2008 Kasım Anneleri

canım büyük geçmiş olsun allahım en kısa zamanda şifasını versin korkma olumlu ve güzel düşün dualarımız seninle haberlerini bekliyoruz

merhaba kasım anneleri

oğluşumu şimdi uyutabildim ne gece ne gündüz düzenli bir uykusu yok çok üzülüyorum dün gece saat 9 dan gece 2 ye kadar durmadan ağladı gaz sancısı neler deniyorum ama hala bir çözümü yok gazını çıkartıyor rahatlar diyorum bu sefer acıkıyor tekrar emiyor yine sancı o kadarda dikkat ediyorum üşütmüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama nafile

kuru fasülye nohut mercimek aylardır evde pişmiyor eşim bugün fasülye yapsana diyor çok sever turşuyla yiyelim diyor ama ben bu kadar dikkat etmeme rağmen bebişim gaz bombası gibiyken onları hiç yiyemem ayrı ayrı yemek yapmakta zor olacagından hiç yapmıyorum ama haşlama suyuna kaynarken limon sıkarsanız(Pişerkende) gaz yapmadığını duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum ama yinede bir deneyin zarar gelmez

bizimde kırkımızın çıkmasına iki gün kaldı bende dün kuafördeydim ne kadar iyi geldi anlatamam saçlarım nasıl uzamış kestirdim kaş ağda derken bayağı oyalanmışım bebişim çok acıkmış eşim nerdeyse beni emecekti diyor beyefendi her an arama modunda yanağına bir şey dokunmayıversin hemen aranıyor olmadı parmağını emiyor çok tatlılar

allahım tüm bebişleri korusun sağlık sıhat versin inşallah

akşama misafir geliyormuş evim berbat temizlik yapmam gerek pasta börek ne olacak bilmiyorum bir yerlerden başlamak gerek bizim oğlanda mıkırdanmaya başladı izin verir inşallah

slm kızlar
bikaç gündür yoktuk çatalcadaydık.kızımla gezdik habire eylülede gittik oturmaya melis ece hanımı gördük çok tatlı maşallah.
denizanası geçmiş olsun cnm.mevlüt yapanlar kırkı çıkanlar hayırlı olsun.
zeynep sende adet olmuşsun hadi gözünaydın.benimde 40ım çıkınca kanama olmuştuya doktorum adet olmuşsun dedi ama bundan sonra belkide olmazsın dedi ama ben onun üstüne dün yine adet oldum.

iki adetinin arası baya yakın olmuş neden acaba bende bu kadar çabuk olacağını hiç beklemezdim.
asorti kız dün mevlüt yaptı hala ortada yok baya yoruldu galiba okunup üflenirken uçtumu ne yaptı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.
eşimle kayınvalidem benim oğlanı aşıya götürdüler sağlık ocağına.
bende odayı biraz havalandırdım, çayı koydum bakim kim var kim yok dedim.
bizim bugün tam 1 ayımız doldu.
çok şükür..
ben ilk başlarda aman onu yemeyeyim gaz yapar,bunu yememyeyim gaz yapar derken baktım bişey yemez oldum.ee süt nasıl olucak?
şimdi herşey yiyorum.oğlumun ölede gazı vaaaar bölede..
kaç kez mercimek çorbası içtim.bide güzel süt yapıyo.dün akşamda kuru fasulye yedim.
he önlem olarak hergün 1 kupa içine 1 tatlı kaşığı kimyon atıp kaynar su döküyorum üzerine ve 1-2 dk.demlenince içiyorum.gazı alıyomuş o..
eskiden hergün yarım kg meyva yiyen ben şimdi gaz yapacak diye yemeye korkuyorum.onada çözüm olarak yiyeceğim meyvaları komposto yapıp içiyorum.
sizde yiyin korkmayın arkidişler..

biz dün gece çok şükür çok rahat uyuduk.oğlum 2 saatte bir sadece emmek için uyandı.emzirip, altını değiştirip tekrar uyudu.
bende bu sabah iyiyim yani.
gelsinler, kahvaltı yapıp babaannesine bırakıp oğlumu duş alıcam ve kuaföre gidip bi kaş aldırıcam.1 aydır bakmıyorum kendime.
e ağda işinide 40 ımız çıkınca yaparım.iyi değilmiş ya öncesi..
zeynepçim misafir bugünmü geliyo?
en kolayı bir kek yap, at fırına.onuda yapamazsan pastaneden 1 kg.karışık kuru pasta iş görür

yanlız varya yazıyı 10 da yazarken oğlum aşıdan geldi onunla ilgilendim.
öğlen olmuş anca gönderiyorum

pirayecim gerçekten bu ne hız
2. olmuşsun bile..
bu arada seni doktorun kontrole çağırdıdamı gittin doğumdan sonra?
beni niye çağırmadı yaa?
gerçi doğumdan 1 hafta sonra için çağırdı dikişlerime bakıp bandajı çıkarttı ama başka muayene olmak gerekiyomu 40 çıkınca?

selam
zeynep senle ben kaldık gene herhade bende oğluşudoyurdum altınıdeğiştim tırnaklarını kestim yeleğine düğmediktim üstüne giydirdim hoooop kustu nede güzel olmuştuı yeleği yıkayıp kaloriferin üstünekoydum kurusun gene giydircem bakalım elmi yaman memed mi yaman :roflol:
pirayecim demek eylüle gittin oturmaya ne kadr güzelll bizimyerimizede mıncıklasaydın melis eceyi
azocum banada oluyo öyle 2 saatte bimesaj gönderemiyorum bakalımdaha neler gözücez
sabah beri artis artis öksürüyo yaa sankioyun yapar gibi inşallah devamı gelmez

bende adetimbu arada benimde 2.adetim tabiibunları adet sayarsak lohusalıktan 1-1.5 hafta sonra bioldum bide bu salı hala devam ediyo ama normal değil tabii daha az
bende gitmedim dra kontrole ozamanlar zaten kendimi düşünecek durumda değildim ama şimdi spiral taktırmak içingitmek istiyorum ama korkuyorum inşallah bu arada hamile falan kalmmam

valla cnm çok hızlıyımkaydirigubbakcemile3
canımcım beni doğumdan 3-4 gün sonra çağırmıştı bide işte kırkım çıkınca.ömer kaan'ı doktora getirince bi uğra istersen doktoruna sen belki söylemeyi unutmuştur cnm

2 bebekle çok komik oluyo yaaa karşılıklı emzirdikhihoyyyt bide tam uyudu diye bırakıcaz tam bırakırken gözler açılıyo ikisininde çok komik.ayy ikizi olanlara allah kolaylık versin

oohh birileri var yaşasın yoksa hepten kafayı sıyıracam çok sıkıldım bugün nedense

azocum geçmiş olsun ilk aşınızı oldunuz yani. benim dr 40'ın çıkınca gel bi kontrol edelim istersen eğer dedi illa çağırmadı. ama benim herif dr meraklısı. o yüzden daha hasretlik bile gidermedik ki buda benim işime gliyor. dün bende ağdaya gittim. valla özendirmek gibi olmasın ama insan kendine geliyor.böle bi hoş hissediyor ya. ama sabah kötü kalktığım için ve az önce adet olduğum için bütün hoşluğum pooofff uçtu gitti.

mmmf bence memet yaman delikafadulden ben hiç yelek giydirmedim henüz.bir sürü var özenerek yaptırdım ama nedense bana onu giydirince içinde kayboluyo gibi geliyo. bide ev çok sıcak hiç ihtiyaç duymadım. anca dolap beklesin onlar. sonrada benim huysuz virjin büyür giyemez ben giyerim giyemediğini.

bencede memet yaman benim evde sıcak ama giydiriyorum valla prematüre olduğu için kendini ısıtamıyordu ilk önce hatta bigün dışarı çıkmıştık beraber portbebenin içine yelek+mont+atkı +şapka nebulursam giydirdim çıkardım ama hava sıcakmış tabii kesin çok terlemiştir dedim eve gelince ama 1gr ter yoktu.:1shok:şimdide uyuturken çıkarıyorum uyanınca giydiriyorum battaniye kullanmıyorum işte bööle oluyo ben rahatınm sende giydir bence hevesin var küçülünce üzülürsün bakbizdaha tecrübeliyiz herşeyini hevesimi ala ala giydiriyorum valla bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…