- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.861
öfffffff kızım bi görünüyon bi kayboluyon karabatak gibisin neyse hadikolay gelsin sana
asortikin mevlütü var zeyneeeep sen nerdesin anacım
aşolsun şekerim taaa sabahın köründ siz uyurkene yazdım ya çıkıyorum evden 28.000 bakım var diye. valla cirlopp gibi oldum.ağda,manikür,pedikür ,kaş maş....
oooooooo şekerim gülegüle kullanmı denir ne denir budurumda seninkırkın yeni çıkmıştı demi:jeyyar:e kolay gelsin o vakitt
ne uyuması bea sabahın 7sinde burdaydımda yazmadım bundansonra yazcam yoklama yapıcaz bakalım sabahları en az uyuyan kasım muşmulası kim:CüvCüv:
ayy canım kabusum oldu valla adet oldumda rahatladım valla acıyo yaa dra gitmem lazımsanırım
merhaba kasım güzelleri ( güz gülleri gibi oldu)
bugün bende misafir ağırladım okuldan ir grup öğrencim geldi özlemişim onları iyi geldi,
sonra yoğun bir kanamam oldu ve doktora gittik, miyomumdan kaynaklanmış acilen ameliyat gerekiyor dedi ve yarın saat 14.30 da ameliyat olucam, hemen yatış yapıyordu ama zar zor izin aldık evdeyim şimdi, bana dua edin olurmu:çok üzgünüm:
merhaba kasım güzelleri ( güz gülleri gibi oldu)
bugün bende misafir ağırladım okuldan ir grup öğrencim geldi özlemişim onları iyi geldi,
sonra yoğun bir kanamam oldu ve doktora gittik, miyomumdan kaynaklanmış acilen ameliyat gerekiyor dedi ve yarın saat 14.30 da ameliyat olucam, hemen yatış yapıyordu ama zar zor izin aldık evdeyim şimdi, bana dua edin olurmu:çok üzgünüm:
aa bu arada ben akşamdan nohut ıslattım cokacimcoookşimdide sarımsak ve şeker atarak bir güzel haşladım hihoyyytkaşınıyorum galiba -tatlicadiarzu-ama denemem lazım nereye kadr dimi inşallah gaz yapmaz sonra fasulyeyide deniicem buzlukta pastırmalarım var onun içincokacimcoook
dün teyzemiz seyretmiş ender saraçoğlumu ne nohut ve fasulye yanii baklagilelrin geneliaslında süte çok güzel birtat ve besleyicilik katarmış ben bunu duydum esgeçermiyim zaten özlemişim biyerden başlamamız gerekiyo dimi sırada mercimek çorbası var bundan randıman alırsam onu deniicemkaydirigubbakcemile
ya sana ne sormayı unuttum senin şu kabızlık ne oldu. geçtimi yoksa dra gittin mi?
geçti canım geçti uyuyo diyelim sanki heran kabus gibi geri gelecek diye korkuyorum.buraya yazdımdı activia almıştım abartıp 16 tane almıştım tarihlerine de bakmamışım :mymeka:neyse 1 hafta yedim bi numara yok sonra baktım son kullanma tarihleri geliyo bisabah biakşam yedim 1-2 gün sonra mehmetakif ishal gibikaka yapınca çöpe sıpıttım hepsini :mymeka:neyse çözümdğil yaani beni değil oğlumu yumuşattı .
her sabah 2 kuru incir yiyip üstüne ılıttığım suyu içtim bide gün içinde aklımageldikçe dereotu attımağzıma bir tutam hem süt yapıyo hem gazını alıyo hemde bağırsak çalıştırıcı ve basur küçültücü imiş incirle bunu tavsiye ederim.
bu arada ben herşeye önden atılıyorum dur yiyim şu nohutuda enazından 2-2.5 aylık olunca yersiniz amazannetmiyorum bikaçhaftadan bişey olmaz.çilek yiicekti yedimiki acaba hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?