2008 Kasım Anneleri

öff ben yıkayamadım varya geçenhafta cuma yıkadım en son odada ekstraısıtıcı kullanıyorum geçenyıkarken kablo kokusu geldi bende korktum bidaha yakmaya e bu havada ısıtıcısız yıkanmaz ne kadr heryer aynı olsada gende üşürkuzucuk sana kolay gelsin zeynepcim

hımm öbür kadına sinir olmuştum zaten.
piraye 2 gecedir bana kıyak yapıyo 11 buçuk 12 gibi uyuyo sabahta 9-10 gibi uyanıyo ama ben yinede uykumu alamıyorum emzirmek için uyanıyorum ya 2 saatte bir ondan bu sabah 8 buçukta kapı çaldı oyüzden uyandık sinir oldum yaa hafta sonu o saatte milletin kapısı çalınırmı hiç.

valla bende o kadınla salihe sinir oldum kırıtık şey beee. mirsadın almasına sevindim. ihtiyacı var gibiydi.öbür kadınların ihtiyacı yoktu zaten.sinir oluyom o yarışmaya bazen mis gibi yemeklere demediklerini bırakmıyorlar. sanki her gün padişah yemeği yiyiyorlar.

ay bi karnı yarık yapayım dedim patlıcanı kızarttım şimdi yağ gökyüzüne fırladı. bu yüzden sinir olurum kızartmalı yemek yapmaya ve elimden geldiğince az yaparım -tatlicadiarzu-

kapı çalma konusunda sana katılıyorum canım. şahsen ben düşünürüm bu evde bebek var belki uyuyorlardır diye tıklatırım. anne zaten uyanıksa duyar ama ya uyuyorlarsa dinleniyorlarsa ne ayıp hele o saatte çok çok önemli olmazsa çalınmaz ya

acaipp uykum var bugünm yaa valla birsürüde işim var istanbul buz tutmuş valla çamaşır yıkıyorum ama nasıkurutcam bilmem asıyoz bakalım memedakif de vıyyk vıyyyk yapıp duruyo yan çeviriorum biraz sallıyorum uyuyo uyumadan pırtlıyo tabii nohutun ekstra bi gazı olmadı tabii ben gazıolmsın diye baya bi işlemden geçirdimnohutu o ayrı ama yiyin anacım yiyin onun vitamınından eksikkalmayın hem siz hem bebeleriniz

yumurta fırçasıyla patlıcanın heryerine yağ sürüyorum sonra teflonda kızartıyorum içleri iyi kızarmıyo takdir edersinizki onuda fırına yada mikrodalgaya atıp yumuşatıyorum böölece hiçbiyer batmıyo ve yağlı olmuyo vıcık vıcık tavsiye ederim

kıskanç piraye aşerdiğin günler mi geldi aklına naniknanik

valla mmmf bende bi çok yol denedim en iyisi böle kızartmak başka türlü ben tad almıyorum.

zaten ben bu kızartmalık işleri genelde aygazım ve aspirötörüm pis temizlenme zamanları yapıyom. nasılsa temizlencek iyice batsın hesabı. eşimde az önce diyo gene mutfağı temizleyecen ondan yaptın dimi. adam karısını iyi tanımış -tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız bızım denız bey dun uyutmadadı bızı saolsun gaz sancısı kızlar bır sey soracam yılbasında bebişleri dısarı çıkarmayı dusunuyormusunuz.

selam kıslar..
ayy patlıcan dediniz bende dün karnıyarık yapcaktım yağdan mağdan üşendim doğradım fritözde kızartıp oturtma yaptım aynı şey napim..
bu arada bende kızımı hasta diye salıdan beri yıkamıyorum 5 gün oldu koktu çocuk :)) bugün yıkıyım bari..
bu arada pirayecik gelmişin evine ..kızlar biz pazartesi piraye ile beraberdik..atmış kızı arabaya bana geldi eee sıkılıyo insan evde otur otur..
hamile iken buluşamadık bari ilkbaharda toplanalım ..

geldim kızlar çok teşekkür ederim, söylediğim gibi dün amaeliyat oldum sonunda ameliyathanede görmüş oldum, başarılı geçti bir saatten uzun sürmüş, genel anestezi olduğu için ayıldıktan sonrada sürekli uyudum, ağrım sancım olmadı çok şükür en zoru oğlumu görememek oldu onu çok özledim allah kimseyi yavrusundan ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…