- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #11.141
selam kızlar..
ay tüylerim diken diken oldu.eylülcüm doğurmuş,pamuk doğurmuş..
atacım doğuma gidiyo..sabırsız asortide doktoruna gidiyo bugün..
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
yeni annelerimizin sohbetleride pek hoş canım.
piraye ve mmf bebeklerini doğurudularda maşallah aşıya nereye götürsek,kontrole nereye götürsek diye konuşuyolar..:)
allah nazardan esirgesin yavrularınızı..
en kısa zamanda da bu duyguları bize yaşatsın rabbim.
juliden haber yok daha dimi?
o naptı acaba?
dur ben şu yeni başlıklara bi bakim doğuran annelerden hikayelerini yazan varmı?
hepinizi kocaman öpüyorum..
heralde en sona ben kalcam gerci o kadarda sikayetci degilim ah biraz daha rahat olsam bende hamileligimin son günlerin tadini cikartiyim bari valla insan hamile oldugu günleri bile bazen özlüyo icinde kipirdamasi bazen diyom daha bunlari yasamiyacam artik sonlandiracaz sizin daha ilkiniz benim ücüncü yeter ama demi
asortie cim iyi olmanıza sevindim kızınada maşallah tombişleşmiş baya ama biraz daha gelmezse annesini orta yerinden çatltçak:):)
Teşekkürler Azocum.Ben fazla takılamıyorum.Büyük ihtimal sen daha önce haber alırısın.
Evet ya hepiniz doğurun da bebeklerimizi konuşalım ne güzel :))
Pirayecim gözün aydın.Ben batikon sürmeye geç başladım ama bugün yarın bizimkisinin göbeği de düşer.Bizde daha banyo yapmadık.
selam kızlar asorticim gerilme bu kadr canm hayırlısı olsun boşver 2 haftaya çıkıcak bak özlücen karnında olduu günleri keyfini çıkar tyekmelerinin.canım benim hayırlı doğumlar hepinize bütün doğurmayanlara.
valla destekledim iyice belini koydum koltuğpuna çok sevdi 1 saattir bakıyo arada mıkırdanıyo ama o kadr olur .bizde maviş gözlerin keyfini çıkarıyoz:))
ay geçen gece nooldu gece emziriyorum saate bakiim dedim komidinin öbür tarafında saat uzandımona abajur yanıyo ya bi yapıştı kolum lambaya allahım nasıl yandı anlatamam şimdi su topladı ve acıyo bugün 3. gün ödümkopuyo patlııcak diye .nazardan oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?