- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #12.981
hımm öbür kadına sinir olmuştum zaten.
piraye 2 gecedir bana kıyak yapıyo 11 buçuk 12 gibi uyuyo sabahta 9-10 gibi uyanıyo ama ben yinede uykumu alamıyorum emzirmek için uyanıyorum ya 2 saatte bir ondan bu sabah 8 buçukta kapı çaldı oyüzden uyandık sinir oldum yaa hafta sonu o saatte milletin kapısı çalınırmı hiç.
valla bende o kadınla salihe sinir oldum kırıtık şey beee. mirsadın almasına sevindim. ihtiyacı var gibiydi.öbür kadınların ihtiyacı yoktu zaten.sinir oluyom o yarışmaya bazen mis gibi yemeklere demediklerini bırakmıyorlar. sanki her gün padişah yemeği yiyiyorlar.
ay bi karnı yarık yapayım dedim patlıcanı kızarttım şimdi yağ gökyüzüne fırladı. bu yüzden sinir olurum kızartmalı yemek yapmaya ve elimden geldiğince az yaparım -tatlicadiarzu-
kapı çalma konusunda sana katılıyorum canım. şahsen ben düşünürüm bu evde bebek var belki uyuyorlardır diye tıklatırım. anne zaten uyanıksa duyar ama ya uyuyorlarsa dinleniyorlarsa ne ayıp hele o saatte çok çok önemli olmazsa çalınmaz ya[/QUOT
ayy şu kızartma olayını bende sevmem hem her yağ oluyo hemde kokuyo zorrr iş bende patlıcan aldım 1 haftayı geçti sırf kızartmak zor geliyo diye yapmıyom ama benimde cnm istedi şimdi karnıyarık bende yapçam bugüncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?