

güzelmiş cnm bu ben espritinkini beyendim 60 milyondu sanırım ama satılan yerleri tel.le aradım yoktu bu nerden ve na kadar cnm çok sordum ama...

üsküdardaki mintan mağzasından aldım.nerde oturuyosun sen 60 dı 50ye aldık ben 2 oğlumunda herşeyini ordan alırım.pembesi çok hoşuma gitmişti ama tabierkek olduğu için bunu aldık:))

asortie ben en sabırsız kasım annesi kendimi biliyordum (hatta azo da bana söylemişti çok sabırsızsın diye:))) sen benden de sabırısız çıktınkaydirigubbakcemile3
sana söylüyorum ama sen o heyecanı birde bana sor

piraye sen su kurplu koltuklar varya neydi adi ya otokoltugumu anakucagimi valla unuttum ama anlamisindir heralde ondan yokmu onlar cok kullanisli

valla bir sen dogum yapmis ve burdan ayrilmayanlardansin senin kiz nazlim heralde dogum yapanlar daha gelmez oldu ha birde mmmf var oda sagolsun birakmadi bizi

ben kasılmayı sertleşme olarak biliyordum birdenbire tüm karnım taş gibi sert oluyor, bebeğin hareketini falanda hissetmiyorum o zaman diğeri doğum sancısı sanırım

denizanası merhaba
hazır yazını görmüşken merak ettim sende medipole gidiyordun ve üç aşağı beş yukarı doğum tarihlerimiz seninle aynı .. sen ne zaman doğum yapıyorsun sanırım sen normal doğum için bekliyorsun ?? bir de senin doktorun kimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…