- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #13.301
sen de yakın resmini koy iltifatın kralını edelim vayy sen ne kadaranda güzelmişsin mmmf falan diyelim
amanın sen nakadar fıstık gibi bir hatunmuşsun yaa kim der iki adet çocuk doğurmuş
şu zerafete endama zayıflığa bak yavyuuumm
mersi prensesim sende züppersinkaydirigubbakcemile5
ben geldiiiim ay benim oğlan mememe bi yapıştı bırakmadı okudum yazdıklarınızı ama yazamadım bi
kızlar doğumdan sonra imajında değişiklik yapan varmı???ben yaptım walla sarı gacı oldum gene ve saçlarımı baya kestirdim belimdeydi saçlarım kavakyellerindeki aslınınki kadarkestirdim arkası önden biraz daha kısa.herkes bayıldı tam bi genç kadın genç anne olmuşsun dediler.bende beğendim
buarada 40ım çıkınca doktorum kontrole çağırmıştı dün gittim gitmez olaydım hayatımda böyle acı çekmedim muayenede.önce ultrason aletini soktu biraz acıdı ama o neymiş kiiiiii.benim hala akıntım geliyodu oyüzden boşaltmamız lazım dedi.o maşa gibi aleti soktu sonra pipet gibi uzun bi boru soktu bişeyler pompaladı içimi temizledi canıma okudu ağladım acıdan nefes alamadım yok böyle bi acı resmen ölmek istedim.bitince acıdan ayaklarımın üzerinde duramadım uzandım bi 10 dk ağrı kesici falan vurdular öyle yürüyebildim mahvoldum yani.sizde de böyle bişeyler yaşayan varmı??yoksa benim şanssızlığımmı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?