2008 Kasım Anneleri

slm kizlar
benim oglan huy degistirdi ya ne yapcam bilmiyorum 3 gecedir uyumuyoruz gündüzde uyuyo denmez memede kestiriyo tamam yatagina koydunmu basliyo aglamaya devamli ikiniyo sanki kaka yapcak gibi kendini geriyo anlamadim 24 saat emiyim diyo mama alsamiki ya cok kararsizim simdi bile tek elle yaziyorum oglumda beni emiyo bana bir akil verin ben düzene bincez derdim düzen tamamen bozuldu
gaz sancisi olduguna pek inianmiyorum cünkü cok rahat gaz cikariyo motor iyi yani ne olabilirki ya durmadan ikinma

kakasını yapamıyor olabilirmi canım, tabii dediğin gibi doymuyorda olabilir
kolay gelsin

günaydın hanımlar rötar yaptım çünki 10:30 'da kalktım. ama gece uyumadıkk kar yağışı izledikkk.
dün bizim faturamızda geldi :lepi: gelmesede olurdu ya 305 ytl. şükür ettim valla o kadar yakmaya. Allahım sen biz çocukluları yüksek faturadan koru. ne olur sanki yeni bebeklere doğum hediyesi 3 ay hediye yapsalar.
elifsevdecim bu dediklerin bende de var.böle bi ıkınma sanki kakasını yapacak gibi ama yapmıyo. aç diyom emiyo emiyo artık çıkarıyo itiyo memeyi. günde bi kezde kaka yapıyo. diyorum huy yaptı galiba..
şu an bi görseniz bi çirkeflik yapıyo kucağa gelmek için anlatamam.:1ninca:
pirayecim benimkide uguu değilde çok güzel ıngaaaaaaaaaaaaa diyo. inş. aguuu da diyecek heyecanla bekliyorum.

desene sende bendensin :içelim: ya ama kabizda degil sirf anne sütü aliyo günde bir defada rezene cayi gerci geride hep kusuyo doymasa kusmaz demi

kizlar siz yine iyisiniz ya evinizi dagitan yok batiran yok anne bana da bi bak diyen yok ben üc sipayla ne halt yeyim bilmiyomki kafamçokkarıştı isimi bile zor yapiyom ya bide bu sipa huy cikardi tamamen alt üst oldum:çok üzgünüm:

desene sende bendensin :içelim: ya ama kabizda degil sirf anne sütü aliyo günde bir defada rezene cayi gerci geride hep kusuyo doymasa kusmaz demi

evet canım kusmaz bence dr da öle diyo çünki tıka basa doyuyo fazlasını ne yapacak kusacak. ben yalnız günde 1 kez 60 ml mama da veriyom. onuda bazen bitiriyo bazen bitirmiyo işte. yavaş yavaş onuda kesecem. bence bunlar huy edindi bunu ayrıca 3 çocukla Alllah kolaylık versin sana. valla çok zor. ama sabret buda büyüyecek bu günlerde geçecek ve 3 tane pırıl pırıl hayat desteğin olacak yanında.benim büyük oğlum hafta içleri anneannesinde evde olsa diyorum kesin bende sen gibi olurum :1shok:

gene geldim ben uyudu benim miniğim.bugün pek işim de yok,soğuktan dışarıda çıkamıyoruz,bende burda alıyorum soluğu.
cnm 3 çocukla gerçekten çok zor Allah kolaylık versin.fazlalığını kusma olayı benimkindede var özewllikle mide gazını tamamen çıkartmamışsa

aman bizim faturada geldi 163 ytl gelmiş iyi gelmiş zeynep size göre bi de bizim ev dubleks
size çok gelmiş yaa
ben bi yemek yiyimde gelim

şimdi eşimden fırça yiyodum msnde 195 ytl elektrik gelmiş 65 de anasına gelmiş onuda bizödüyoz 250de doğalgaz geldi offfffffffffff faturalara yetişilmiyo valla500 sadece elektrik doğalgaz

herkese selam,valla yazdıklarınızı okumadan direk daldım yazmaya.çıldırmak üzereyim çoçuk inat etti uyumuyor.dün aksam 11 den sabah 5 kadar uuyumadı.5 te uyudu 6 da tekrar uyuandı.tekrar uyudu ve 8 de tekrar uyandı bir dahada şöyle işe yarar bir uyku uyumadı.akşama mişafirim var ev darmadağın hiç bir hazzırlığım yok.ben pijamalarla ayağımda bebek salla babam salla oturuyorum.yapmadığım kalmadı uyusun diye.karnını ayaklarını yağladım.rezene verdim(ama kustu hepsini hiç sevmiyor bitki çaylarını)gaz ilacı verdim.yok uyumuyor 5 dk 10 dk kestirmeleri uyudum sanıyor huysuz.sonra ağlıyor da ağlıyor bu gün benide aağlattı vallaa.kendi perişan ben perişan napcam ben ya.bu yazıyıda kaç seferde yazdım.oooooooof içimi döktuum valla.napıyım yoksa çatlıycam

mucizecim kolay gelsin canımmm.hay allah niye böyle yaptı bu kız.tamda misafirin gelecekken.yakın olsaydık atlar gelirdim cnm yardıma ama çok uzağızz maalesef

Mucize biz seninle kader arkadaşıyız valla :) Benimki de aynıydı dün gece. Sabah 6 buçukta uyudu. Ama biz çok kötü inatlaştık sallamamı istiyor benimki sallamayuınca artık kendi kafasıonı sallıyor ben de inatla sallamadım. Kucağımda dolaştık, emzik emdi, alt değiştir, meme emdi falan derken saat 6 buçuk oldu ve çok moralim bozuldu gece hatta ağladım niye böyle yapıyorsun dedim ona yazık o da masum masum bakııyo. Ama inat ettim artık sallamıycam. Hep babamızın yüzünden geliyor işten ana kucağını sallıyor hemen ağlayınca sallıyor çocuk alıştı. Ama kararlıyım bitti artık bu iş. Umarım başarabilirim. Bazen pes edip sallayacağım gibi hissediyorum. 6 buçukta uyuduktan sonra öğlen 2 ye kadar uyuduk ama biz :))) Ölü gibi uyumuşum resmen sadece 1 kere emmeye kalktık arada sonra gene uykuuu :)

Ve aynen senin gibi üstümde pijamalar yatak dağınık, ev almış başını gidiyor, yemek yok. Hangi birini yapacaaksam offf annem olsaydı yanımda en azından bana destek olurdu.

Ben gittim artık bir yerlerden başlamam lazım sanırım emdi koydum yatağına hala mıkırdanıyor heralde uyumamıştır ama idare etsin bakalım yatağında. Onu böyle yatağına bırakınca da kendimi kötü hissediyorum sanki onu terk etmişim gibi. Ama sağlıklı uyuması için bunu yapmam lazım. Ağlayana kadar yolu var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…