2008 Kasım Anneleri

bu doğum yapıp da bebeğini kucağına alanları bu kadar kıskanacağım aklıma gelmezdi valla:)))))
neyse geç olsun güç olmasın..sağlıklı olsunlar da...
inşallah rabbim o günleride gösterir...
gerçi doğum anını ve sancıları düşündükçe heyecan yapıyorum...

selam kızlar..
ay tüylerim diken diken oldu.eylülcüm doğurmuş,pamuk doğurmuş..
atacım doğuma gidiyo..sabırsız asortide doktoruna gidiyo bugün..
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
yeni annelerimizin sohbetleride pek hoş canım.
piraye ve mmf bebeklerini doğurudularda maşallah aşıya nereye götürsek,kontrole nereye götürsek diye konuşuyolar..:)
allah nazardan esirgesin yavrularınızı..
en kısa zamanda da bu duyguları bize yaşatsın rabbim.
juliden haber yok daha dimi?
o naptı acaba?
dur ben şu yeni başlıklara bi bakim doğuran annelerden hikayelerini yazan varmı?
hepinizi kocaman öpüyorum..

Azocum 38,5 hafta olup da doğurmayan bi biz kaldık galiba... Hadi seninki erkek anladım da hani kızlar erken gelirdi!
Bi de bizim kafamız biraz büyük biliyosun, eğer biraz daha tembellik ederse kızım normal doğum pek mümkün olmayacak Yarın da çatı muayenemiz olacak, bakalım doktorumuz ne diyecek...

Bu arada Atacım ve Asortie'cim, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Kızlar merhabalar,artık hepiniz finale çok yakınsınız ne güzel.
İnşallah sizlerinde doğumu gönlünüze göre olur.

Ben çok memnunum çok şükür.Bakıyorum herkes genelde iyi yaşamış doğumu.Çok sevindim bu duruma.
Ama normal doğurcaklar yine de epidural normal istesinler.Epidural olayında baya rahat oluyoruz.

Sezaryanda doğum sonrasında biraz yardıma ihtiyacınız oluyor.
Benim annem yanımda sağolsun yardımcı oluyor bana.

İnşallah iyi haberlerle gelirsiniz kızlar doktordan.
Azocum juliden haber alıraanız haberim olsun.

azocum sizin bebişlerede az kaldı hepbirlikte konuşçaz bebişlerden inşallah uyuyolarmı,emiyolarmı ohooo daha ne sohbetlerimiz olcak:teytey:

ben hamileliğimi çok özliyorum cnm ya hele o kıpırdamasını....düşündükçe ağlıyorum sanırım bu durumum lohusalıktan kocaman karnımı ösledimmm.ama kızımın yanımda olmasıda çokk ayrı bi güzellik.

evet turtacım bizimde az kaldı inş.

darkcım senide buralarda tekrar görmek güzel.evet haber alır lalmaz yazarım juliden..

pirayecim çok teşekkürler.evet bikaç hafta sonra hep beraber konuşucaz bebişlerimizden hayırlısıyla..

herkese merhabaa kızlar ben yine doğuramadım doktorda bekleyelim daha dedi ne bu acala dedi içinde kalmayacak ya dedi bende mersüüüü dedim sanki bilmioss
kızım 3618 kg olmuş yaa kızlar napcam ben daha beklerse bittim ben hayırlısı olsun bakalım ama
bu arada pazartesi tekrar gidicez

Teşekkürler Azocum.Ben fazla takılamıyorum.Büyük ihtimal sen daha önce haber alırısın.

Evet ya hepiniz doğurun da bebeklerimizi konuşalım ne güzel :))

Pirayecim gözün aydın.Ben batikon sürmeye geç başladım ama bugün yarın bizimkisinin göbeği de düşer.Bizde daha banyo yapmadık.

Asorti hoşgeldin canım.Daha doğuramamışsın p
Hayırlısı olsun canım acele etme.

Seninkide tombiş olacak maşallah.

Walla doktor sezaryanla benim kızı zor çıkardı,normal olsaydı napardık bilmiyorum D

saol darkçım darısı sizin bızdığa:) eşimle göbeği düşsede yıkasak diye sabırsızlıkla bekliyoduk yıkarız artık 2 günde 1:teytey:

Ben kaçtım kızlar hepinizi öpüyorum.
Artık daha çok vakit bulabilirim.Daha iyiyim ama şimdide gelen gidenler olacak.Bugün kardeşim,yarın gelin adayımız,hafta içide kaynanamlar gelcek.Kaynanamlar gelince girmem de(Azıcık naz yaparım DD ) Diğer zamanlarda uğrarım yine.Öptük sizi ceren'imle

selam kızlar asorticim gerilme bu kadr canm hayırlısı olsun boşver 2 haftaya çıkıcak bak özlücen karnında olduu günleri keyfini çıkar tyekmelerinin.canım benim hayırlı doğumlar hepinize bütün doğurmayanlara.
valla destekledim iyice belini koydum koltuğpuna çok sevdi 1 saattir bakıyo arada mıkırdanıyo ama o kadr olur .bizde maviş gözlerin keyfini çıkarıyoz:))
ay geçen gece nooldu gece emziriyorum saate bakiim dedim komidinin öbür tarafında saat uzandımona abajur yanıyo ya bi yapıştı kolum lambaya allahım nasıl yandı anlatamam şimdi su topladı ve acıyo bugün 3. gün ödümkopuyo patlııcak diye .nazardan oldu herhalde

geçmiş olsun cnm ya yanıkta çok acır.öptüm maviş oğluşunu

selam kızlaaar biz geldik koştur koştur baygınlık geldi çok fenayım şu yazıyı zor yazıyorum doktor alttan muayene etti ay ne acıdı öyle bi alet soktu baktı açılma yok rahim ağzım kapalı bebeğin başı da daha yukarıda dedi.doğum yok şuan dedi.idrar yaparken yanma oluyomu dedi yok dedim ama genede test istedi.yaptırdım hemen bi baktık iltihap var.2 ilaç yazdı.bu durumlar normalmiş doğuma yaklaştığım için.herşeyin hazır olsun gelmek isterse alırız hemen dedi.bu altta hissettiğim acı ve baskının sebebi de bizimkinin kafasını çatıya sokmaya çalışmasıymış.ama çok rahatladım eşim de şehir dışında akşama gelicek o olmadan doğurmak istemedim alelacele çok kötü olmuştu.nst de de sancım çıktı ama sonra normale dönmüş iyiyim şimdi.haberiniz olsun kızlar dğum falan yok şuan yani:))
darkçım gene kaçırdımmı seni yaaa.bi konuşamadık çok özledim seni kızın da pek bi tatlı yumuk yumuk maşallah ne sevimli allah bağışlasın.kokla benim için onu boynundan.

asortie amma komik oldu haa ikimiz de doğum diye gittik avcumuzu yalayıp döndük:)))ama genede sen benden önce doğurursun gibime geliyo:))

julieden haberi olan varmı kızlar yaa çok merak ettim onu ve banusu'yu.

buarada eylüle de acayip sevindim yaaa bian önce gelse de onun hikayesini de dinlesek çok meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…