2008 Kasım Anneleri

ahanda ben geldim canım misafirlerim beni hiç üzmediler yemeğimizi yedik çayı demledim şimdi oturdum şu yemekteyiz nasıl bitecek ona bakıyorum :1shok:
aman bunlar rol mü yapıyo gerçekten hepsi böle çirkefimsi bişiler ben anlamadım.Allah bilir ne güzel yemeklerdir de sırf rekabet var diye beğenmiyorlar bahane buluyorlar.
ben gittikten sonra bi numara olmamış buralarda.ama normaldir tam akşam ve yemek vakti cokacimcoook
aman be çok başım ağrıyo.9 - 10 aydır ne rahatmışım. ne belim ne başım ne karnım ağrıyordu. attım yiğidi babasına kafamı dinleyip televizyon seyretmek istiyorum. heee çayımla birlikte :içelim:
bide yiğit sabahtan beri uyuyo. ben bu gece ne yapacağım çok merak ediyorum.bu geceden çok korkuyorum. çünki gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var.:çok üzgünüm:

anam şu yemekteyizi izleyip kendime iş çıkarıp duruyom..canım çekiyo anam yaaa.akşam akşam kaşarlı patates püresi yaptım , iki çeşitte yemek birde tatlı offf bide yedik şiştim valla...)))

Gittim geldim yine kimsecikler yok. Gelen her misafirle tabakları götürüyorum dur diyorum bugün kesin kilo aldım ertesi sabah tartılıyorum almamışım. İyi ki emziriyoruz :))

Mmmf canım primaya göre biraz daha kalın huggies ama daha emici gibi geldi. Bir de bantlar gerçekte çok kullanışlı. Ondan sonra bantsız bez kullanınca tuhaf oluyorsun. Ben bebeğim kaka yapacağı saatlerde molfiks koyuyorum yani 1 saat falan altında kalıyor. Çok ekonomik anneyim hiç sormayın.

Zeynep ben de korkuyorum bu geceden ama korkunun ecele faydası yok.. Dur bakalım ben 11 buçuk gibi uyandırıp banyo yaptırmayı düşünüyorum.

Bizim artık kakalarımız düzenegirdi bazıgünler hiç yapmıyo bugün mesela-tatlicadiarzu-gece yatarken bağlıyorum şuan bağlıyo babası sabah 7de falan değişiyom bidaha yaani eskisi gibi her bezde kaka olmadığı için bez duruyo altında .bayadır 70lik huggiesi bitiremedik iyi bencede baya emici bi bezx bide primadaki gibi kakası sırtına çıkmıyokafamçokkarıştıben memnunum
uykum geldi 7den beri ayaktayım bide oğlanın performans ödevini hazırladım şimdio pcde kaçtım ben iyi geceler

Selam kızlar,
Geçmişi oku oku bitmedi bi türlü.Vakitte baya geç oldu.

Aklımda pek bişeyde kalmadı.Mevlüt bitmiş iyi geçmiş Asortie sevindim.

Kaçanlar kovalananlar var bi de :)) Ha bide kaçamayıp sobelenenler vardı D
Acımas acımas :))

Walla hızlısınız ben hazır dilim daha.2 ay oldu.Uzun ara verdik ondanmıdır acep?

Kızlar bebekleriniz mmfninki gibi etrafı seyretmek istiyor mu?
Gerçi onunki biraz büyük bizimkilerden, benimki 2 aylık olcak.Kucağına al ben etrafı izleyeyim diyor.Bi tatlı oluyo maşallah kuzama yaa.

Merak edecekki öğrencek dimi :)

Ben pirima 3 numara kullanıyorum.Sırf kaka dışşarı çıkıyo diye büyük aldım ama geçen bundada çıktı dışarı.
Önceki gün kaka yapmadı hiç.Ama ertesi gün bi yaptı 2 günlük dersiniz :)) Taştı.
Ya bende 2 farklı marka numune vardı.Bi tanesini deneyeyim dedim.Sanki heemn popişi kızardı gibi geldi,bende bi daha denemedim.Şimdi huggiesi övdünüz ya acaba?? Dedim.Alsam mı ki?
Ama pişikten de korkuyorum.

bu saatte ne denir bilmiyorum ama selam kasım anneleri..

asorti mevlüdünüz hayırlı olsun bunu da bitirdin sende çok şükür.
denizanası sana da geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda kendini toparlarsın.
julicim o reklamda tek ağlayan benim sanıyordum ama çok şükür benden bi tane daha varmış. :))
özellikle annesinin yüzünü seven bebek varya o favorim :)
zeynebin yine yırtmışssın :))

kızlar bende durum fena.. iki gündür uykusuzluktan ve yorgunluktan fenalık geçiriyorum.bizimki maşallah dün öğleden sonra bir başladı ağlama krizine yaklaşık yarım saat önce sanırım pes etti.en fazla 1 saat uyuyoı hanfendi bi bi uyanıyor ciyak ciyak.altı kuru karnı tok gazını çıkartiyor.. ee ne kaldı geriye ama yok gözünü açıyo ağlamayla uyumamakta da direniyor. eğerki kalkmazsa inşallah artık uyuyacak ama ben artık korkumdan yatamıyorum.kulaklarımda hep ağlama sesi sanki şuanda bile ağlıyormuş gibi geliyor (

lelalcim kolay gelsin bende şimdi uyuttum.ama tavşan uykusunda,her an uyanabilir diye beklemedeyim.

ben uykusuzlluğa alıştım galiba tuhaf bişi oldum çıktım.geceleride kızımın uyuduğu zamanlarda bende uyumaya çalışıyorum ama karabasanlardan uyuyamıyorum.hep bebeğime bişey oluyormuş diye görüyorum.Allah hepimize kolaylık ve iyi uykular versin

benimkinin mızıldanmaları kesildi sanırım uyudu iyice.bende fırsattan yararlanıp hemen yatayım.herkese iyi geceler,iyi uykular ve tatlı rüyalar diliyorum

saphiracım normalde bende alıştım uykusuzluğa ama bu sefer biraz fazla uzun oldu süre.ve öğlende net bi uyku uyumadığı için bende arada dinlenemedim.zombiden beter haldeyim anlayacağın.
şimdi tekrar yatırdım bakalım bu sefer ne kadar sürecek

selamm milletttt bakın gene bennnnn saat 7 de kalktım gene off busefer mehmetakif değil telsizin çığlıklarıyla uyandım şarjı bitiyomuş efenimm...Çok üzgünüm çoook
kalkmazdımda mikrodalgadan geliyo sandım anam dedim nooluyo sonrada uyuyamadım bidaha eşimiyolladım düştümburalara :lepi:
yaa benimbüyük hasta oluyo galba nedecem bilmem ıhlamur kaynatıyorum şimdi ona hiç hastalanmazdı bu bu sene 1. sınıf ya tenefüslerde falan hep bahçedeler geçen sene izin vermöiyolardı bahçeye çıkmalarına bu sene özgürlüklerini ilan ettiler .okullarının orasıda nasıl rüzgarlı anlatamam of yaa ama öğretmende bence kabahat soğukta ne işleri var çocukların bahçede daha geçen cts bittydi antibiyotiği kafamçokkarıştıyaa napıcam bennnnnn

darkcım bilmiyorum okurmusun bu yazdığımı ama prima mehmetakife feci pişik yaptı yavrumm yaa konduramadımda beze baya bi sürdü sonra huggiese geçince bıçak gibi kesti hatta konuda açmıştım bunun için

günaydın millet ben aynı helecanla ama aynıda yorgunlukla buraya düştüm.

geçmiş olsun mmmfcim. evde hasta biri demek risk demek. bebecik için. büyüğede yazık. aman iyi bakta ilerlemesin.

ben şu yiğit efendiyi bi yıkayım. yoksa pas tutacak. ondan sonra görüşürüz.tabi görüşürüz bu evin kadını ben değilim işler kendi kendine olur hihoyyyt :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…