2008 Kasım Anneleri

uzun saatlerdir benimle birlikte olann mmmf,azo ve diğer arkadaşlara teşekkür eder aynı heyecanla daha sonra görüşmek üzere ben şimdilik çıkıyorum. misafirlerim yoldaymış gelmek üzeridirler. onlar gittikten sonra görüşürük. öpüyorum siziiiive bebişlerinizi
hamsiyi çok severim pilavıda ama bir arada düşünemiyorum düşünmek bile istemiyorum...

Anam hafiye gibisiniz vallahi. Kim var kim yok aşağıdan bakıp tek tek deşifre ediyorsunuz. Dünle bugün misafir ağırladım akşama yine misafirler var. Allahım diyorum ev bu halde misafir ağırlıyorum ama ne yapayım ya yapamıyorum. Tek başına hangisine yetişeyim. Bir işe başlayıp yarım kalmaadan tamamladığımı bilmiyorum. Arada kaçıp geleyim size dedim. Konu da pek hararetlenmiş. Merakla okuyorum şimdilik sizi ve deneyimlerinizi :)))

kız hamsili pialva bayılırım ve çokda güzel yaparım ayıptır söölemesi mmmmmmmmmmm olsada yesek yawcokacimcoook

julicim boşver salla gitsin evini görmeyemi geliyolar .sabır canım düzene girecek sonunda hep böyleolmuucak artık bende ona ayak uydurdum e işim varsa 2-3 dklık mızırdanınca bakmıyorum işimbitene kadr artık kapris ağlamasıyla gerçek ağlamayıda ayırt edebiliyoreum bööle anlaşıyoruz minik oğlumla

Ya gülmeyin ama ben bu huggies reklamlarında ağlıyorum kızlar. Hasta mıyım neyim hatta o kadar duygulanıyorum ki gittim huggies aldım. Ama olmaz ki annelerin duyguları böyle suistimal edilmez ki. Ha bez gerçekten güzelmiş o ayrı.
Bu arada hamsili pilav gerçekten çok güzel olur ama ben hiç yapmadım dır bakıyım nasıl yapıolıyormuş. Aaaa çilek yapmıştır kesin :))

canım aynen bende çok duygulanıyorum anneyiz biz anne :))bende huggies kullanıyorum güzel bz ama sertmi sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…