- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.881
merhaba kasım güzelleri ( güz gülleri gibi oldu)
bugün bende misafir ağırladım okuldan ir grup öğrencim geldi özlemişim onları iyi geldi,
sonra yoğun bir kanamam oldu ve doktora gittik, miyomumdan kaynaklanmış acilen ameliyat gerekiyor dedi ve yarın saat 14.30 da ameliyat olucam, hemen yatış yapıyordu ama zar zor izin aldık evdeyim şimdi, bana dua edin olurmu:çok üzgünüm:
slm kızlar
bikaç gündür yoktuk çatalcadaydık.kızımla gezdik habire eylülede gittik oturmaya melis ece hanımı gördük çok tatlı maşallah.
denizanası geçmiş olsun cnm.mevlüt yapanlar kırkı çıkanlar hayırlı olsun.
zeynep sende adet olmuşsun hadi gözünaydın.benimde 40ım çıkınca kanama olmuştuya doktorum adet olmuşsun dedi ama bundan sonra belkide olmazsın dedi ama ben onun üstüne dün yine adet oldum.
zeynepçim bilmiyorum valle neden bukadar yakın bende şaşırdım.ilk zamanlarda düzensiz olabilirmi sanki doktorum söylemişti öyle bişey
pirayecim gerçekten bu ne hız
2. olmuşsun bile..
bu arada seni doktorun kontrole çağırdıdamı gittin doğumdan sonra?
beni niye çağırmadı yaa?
gerçi doğumdan 1 hafta sonra için çağırdı dikişlerime bakıp bandajı çıkarttı ama başka muayene olmak gerekiyomu 40 çıkınca?
selam
zeynep senle ben kaldık gene herhade bende oğluşudoyurdum altınıdeğiştim tırnaklarını kestim yeleğine düğmediktim üstüne giydirdim hoooop kustu nede güzel olmuştuı yeleği yıkayıp kaloriferin üstünekoydum kurusun gene giydircem bakalım elmi yaman memed mi yaman :roflol:
pirayecim demek eylüle gittin oturmaya ne kadr güzelll bizimyerimizede mıncıklasaydın melis eceyi
azocum banada oluyo öyle 2 saatte bimesaj gönderemiyorum bakalımdaha neler gözücez
sabah beri artis artis öksürüyo yaa sankioyun yapar gibi inşallah devamı gelmez
bencede memet yamanoohh birileri var yaşasın yoksa hepten kafayı sıyıracam çok sıkıldım bugün nedense
azocum geçmiş olsun ilk aşınızı oldunuz yani. benim dr 40'ın çıkınca gel bi kontrol edelim istersen eğer dedi illa çağırmadı. ama benim herif dr meraklısı. o yüzden daha hasretlik bile gidermedik ki buda benim işime gliyor. dün bende ağdaya gittim. valla özendirmek gibi olmasın ama insan kendine geliyor.böle bi hoş hissediyor ya. ama sabah kötü kalktığım için ve az önce adet olduğum için bütün hoşluğum pooofff uçtu gitti.
mmmf bence memet yaman delikafadulden ben hiç yelek giydirmedim henüz.bir sürü var özenerek yaptırdım ama nedense bana onu giydirince içinde kayboluyo gibi geliyo. bide ev çok sıcak hiç ihtiyaç duymadım. anca dolap beklesin onlar. sonrada benim huysuz virjin büyür giyemez ben giyerim giyemediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?