2008 Kasım Anneleri

Herkese iyi akşamlar..ufacık bi arada bişeyler yazayım dedim..
sürekli giriyorum ama geçmişi okurken oğlum uyanıyor yazamıyorum bişey...

neyse umarım herkesler iyidir..

Mevlütlerini yapanlara hayırlı uğurlu olsun.allah düğünlerini göstersin inşallahh(abarttım mı ne-tatlicadiarzu-)

Ya bişi sorcam bu mevlüt işi şart mı arkadaşlar..?bizim buralarda hiç böyle bir adet yok..ama sizler böyle ballandıra ballandra anlatınca heves ettim doğrusu..

öfffffff kızım bi görünüyon bi kayboluyon karabatak gibisin neyse hadikolay gelsin sana
asortikin mevlütü var zeyneeeep sen nerdesin anacım

aşolsun şekerim taaa sabahın köründ siz uyurkene yazdım ya çıkıyorum evden 28.000 bakım var diye. valla cirlopp gibi oldum.ağda,manikür,pedikür ,kaş maş....

aşolsun şekerim taaa sabahın köründ siz uyurkene yazdım ya çıkıyorum evden 28.000 bakım var diye. valla cirlopp gibi oldum.ağda,manikür,pedikür ,kaş maş....

oooooooo şekerim gülegüle kullanmı denir ne denir budurumda seninkırkın yeni çıkmıştı demi:jeyyar:e kolay gelsin o vakitt
ne uyuması bea sabahın 7sinde burdaydımda yazmadım bundansonra yazcam yoklama yapıcaz bakalım sabahları en az uyuyan kasım muşmulası kim:CüvCüv:

huuuu nerdesiniz gene yaww. bırakın işi gücü biz bebekli hatunuz. eylülün dediği gibi kimse bizden iş aş beklemesin naniknanik

çitoscum mevlüt kimine şart kimine değil. bizde de adettir olur işte.

evet dün çıktı 40'ımız . aman çıksa ne olur önce dra gitcez p.tesi. ancek ondan sonra. zaten korkuyom çaktırtma.

valla yapalım anacım yoklama. bakalım kim uykucu kim değil şutarafagitti

herkese selamlar;
2 gündür giremiyordum, hastane işlerim anca bitti.
bugün taktı doktor, nihayet son kabusum olan sprial taktırma işini de hallettim. şu an biraz ağrım var ama olsun, rahatladım. hamile kalırsAM korkusu cok fena bişeydi. doktor doğum sonrası muayenemi de yaptı böylece. herşey yolunda şükür.:sm_cool::dance:
takılmadan önce baya stres oldum gene o korkunç masaya cıkıcam diye. ama korktuğum gibi değildi. hem kısa sürdü hem de cok fazla canım yanmadı.
kızıma annem baktı bugün, hiç durmamış. şimdi yeni uyumuşken ben de dinleneyim biraz, belim ağrıyor baya.
gelirim gene, kendinize iyi bakıın...a.s.

bu arada zeynepcim,
iyi günlerde kullanmı denir ne denir bilyorum. bakım yaptırmışsın hayırlı uğurlu olsun. kendini çok daha iyi hissettirdiğinden eminim.

merhaba kasım güzelleri ( güz gülleri gibi oldu)

bugün bende misafir ağırladım okuldan ir grup öğrencim geldi özlemişim onları iyi geldi,

sonra yoğun bir kanamam oldu ve doktora gittik, miyomumdan kaynaklanmış acilen ameliyat gerekiyor dedi ve yarın saat 14.30 da ameliyat olucam, hemen yatış yapıyordu ama zar zor izin aldık evdeyim şimdi, bana dua edin olurmu:çok üzgünüm:

canım yaa Allahtan acil şifalar diliyorum.inşallah hemen toparlanır bebişine kavuşursun güzelim....:çok üzgünüm:
kızlar ben burdayımm:lepi:zombi maytap iş başında .yarasa mehmette :roflol:kucağımda e sabah olduya uyuruz tabii kucakta amadelikafaduldennooldu bu çocuğa yaa huy değiştirdi resmen:uhm:

geçmiş olsun denizanası. Allah bir an önce şifa versin.

bende burdayım mmmf aaa hiç yok yazılırmıyım. biz uyuruz falan dinleniriz yazık olur bizeeeee. 40'dan sonra çocuk dünyaya ayak uydurur normale döner derler heh duyda inanma bu kesinlikle bizim için geçerli değil. maşallah ilk 20 gün iyiydi ama artık sürekli ciyaklayan bi oğlum var ne derdi var anlamadımlaelaelaelaelaekucakta mükemmel bi bebek ama can benimkideeeeee:bbo:

nasıldı geceniz zeynepcim gene 2 yibuldu uyutmamız hafif bikundak ve gözlerinide tülbentle kapatarak anca uyuttuk herif o saatte cin gibibakmak etrafı seyretmek istiyor yaa nasıl işbu anlamadım günler çuvalamı girdi gündüz bak etrafa dimi ama

aa bu arada ben akşamdan nohut ıslattım cokacimcoookşimdide sarımsak ve şeker atarak bir güzel haşladım hihoyyytkaşınıyorum galiba -tatlicadiarzu-ama denemem lazım nereye kadr dimi inşallah gaz yapmaz sonra fasulyeyide deniicem buzlukta pastırmalarım var onun içincokacimcoook
dün teyzemiz seyretmiş ender saraçoğlumu ne nohut ve fasulye yanii baklagilelrin geneliaslında süte çok güzel birtat ve besleyicilik katarmış ben bunu duydum esgeçermiyim zaten özlemişim biyerden başlamamız gerekiyo dimi sırada mercimek çorbası var bundan randıman alırsam onu deniicemkaydirigubbakcemile

ne gecesi canım gece mi var? varsa bile ben unuttum. uyuya hasretim yaaa. Allah eksikliklerini göstermesin ama ne güzel uykularım varmış.
ben geceleri ara ışığı yakıyorum ve kesinlikle ona gündüz havası vermiyorum. ses çıkarmıyorum onu sevmiyorum oynamıyorum sırf onun gece olduğunu anlaması için. ama sanırım benim tavşan bunu anlamak istemiyooo. senin dediğin gibi gece gündüzden daha cin bakıyo gözüme gözüme. sanki inat eder gibi. biliyo sanki o uyumazsa ben uyuyamıyacam.biliyorum düzene girecek ama o girene kadar ben düzeni dağıtacağım. babamız horlarken ne kadar özeniyorum. keşke uyusamda horlasam ona bile razıyım diyorum.

bu saydıklarına deli gibi bende hasretim cokacimcoook sen bi dene bizede yaz bişi olmazsa bizde yiyelim ama erken doğumda olsa seninki bizden büyük ya ona dokunmayan bizim veletlere dokunursa benneyaptımkib hele kayınvaldemin yaptığı mercimek çorbasını nasıl özledim annatamam acılı acılıı :çok üzgünüm:
ya akşam yani saat 5.30'da iş yerinden tebrike gelecekler ben ne yapacağım ya. hep misafir için annem yada kayınvaldem bişiler yapardı. ben bu veletle evmi toplayacam bişilermi hazırlayacam. zaten pasta börek olyı bana çok ters yani çok beceriksizim. eşim eşime desem bişiler getirseee delikafadulden misafiri çok severim oturalım kalkalım gülelim eğlenelim ama ben pasta börek yapmayım yaaaa

ya sana ne sormayı unuttum senin şu kabızlık ne oldu. geçtimi yoksa dra gittin mi?

geçti canım geçti uyuyo diyelim sanki heran kabus gibi geri gelecek diye korkuyorum.buraya yazdımdı activia almıştım abartıp 16 tane almıştım tarihlerine de bakmamışım :mymeka:neyse 1 hafta yedim bi numara yok sonra baktım son kullanma tarihleri geliyo bisabah biakşam yedim 1-2 gün sonra mehmetakif ishal gibikaka yapınca çöpe sıpıttım hepsini :mymeka:neyse çözümdğil yaani beni değil oğlumu yumuşattı .
her sabah 2 kuru incir yiyip üstüne ılıttığım suyu içtim bide gün içinde aklımageldikçe dereotu attımağzıma bir tutam hem süt yapıyo hem gazını alıyo hemde bağırsak çalıştırıcı ve basur küçültücü imiş incirle bunu tavsiye ederim.

bu arada ben herşeye önden atılıyorum dur yiyim şu nohutuda enazından 2-2.5 aylık olunca yersiniz amazannetmiyorum bikaçhaftadan bişey olmaz.çilek yiicekti yedimiki acaba hiç

canım benim neyseki benimkide kendinden geçti tabi katı yememye dikkat ettim bol bolda kayısı kurusu yedim Allaha şükür ondan kurtulduk.
evet ya çilek yiyecekti acaba yedimi.o yediyse bizde yeriz. benim yiğitte 2-3 gündür bi kaka yapıyo sabahları anlatamam . hoş zaten tek sabahları yapıyo ama su gibi ve göbeğine sırtına kadar çıkıyo anlatamam rezilliğini. ben dü,şünüyorum onu bozacak bişide yemiyorum dikkat ediyorum neden böle oldu annamadım. acaba dün ve ondan önceki gün zehir gibi soğuktu bende çıktım ya dışarıya acaba üşüdümmü ki zaten dondum dondum üşümekte laf mı ondan mı bğırsakları böle cıvıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…