E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.121
merhaba lelaldenizanası merhaba
hazır yazını görmüşken merak ettim sende medipole gidiyordun ve üç aşağı beş yukarı doğum tarihlerimiz seninle aynı .. sen ne zaman doğum yapıyorsun sanırım sen normal doğum için bekliyorsun ?? bir de senin doktorun kimdi ?
merhaba lelal
evet medipole gidiyorum doktorum leyla hanım pazartesi günü kontrolüm vardı nst + çatı muayenesi herşey iyi çıktığı için doktorum açılmayı bekleyeceğiz dedi bende zaten normal doğum istiyorum:) artık her hafta kontrolüm var bir aksilik olmazsa 21 i gibi bekliyoruz bakalım.
aslında minik kalimeroda medipolde yapacaktı ama sesi çıkmadı çoktan doğum yapmış olması gerekiyordu, gelse soracağım çok şey var
peki sen normalmi istiyorsun? eğer normal olacaksa hemen hemen aynı günlerde hastanede olucaz:))
piraye sen su kurplu koltuklar varya neydi adi ya otokoltugumu anakucagimi valla unuttum ama anlamisindir heralde ondan yokmu onlar cok kullanisli
valla bir sen dogum yapmis ve burdan ayrilmayanlardansin senin kiz nazlim heralde dogum yapanlar daha gelmez oldu ha birde mmmf var oda sagolsun birakmadi bizi
herkese günaydın kızlar biz bugün hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak kendinize ii bakın
dün akşam anakucağının içini doldurduk belini desteklesin diye sardık sarmaladık mehmet beyikoyduk o çok rahat etti gibi ama biz rahat edemedik erken gibi geldi büyük oğlumu 1 aylıkken koymuştuk ama bu tabi devede kulak gibi kaldı koltuğun içinde.muşmula biraz büyüse de kıyafetleri koltukları doldursa.bunada şükür.galba gününü doldurduktan sonra almaya başlııcakmış.ayın 20 sinden sonra yaani
piraye sen su kurplu koltuklar varya neydi adi ya otokoltugumu anakucagimi valla unuttum ama anlamisindir heralde ondan yokmu onlar cok kullanisli
valla bir sen dogum yapmis ve burdan ayrilmayanlardansin senin kiz nazlim heralde dogum yapanlar daha gelmez oldu ha birde mmmf var oda sagolsun birakmadi bizi
herkese günaydın kızlar biz bugün hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak kendinize ii bakın
kızlar selam size 2 haberim var biri pamukum arkadaşımız bugün doğum yaptı şuan enes kayrası koynundadır.
bende dün akşamdan beri sancılanıyorum doktorumu aradım hemen muayene edicem seni dedi şimdi oraya gidiyorum hakkınızı helal edin doğuma alabilir belki şans dileyin bana çok heyecanlıyım ağlıycam korkudan((((((
kızlar selam size 2 haberim var biri pamukum arkadaşımız bugün doğum yaptı şuan enes kayrası koynundadır.
bende dün akşamdan beri sancılanıyorum doktorumu aradım hemen muayene edicem seni dedi şimdi oraya gidiyorum hakkınızı helal edin doğuma alabilir belki şans dileyin bana çok heyecanlıyım ağlıycam korkudan((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?