2008 Kasım Anneleri

merhaba lelal
evet medipole gidiyorum doktorum leyla hanım pazartesi günü kontrolüm vardı nst + çatı muayenesi herşey iyi çıktığı için doktorum açılmayı bekleyeceğiz dedi bende zaten normal doğum istiyorum:) artık her hafta kontrolüm var bir aksilik olmazsa 21 i gibi bekliyoruz bakalım.
aslında minik kalimeroda medipolde yapacaktı ama sesi çıkmadı çoktan doğum yapmış olması gerekiyordu, gelse soracağım çok şey var
peki sen normalmi istiyorsun? eğer normal olacaksa hemen hemen aynı günlerde hastanede olucaz:))

dört gözle yazmanı bekliyordum walla :1rolleyes:
en son çarşamba günü gittim hakan bey benim de doktorum ve sezeryana karar verdim. zaten üç aşağı beş yukarı başından beri belliydi benim sezeryan olacağım. iki hafta önce pazartesi çok şiddetli kasılmalarım ve sancım oldu o zaman çok korktum. yani bu yalancı sancı ise normal sancım nasıl olur kimbilir dedim ve en güseli sezeryan benim için
11 kasım salı günü bizim küçük hanım gelio bakalım hayırlısı ile :sm_cool:
yani ben sizden önce doğurmuş olucam kaydirigubbakcemile3

şimdiden hayırlı olsun canım allah hem yavrunu hem seni bir anda kurtarsın darısı başımıza,
hakan bey çok iyi bir doktor ikili test için ona gitmiştik eminim rahat olur doğumun. doğumdan sonra toparlanır toparlanmaz bekliyorum burada ayrıntıları konuşuruz, 10 kasım olsa benimde kontrolüm vardı ziyaret ederdim senikaydirigubbakcemile3

evet gerçekten hakan bey çok öok iyi şuana kadar hiç sorun yaşamadık ve gayet iyi ilgilendi hem benimle hem de bebişimle. sıkıntı yaşamadık etk şükür ama tek ayrı düştüğümüz nokta genel anestezi ile epidural :çok üzgünüm: ben epidural istiyorum o da genel anestezi diyo bi türlü anlaşamadık son gün yine pazarlığı yapıcas bakalım kim kazanacak hihoyyyt
tüh bak bir günle kaçırmısım kaydirigubbakcemile3
yine gel derim ama o koca göbüşlerle zor oluyor biliyorum kaydirigubbakcemile3
kendini iyi hissedersen iki gün oradayıs bekleriz walla a.s.

inşallah canım gelmek isterim, anestezi konusunda ise sen bilirsin tabi ama hakan beyi dinle derim illaki bir bildiği vardır, sizin için hangisi iyi olacaksa öyle olsun tabi

dün akşam anakucağının içini doldurduk belini desteklesin diye sardık sarmaladık mehmet beyikoyduk o çok rahat etti gibi ama biz rahat edemedik erken gibi geldi büyük oğlumu 1 aylıkken koymuştuk ama bu tabi devede kulak gibi kaldı koltuğun içinde.muşmula biraz büyüse de kıyafetleri koltukları doldursa.bunada şükür.galba gününü doldurduktan sonra almaya başlııcakmış.ayın 20 sinden sonra yaani

günaydın kasımın güzel anneleri.. kimsede bir değişiklik kollarında minik melekler yok mu? benim tam 1 haftam kaldı hayırlısı ile senağlama he üzüldüüğüm için değil göz yaşım korkudan

biz burda mecbur onu kullanmamiz gerekiyor ister beli agrisin ister kaybolsun ben tabi basdan destekliyom ama bir yere gittimi arabayla mecbur yoksa yasak polis görse ceza yazar hemen az buz da degil ama almanlar valla öyle koyyolar hic acima yok bi görseniz o bebek icinde nasil duruyo valla resmen oturmus gibi
ben bide biraz yatay seklinde aldim kizlariminkinden menun degildim bu daha rahata benziyo bakalim kullaninca nasil olcak

meraba kızlar bende mart annesiyim allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin .doğum hikayelerinize bakmak için sayfanıza geldim :) nerde olurum acabaaa biraz ağlıyım :)heycan ve mutluluktan

otokoltuğunu diyorsun heralde cnm onlardan var bendede zaten kendisi başlı başına bi ağırlık bide kızımı koyunca gavur ölüsü gibi oluyo onu bana kuzenim vermişti baya ağır bişey anca arabada kullanırız bi yere giderken.

valla mmmf ile ben kazık çaktık buraya gitmiyoz.kızım uyuyunca hemen kaçıyom ben:) şimdide öle kendi kendine yatıyo orasını burasını oynatıp sesler çıkartıyo ağlamıyo diye açtım bende yine neti:):)

kızlar selam size 2 haberim var biri pamukum arkadaşımız bugün doğum yaptı şuan enes kayrası koynundadır.
bende dün akşamdan beri sancılanıyorum doktorumu aradım hemen muayene edicem seni dedi şimdi oraya gidiyorum hakkınızı helal edin doğuma alabilir belki şans dileyin bana çok heyecanlıyım ağlıycam korkudan((((((

ayy cnm benim allah herşeyin hayırlısını versin hiç korkma cnm bebeğini görceksin inş.allah kolaylık versinnnn

hayırlısı olsun canım korkma Allahın izniyle sağlıklı haberlerini beekliyoruza.s.

atatanem hadi hayirlisi ins bize haber et eger gelirsen bilelim durumunu

piraye seninki demek cok agir benim aldigim 2,5 kilo cok hafif cok ta rahat tecrübeli oldugum icin en hafifinden aldim

heralde en sona ben kalcam gerci o kadarda sikayetci degilim ah biraz daha rahat olsam bende hamileligimin son günlerin tadini cikartiyim bari valla insan hamile oldugu günleri bile bazen özlüyo icinde kipirdamasi bazen diyom daha bunlari yasamiyacam artik sonlandiracaz sizin daha ilkiniz benim ücüncü yeter ama demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…