- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.121
selam millet biraz geçoldu bugün ama gene ben açtım tükkanı :lepi:
hva buızzz gibi 500 gelicek herhalde fatura .
kakasını yapamıyor olabilirmi canım, tabii dediğin gibi doymuyorda olabilirslm kizlar
benim oglan huy degistirdi ya ne yapcam bilmiyorum 3 gecedir uyumuyoruz gündüzde uyuyo denmez memede kestiriyo tamam yatagina koydunmu basliyo aglamaya devamli ikiniyo sanki kaka yapcak gibi kendini geriyo anlamadim 24 saat emiyim diyo mama alsamiki ya cok kararsizim simdi bile tek elle yaziyorum oglumda beni emiyo bana bir akil verin ben düzene bincez derdim düzen tamamen bozuldu
gaz sancisi olduguna pek inianmiyorum cünkü cok rahat gaz cikariyo motor iyi yani ne olabilirki ya durmadan ikinma
günaydın hanımlarrötar yaptım çünki 10:30 'da kalktım. ama gece uyumadıkk kar yağışı izledikkk.
dün bizim faturamızda geldi :lepi: gelmesede olurdu ya 305 ytl. şükür ettim valla o kadar yakmaya. Allahım sen biz çocukluları yüksek faturadan koru. ne olur sanki yeni bebeklere doğum hediyesi 3 ay hediye yapsalar.
elifsevdecim bu dediklerin bende de var.böle bi ıkınma sanki kakasını yapacak gibi ama yapmıyo. aç diyom emiyo emiyo artık çıkarıyo itiyo memeyi. günde bi kezde kaka yapıyo. diyorum huy yaptı galiba..
şu an bi görseniz bi çirkeflik yapıyo kucağa gelmek için anlatamam.:1ninca:
pirayecim benimkide uguu değilde çok güzel ıngaaaaaaaaaaaaa diyo. inş. aguuu da diyecek heyecanla bekliyorum.
desene sende bendensin :içelim: ya ama kabizda degil sirf anne sütü aliyo günde bir defada rezene cayi gerci geride hep kusuyo doymasa kusmaz demi
herkese selam,valla yazdıklarınızı okumadan direk daldım yazmaya.çıldırmak üzereyim çoçuk inat etti uyumuyor.dün aksam 11 den sabah 5 kadar uuyumadı.5 te uyudu 6 da tekrar uyuandı.tekrar uyudu ve 8 de tekrar uyandı bir dahada şöyle işe yarar bir uyku uyumadı.akşama mişafirim var ev darmadağın hiç bir hazzırlığım yok.ben pijamalarla ayağımda bebek salla babam salla oturuyorum.yapmadığım kalmadı uyusun diye.karnını ayaklarını yağladım.rezene verdim(ama kustu hepsini hiç sevmiyor bitki çaylarını)gaz ilacı verdim.yok uyumuyor 5 dk 10 dk kestirmeleri uyudum sanıyor huysuz.sonra ağlıyor da ağlıyor bu gün benide aağlattı vallaa.kendi perişan ben perişan napcam ben ya.bu yazıyıda kaç seferde yazdım.oooooooof içimi döktuum valla.napıyım yoksa çatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?