2008 Kasım Anneleri

heytttttttttttt ben geldim..güzelce agirladim misafirlerimi ve düstüm buralara..

bebek oldugu icin kisa sürdü ziyaretleri,yarinada var misafirim :) onlara ne yapsamki birisi bana fikir

versin yaaa..

Merhaba kızlar,
bende Azo gibi ara ara katılmaya çalışıyorum konuşmalara :)))

Aklımda fazlada bişey kalmıyo ama napim.anca fırsat buluyorum.Yoksa ben buradan hiç ayrılmazdım :))

Zeynepcim hadi yine iyisin biraz daha zaman kazınmışsın.

Julicim bugün nette okudum bebeğiniz açık havaya çıksın arada iyidir felan yazıyodu.Ama dediğin gibi hava buzzz.

Eylülcüm ve burnu tıkalı bebek sahibi olan tüm anneler geçmiş olsun.
Bizimde hala devam ediyor tıkanıklığımız.Cuma kontrole gitcez bakalım dr. ne diyecek.Öksürüğümüz geçti çok şükür.Nasıl bitcek bu tıkanıklık ya çok üzülüyorum.

Çileğim sarmalar sarılmış tatlılar yapılmış ohh walla gelsek de sana şöyle sofrayı bi donatsan DD Biz Denizi avuturuz p

Ben su veriyorum kızlar bebeğime.Dr. mamada zaten su var gerek yok desede ben veriyorum.
Özellikle şuruptan yada metsilden sonra veriyorum.

Asortie mevlüdünüz hayırlı olsun canım.

Kızlar 2008 in enleri yarışması varmış bu arada, bizde katılalım diyenler:
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...adinlar-kulubu-enleri-yarismasi-duyurusu.html

Öptüm hepinizi iyi geceler.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün geceden sonra daha iyi bir gece geçirmiş olarak düştüm buralara.
sizlerin gecesi nasıl?umarım azcıkda olsa sizde biraz iyi gece geçirmişsinizdir.
çilekçim yap bi kurufasulye pilav yanına turşu i başta soğan kır. ohhh mis gibi türk mutfağıı.
akşam darkla çilekten başka kimse uğrayamamış. ne oldunuz kızlarrrrrrrrr

ooo bütün bebeler büyümüş uyuyor ve kasım anneleri sabah keyfi yapıyooo çünki ortalıkda kimsecikler yok :1shok:
ben işlerimi hallettim ( duyunda inanmayın ev evlikten çıktı ) dışarıya çıkıyorum. kızlar dua edin 42 gün sonra ağdaya gideceğim az korkuyorum. yok yok çok korkuyorum. umarım kazasız belasız atlatacağım.
aslında asorti ve çilekcim çokdan gelirlerdi. asorti mevlüt telaşında anladımda çilek nerdee. he anladım oda misafir gazisi.
neyse hanımlar görüşürüz bi ara. öpüyorum sizi ve meleklerinizi...Şeniz

selam ; günaydın
kıs zeynebin düşmüşün erken saatlerde buralara:)
valla ben her gece rahatım ..ara sıra istisna olabiliyor tabi ...ama genelde geceleri rahatım ..

merhaba kasım anneleri
gününüz aydın olsun bebişlerinizle güzel bir gün geçirin

mevlidi olanlar şimdiden hayırlı olsun

bebişleri hasta olanlar allahım en kısa zamanda şifa versin

anne sütü alan bebeklere su vermeye gerek yok ben yanlızca bir iki kez ılık şekerli su verdim kakasını yapamadığı için ağrısını alır diye onun haricinde vermedim

dün gece bebeğim çok kötüydü yine kakasını yapamadı bide üzerine gaz sancısı saatlerce ağladı ve bende dayanamayıp ağladım ama çok kötüydü badem yağı zeytin yağı rezene muskat zinco.... aklıma gelen herşeyi verdim en sonunuda saat 2 de kakasını yaptı ve rahatladı inanırmısınız hep köpük köpüktü çok üzüldüm şimdi uyuyor biraz önce uyutabildim ama yine gazı var her defasındada çıkardığım halde çok gazı oluyorhele yüzüme gözlerimiin içine beni kurtar der gibi bakmıyor mu içim gidiyor o zaman çok üzülüyorum ama bu şekilde büyüyecekler allahım başka dert vermesin

herkese gazsız koliksiz günler dilerim tüm bebişleri öpüyorum

günaydın herkese:))
ecemim;sorma o gaz sorunu biz de de var.hele akşam 7-8 den sonra bi başlıyor gece 2 lere kadarkafamçokkarıştı.ben gündüz 15 dakika bile boş kalamıyorum.dalmıyor oğlum.yarım yamalak dalmalar oluyor.evde hiç bir iş yapmıyorum.annem gidecek yakında.eşim de yanım değil.ne yapacağım bilmiyorum.ben de dün gece ağlayacaktım.uyumuyor kıvranmaktan.sonra 3 saat uyudu da ben de dinlendiö biraz.:lepi:

doktorum 3 ay böyle malesef dedi.ama 3 ayı geçenlerde varmış da inşallah bizimkiler geçmez.

bu arada oğlum omzumda,tek elleyazıyorum

diloks benim kızımda böyleydi ilk kırkı çıkınca düzelir dediler sonra 3 ay sonra 6 ay .... ama kızım yaşına kadır sürdü elde ayakta her türlü salladık sonrada huysuzluğa alışıyorlar 4 yaşına kadar sallanarak uyudu oğlumda olmaz inşallah diye çok dua ettim ama bu da çok gfazlı ne yapalım böyle büyüyecekler

ben geliyomgidiyom kimseyle rastlaşamıyorum yaws.berbat bi geceydi berbattı 2 ye kadr uyutamadım paşayı sonrada sürekli mıkırdandı keyfi ama sebepsizz gazı faln yoktu etrafı seyretmek istiyodu sonra hıçkırık tuttu bu arada acıktı tabii bi ara eşime devrettim yarımsaat sonra görevi devraldım gene ....sanırım yaramaz bi oğluşum olcak

Bak bak mmf yoksa sen her gece uyuyor muydun. Neyse hoşgeldin o zaman gece kuşlarının arasına. Biz yine dün gece kızımla gezdik, dolaştık, kak yaptık, emdik, bir ara yarım saat uyuduk sonra uyandık falan derken 5 buçuğu ettik. Allahım nolur 6 yı görmüyüm dedim yatırdım yatağına cingözü o orada uyumuş ben de yatakta. Tabii kızım uyuyana kadar 6 yı gördüyse o onun sorunu ben dakika durmadım uyanık. Sonra sabah 9 da bir emdi sonra da nerdeyse 1 e kadar uyudu. Çok güzel uyuyor ama saatleri tutturamıyor. Bu kez ben de 9 da kalkmadım onunla uyudum 1 e kadar. Ama mucize gibi bişey. Dün gece ve bu sabah yatırıyorum yatağına o uyuyor. Biraz önce 5 dakika kadar ağladı ısrarla almadım. Sallanmak istiyor resmen, hani yapar ya bebekler kafasını sanki sallanıyormuş gibi kendi sallıyor. Hiç kıyamıyorum ama çıktım odadan 5 dakika sonra kazanan ben oldum :))

aferin kız juli bende artık kazanmak istiyorum kıyamıyoruımama o da tepeme çıkıyo:roflol:aman buda şeye benzedi yüz verdik deliye geldi...........halıya aman yaa neye döndürdüler bizi.valla benimkini ağlatsanda çözüm değil 5dk değil 15 dk da ağlar .benim sesim çıkmıyodu julicim prematre olduğu için hiç ses etmiyodum halime hep şükrediyodum oda yüz verdik deliye moduna girdi baktım:roflol:şimdi beyzade uyuyor benimde uykum var ama her an kalkıcak gibi olduğu için hiç uyumiim diyorum keşke uyusaydım iş yapiim yer süpüriim derken zaman geçti.ayy nede güzel birhava var bugün istanbulda insanın çıkası geliyo napsamki çıksammıacaba

kazanmakmi oda ne? bu kucagimdaki adam varya yeminle oynatiyor beni elinde..

pasamin gonlu olsun diye canim cikiyor yaa..

zeynep kafa misafirden vaktim yok gelemiyorum yaw,bugunude atlatayim hayirlisiyla..

haha demek kuru yapayim ha,ama sucuklu olsun hehe..

dilokscum ben bahsettigim müzik sayesinde bir nebzede olsa rahatladim,sende dene bence..

gideyim daha börek yapicam ben...

öfffffff kızım bi görünüyon bi kayboluyon karabatak gibisin neyse hadikolay gelsin sana
asortikin mevlütü var zeyneeeep sen nerdesin anacım

desenize dün gece bebeklerimiz saatlerini 2 ye kurmuşlar
bizim oğlanda akşam 5 den gece 2 ye kadar huysyzlandı durdu.uyutmaya çareler yok.
ya bizimki öle çok ağlamıyoda huysyzlanıyo.elleriyle yüzünü parçalıcakmış gibi bi hırs,bi sinir.emzireyim diyorum, memeyi ağzında kafasını sağa sola sallayıp lastik gibi uzatıp uzatıp bırakıyo..ay çok komik bi görseniz.2 gecedir böle ve göğüslerim haşat oldu.
maşallah çeneside bi güçlü..bu deli oğlan biraz daha büyüsün parçalıcak valla beni
uykusu olup uyuyamayınca böle asabileşiyo..
korkuyom valla bazen..
2 den sonra 1 er saatlik aralarla uyuyp uyandı ve sabah ben yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyodum.dün gecedende uykusuzdum.babamız saat 8 gibi aldı oğlunu babaannesini çağırıp ona vermiş.bende 11 e kadar uyudum biraz..tabi ara ara sesine uyandım ve 10 da da emzirmeye kalktım.bunada şükür.

yarın oğlum tam 1 aylık oluyo.
sabah sağlık ocağına gidip aşısını yaptırıcaz.
geçen 2 kez gittik çok kalabalık olduğundan topuk kanı aldıramamıştık.gerçi hastanede almışlardı ama sağlık ocaklarıda illa istiyo.devlet mecbur tutmuş..belki yarın alırlar onuda.geçen dr. kontrole gittiğimzde söledik.biz aldık nasıl olsa almasalarda çok önemli değil dedi.

asorticim mevlütünüz hayırlı olsun canım.
çilek hanım sizede maşallah.deniz oğlan okadar eziyet ediyo ama hergün yemekler,misafir ağırlamaklar bitmiyo.nazar değmesin inş.bu enerji nerden?
gençliktenmi?
ben yaşlanmışım galiba..hala 1 aydır miskin miskin evde pijamalarla dolanıyom.1-2 misafirim dışında henüz gelenim olmadı.herkes kırkının çıkmasını bekliyo.arada birde ev silip süpürüyom(çok arada ama)
onun dışında bi numara yok..

kızlar oğlumun öğlen tırnaklarını kestim ve eldivenlerimizi nihayet çıkardık.
ama bizim paşa sürekli eller ağzında ve emme modunda olduğundan ilk çiziği ağzının kenarına attı.kestimde düzgün tırnaklarını.nasıl oldu anlamadım.hafif bi kızarıklık ama..olsun..alışıcak.
nuk un tırnak makasını almıştım.onun arkasındaki törpüyle törpülesemmi bide acaba?
bebek törpüsü var diyodunuz ama şimdi kim gidip alıcak?

selam millet..
benimde misafirim varr bugün..en kadim dostum ve eşi gelecekler..kendisi de hamile ,muhabbet belli yani..:) bende tatlı yaptım,birde börek o kadar ,eee fazla bişey beklemesinler bebekli hatunum ben :)

bu arada azocuk tırnakları törpüle canım ..şart değil bebek törpüsü. benimde zaten setin içinde vardı onunla yaptım sende elinde olanla yap bence çizmesin oğluşun yüzünü..

kızlar selammmmmmmmmmm
aman ya Rabbi hergün geçmişi okumaya niyetlenip başlıyorum tam yarıda bizimki uyanıyor
bir türlü sonuna kadar okuyup cevap yazamadım
böyle 3 gün geçti ve bugün geçmişi okumadan yazmaya karar verdim
umarım herkesler iyidir bizde iyiyiz çok şükür
bugünkü konrolümüz süper geçti
dr.oğluşumu çok beğendi
ikiay dolmadan iki kilo almış kuzucum (maşallah suphanallah) hatta çok sık emzieme bile dedi
sonra kalça ultrasonuna gerek görmedi 5.240 gr. olmuşuz

bu arada cumartesi mevlidimiz var Allah nasip ederse
bunu da atlattım mı rahatlıcam inşallah
hepinizi optüm canlarım sütünüzle kalın

kızlar selam hepinize . epeydir giremedim bu arada doğum da yaptım tabi. herkese ve bebeklerine sağlık diliyorum ama şu bebek takvimini yapamadım ya . adres te bi tuhaflık mı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…