- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.901
selamlar kızlar, hayırlı cumalar...
denizanası geçmiş olsun canım. çabuk atlatırsın inşallah..
kızlar benim bebişler erken doğum old. için sizlerinkinden büyükler gaz sorunumuz bizimde vardı halada var gerçi ama 1. aylarındaki gibi değil kaan oğluşum çok gazlı idi sürekli ıkınma halinde bacakları karnına çekik vaziyetdeydi.. 3 çeşit gaz ilacı kullandık hangisi işe yaradı bilemiyorum ama gripe water işe yarıyor en çok onu kullandık.. rahatlattı oğluşlarımı..
birde hani 3. aydan sonra gaz sancıları hafifliyor diyorlar ya benimkiler 2.5 ayı geçtiler şimdi kaan oğlumun bacakları düz, ıkınması kalmadı sadece kaka yaparken ve bırt yaparken ıkınıyoruz..:))
sizlerinkide en kısa zamanda düzene girecektir eminim..
bu arada bende sadece bandaj çıkınca oradaydım sonra kontrole gitmedim bana nefrolojiye git bir ay sonra dmişlerdi oda böbrek hastalıkları bölümüymüş sanırım yüksek tansiyon dolayısıyla çok ödem olmuştu onun içinmi çağırdı bilemiyorum ihmal ettim gidemedim bebişler için gidiyoruz hep.. kendimde bir sorun görmedim ben şimdiye kadar..
eweeet ben geldim sonunda yorucu bir günün ardından mevlütümüz çok güzel geçti çok kalabalıktı ama şükür atlattık allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
kızımda soğolsun ne mevlütte ne de yorucu mevlüt gecesinde beni hiç yormadı aşkım benim:asigim:
kzıma o kadar ciciler geldi ki çok güzel şeyler var sağolsunlar ama beğenmediğimde çok şey var onları birilerine hediye götüreceğim atrık napalım:sm_confused:
altınlarıda topladık bu arada annemde bana bilezik almış çok sevindim ama eşim hala doğum hediyesi almadı banasenağlama
zeynep uçmadım daha canın o kademeye gelemedik herkes bitti ben mi kaldım uçacakkaydirigubbakcemile3
bugünde bulaşık makinesı falan bitti içi dolu ağzına kadar onlar yerleşecek ama offf hala yorgunluğumu atamadım yaaamirmirmirmir
denizanası sizede geçmiş olsun canım ya
azo sizde aşı yaptırmışsınız hadi gözünüzaydın canım
oohh birileri var yaşasın yoksa hepten kafayı sıyıracam çok sıkıldım bugün nedense
azocum geçmiş olsun ilk aşınızı oldunuz yani. benim dr 40'ın çıkınca gel bi kontrol edelim istersen eğer dedi illa çağırmadı. ama benim herif dr meraklısı. o yüzden daha hasretlik bile gidermedik ki buda benim işime gliyor. dün bende ağdaya gittim. valla özendirmek gibi olmasın ama insan kendine geliyor.böle bi hoş hissediyor ya. ama sabah kötü kalktığım için ve az önce adet olduğum için bütün hoşluğum pooofff uçtu gitti.
mmmf bence memet yaman delikafadulden ben hiç yelek giydirmedim henüz.bir sürü var özenerek yaptırdım ama nedense bana onu giydirince içinde kayboluyo gibi geliyo. bide ev çok sıcak hiç ihtiyaç duymadım. anca dolap beklesin onlar. sonrada benim huysuz virjin büyür giyemez ben giyerim giyemediğini.
elektriği hesaba katmamışım
selamlar kızlar, hayırlı cumalar...
denizanası geçmiş olsun canım. çabuk atlatırsın inşallah..
kızlar benim bebişler erken doğum old. için sizlerinkinden büyükler gaz sorunumuz bizimde vardı halada var gerçi ama 1. aylarındaki gibi değil kaan oğluşum çok gazlı idi sürekli ıkınma halinde bacakları karnına çekik vaziyetdeydi.. 3 çeşit gaz ilacı kullandık hangisi işe yaradı bilemiyorum ama gripe water işe yarıyor en çok onu kullandık.. rahatlattı oğluşlarımı..
birde hani 3. aydan sonra gaz sancıları hafifliyor diyorlar ya benimkiler 2.5 ayı geçtiler şimdi kaan oğlumun bacakları düz, ıkınması kalmadı sadece kaka yaparken ve bırt yaparken ıkınıyoruz..:))
sizlerinkide en kısa zamanda düzene girecektir eminim..
bu arada bende sadece bandaj çıkınca oradaydım sonra kontrole gitmedim bana nefrolojiye git bir ay sonra dmişlerdi oda böbrek hastalıkları bölümüymüş sanırım yüksek tansiyon dolayısıyla çok ödem olmuştu onun içinmi çağırdı bilemiyorum ihmal ettim gidemedim bebişler için gidiyoruz hep.. kendimde bir sorun görmedim ben şimdiye kadar..
benim oğlum kaan da seninki gibi canım.kaan lar hep aynı oluyo galiba
bizim bugün 1 aylık olduk.bidaki ay düzelirmi bizimkide acaba?
inşallah..:1rolleyes:
yemeğim pişti kızlar oğlumda uyuyo bende azıcık kestiriim acaip başım tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?