- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.941
Buyrun yakalayın beni Sezeryanlıyım Konu nedir :)))
yaa bak seninkide acımış ben acıyo diyince inanmadınız banadu bakalım bikaç sezeryanlı daha milli olsun onlara soralım bi bende dra gitmeyi düşünüyordum amasende ööle diyince bekliim biraz daha
siz yapmaya devam edin ne zaman bitcek bakalım ben o zaman başlarım
zeynep sende amma kaçtın ne şanslı hatunsun maşallah
eee bizim kocalar kıyıyor bize tüh napcaz şimdi
uzun saatlerdir benimle birlikte olann mmmf,azo ve diğer arkadaşlara teşekkür eder aynı heyecanla daha sonra görüşmek üzere ben şimdilik çıkıyorum. misafirlerim yoldaymış gelmek üzeridirler. onlar gittikten sonra görüşürük. öpüyorum siziiiive bebişlerinizi
hamsiyi çok severim pilavıda ama bir arada düşünemiyorum düşünmek bile istemiyorum...
Anam hafiye gibisiniz vallahi. Kim var kim yok aşağıdan bakıp tek tek deşifre ediyorsunuz. Dünle bugün misafir ağırladım akşama yine misafirler var. Allahım diyorum ev bu halde misafir ağırlıyorum ama ne yapayım ya yapamıyorum. Tek başına hangisine yetişeyim. Bir işe başlayıp yarım kalmaadan tamamladığımı bilmiyorum. Arada kaçıp geleyim size dedim. Konu da pek hararetlenmiş. Merakla okuyorum şimdilik sizi ve deneyimlerinizi :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ya gülmeyin ama ben bu huggies reklamlarında ağlıyorum kızlar. Hasta mıyım neyim hatta o kadar duygulanıyorum ki gittim huggies aldım. Ama olmaz ki annelerin duyguları böyle suistimal edilmez ki. Ha bez gerçekten güzelmiş o ayrı.
Ya gülmeyin ama ben bu huggies reklamlarında ağlıyorum kızlar. Hasta mıyım neyim hatta o kadar duygulanıyorum ki gittim huggies aldım. Ama olmaz ki annelerin duyguları böyle suistimal edilmez ki. Ha bez gerçekten güzelmiş o ayrı.
Bu arada hamsili pilav gerçekten çok güzel olur ama ben hiç yapmadım dır bakıyım nasıl yapıolıyormuş. Aaaa çilek yapmıştır kesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?