- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.841
Bak bak mmf yoksa sen her gece uyuyor muydun. Neyse hoşgeldin o zaman gece kuşlarının arasına. Biz yine dün gece kızımla gezdik, dolaştık, kak yaptık, emdik, bir ara yarım saat uyuduk sonra uyandık falan derken 5 buçuğu ettik. Allahım nolur 6 yı görmüyüm dedim yatırdım yatağına cingözü o orada uyumuş ben de yatakta. Tabii kızım uyuyana kadar 6 yı gördüyse o onun sorunu ben dakika durmadım uyanık. Sonra sabah 9 da bir emdi sonra da nerdeyse 1 e kadar uyudu. Çok güzel uyuyor ama saatleri tutturamıyor. Bu kez ben de 9 da kalkmadım onunla uyudum 1 e kadar. Ama mucize gibi bişey. Dün gece ve bu sabah yatırıyorum yatağına o uyuyor. Biraz önce 5 dakika kadar ağladı ısrarla almadım. Sallanmak istiyor resmen, hani yapar ya bebekler kafasını sanki sallanıyormuş gibi kendi sallıyor. Hiç kıyamıyorum ama çıktım odadan 5 dakika sonra kazanan ben oldum :))
kazanmakmi oda ne? bu kucagimdaki adam varya yeminle oynatiyor beni elinde..
pasamin gonlu olsun diye canim cikiyor yaa..
zeynep kafa misafirden vaktim yok gelemiyorum yaw,bugunude atlatayim hayirlisiyla..
haha demek kuru yapayim ha,ama sucuklu olsun hehe..
dilokscum ben bahsettigim müzik sayesinde bir nebzede olsa rahatladim,sende dene bence..
gideyim daha börek yapicam ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?