- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.001
kızlar beklemek vardı nooldu neden uğramıyo acaba buralara
nerden yaptılar canım ameliyatı?
evet bebişini görmemek zor ama bak geçti sende sağlığına kavuştun
geldim kızlar çok teşekkür ederim, söylediğim gibi dün amaeliyat oldum sonunda ameliyathanede görmüş oldum, başarılı geçti bir saatten uzun sürmüş, genel anestezi olduğu için ayıldıktan sonrada sürekli uyudum, ağrım sancım olmadı çok şükür en zoru oğlumu görememek oldu onu çok özledim allah kimseyi yavrusundan ayırmasın
Herkese günaydın kızlar..umarım herkes iyidir..
Denizanası geçmiş olsun canım..normal doğum yapmışstın di mi sen?keşke sezeryan olup o sırada halletirseydin bu myom işini..
Kırkı çıkanlara da hayırlı olsun,hayırlı işler dileyelimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae...valla ben çok tırsıyorum çünkü hamileliğimi öğrendiğim günden beri tık yok biz de nasıl olcak bilmiyorum valla..Bu arada bzim de yarın kırkımız çıkıyor..sevinsemm mi üzülsem mi bilemedim..Sizde de var mı bi isteksizlik..?
heyooooooooo geldimmmmm ben.nasil yorgunum anlatamam ya,bi posta daha misafirim kaldi onlarida halledip kacicam buaradan..
denizanasi cok gecmis olsun canim..aksama bi arkdasin nisani var,koca gelip su danayi tutsada ben biraz kendime baksam iyi olucak..
bu arada yilbasinda 2 aile gelicek yemege,istifa etmek istiyorrum ben bu islerden ya...
heyooooooooo geldimmmmm ben.nasil yorgunum anlatamam ya,bi posta daha misafirim kaldi onlarida halledip kacicam buaradan..
denizanasi cok gecmis olsun canim..aksama bi arkdasin nisani var,koca gelip su danayi tutsada ben biraz kendime baksam iyi olucak..
bu arada yilbasinda 2 aile gelicek yemege,istifa etmek istiyorrum ben bu islerden ya...
karnından mı yaptılar ameliyatı ?
yuh sizi çağoırıcaklarına bide sanamı geliyolar Allah kolaylık versin valla
biz çıkamıyoruz diye bize gelmek istedi kuzenler fazla yüz bulamadılar benden kaydirigubbakcemile3valla uğraşamamki kimseyle şuan
yaa kızlar canım acaip kalamar istedi tadı ağzıma kokusu burnuma geliyo yaa aşermek dedikleri bu herhaldekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?