2008 Kasım Anneleri

amanın sen nakadar fıstık gibi bir hatunmuşsun yaa kim der iki adet çocuk doğurmuş
şu zerafete endama zayıflığa bak yavyuuumm

ben geldiiiim ay benim oğlan mememe bi yapıştı bırakmadı okudum yazdıklarınızı ama yazamadım bi

kızlar doğumdan sonra imajında değişiklik yapan varmı???ben yaptım walla sarı gacı oldum gene ve saçlarımı baya kestirdim belimdeydi saçlarım kavakyellerindeki aslınınki kadarkestirdim arkası önden biraz daha kısa.herkes bayıldı tam bi genç kadın genç anne olmuşsun dediler.bende beğendim

buarada 40ım çıkınca doktorum kontrole çağırmıştı dün gittim gitmez olaydım hayatımda böyle acı çekmedim muayenede.önce ultrason aletini soktu biraz acıdı ama o neymiş kiiiiii.benim hala akıntım geliyodu oyüzden boşaltmamız lazım dedi.o maşa gibi aleti soktu sonra pipet gibi uzun bi boru soktu bişeyler pompaladı içimi temizledi canıma okudu ağladım acıdan nefes alamadım yok böyle bi acı resmen ölmek istedim.bitince acıdan ayaklarımın üzerinde duramadım uzandım bi 10 dk ağrı kesici falan vurdular öyle yürüyebildim mahvoldum yani.sizde de böyle bişeyler yaşayan varmı??yoksa benim şanssızlığımmı bu?

canım geçmiş olsun ben yaşamadı böle bişe zaten kırkımda da gimedim allaha
şükür bir sorunum yoktu zaten
bu arada saçlarınızı neyle boyuyorsunuz zararlı diil mi emzirirkenkafamçokkarıştı

kimse kalmadı zaten canım boşaldı bende çıkıyorum
buarada mailin çok tatlı çok teşekkür ederim çok değişik bişeymiş bende yapıcam hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…