2008 Kasım Anneleri

eylülcüm maşallah kızına.güle güle giydir, güle güle gezdir kızını..

juli seni çok iyi anlıyorum.zaten bizi bizden daha iyi kim anlayabilir..gece uykusu gibi yok.ben 23:00 gibi 25 cc rezene veriyorum.o saatlerde çok ağlıyor ve cin gibi oluyor.ama ben çok uykulu oluyorum.korkuyorum bazen oğlundan önce uyuyacağım diye..kimse de yok yanımda bırakacağım.2 den önce uyumuyor ama uyudu mu uzun sürüyor.belki etkisi vardır.dene istersen.ben gece uyumayınca gündüz 10 saatte uysam yerini dolduramıyorum..allah yardımcımız olsun.umarım bu gece uykunu alabilirsin..

asorti gerçekten bunların bir günü bir gününne uymuor.benim bebeğim gün oluyor şimdiki gibi uzun uzun uyuyor,gün oluyor gün içinde hiç uyumuyor..ama öyle yada böyle gün geçiyor..

eylülcüm bende sevmiyorum şu pijama giydirmeyi artık baydı
zeynepcim bende çok uzun sürede yapıyorum temizliği ama napiim işte kızla uğraşıp kk ya takılıyorum ancak bitiyor
diloks aynen canım hiç uymuyor bir günü bir gününe ama bizimkinin kesin bi sıkıntısı var hiç yapmadığı şey çünkü

yemeğimi koydum duşumu bile aldımçok şükür rahatladım yaa dünya varmış
kız olduğundan beri banyoya girmem bile sorun oluyor

işte bende de o yüzden anlayamadım bu kadar tutmasını yani saçı o kadar çok ki fark edemedim hemen ama bi baktımki almış yürümüş.arkasındaydı önlere yanlara dağıldı aman çok dikkat et. onun yıkamayla ilgisi yok diyolar yeni bebeklerin cildi yaparmışmışmış

bu arada benim eylül çok dikkatli bir şekilde tv seyrediyor sizin ufaklıklarda seyrediyormu ya
kafasını çeviriyorum ama boynu öyle bir dönüp takip ediyor ki artık kapatıyorum bende napsak acaba normal mi

bu arada benim eylül çok dikkatli bir şekilde tv seyrediyor sizin ufaklıklarda seyrediyormu ya
kafasını çeviriyorum ama boynu öyle bir dönüp takip ediyor ki artık kapatıyorum bende napsak acaba normal mi

şahsen benimki uyanıkken mızırdamaktan tv aklına gelmiyooo ama bugün koyayım karşısına bakalım ne yapacak merak ettim :1ninca:

slm kıslar benım oğlusumda ızlıyor tv asortie kafasını cevırıyorum bu seferde baslıyor yaygaraya ısımız var bunlarla ınternetde okudum bır yazıda sımdı renklı goz alıcı seyler dıkkatını cekermıs demekkı tvyı o yuzden ıslıyorlar ben degıl banyo tuvalete zor gıdıyorum bazen cok mızmız oglum varr teyzelerı dogdugundan berı bır gazdır gıdıyor bendede var tabıı cekıyoruz oglusumuzla
kıslar bu arada bebıslerınızın resımlerını koymussunuzya bende ıstıyorum ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum yardımcı olursanız sevnırım
bırde kıslar 40. mız cıktı bızım sezeryanla dogum yaptım ılışkıye baslayan oldumu ben hala baslamadım

bazı arkadaşlar kaçsada gülçiçekcim çoğu başlamıştır ilişkiye ama utanıyolar sölemeye
sende başlayabilirsin doktorun izin verdiyseyerimseniben

kızlar ya medelanın elektrikli süt pompasını aldım netten.Yeni geldi bende bir hevesle kullandım emzirmeden 1 saat sonra ikisindende ancak 10 ml falan çıktı.Ayrıca benim meme başımda hala yaralı oda ayrı bir acıdı veya ben beceremedim çekmeyi.Açmı bırakıyorum bebeğimi ya çok üzüldüm (

selam kızlar ben de dün ilk defa kestim oğlanın tırnaklarını çok ilginç uzuyo sonra kendi kendine bi tarafı kalkıyo tırnağın bende çekiyom geliyo otomatikman kesilmiş gibi oluyo tırnakları ama dün artık kestim biraz korkarak ilk defa kestim bi bebeğin tırnaklarını kanatcam diye korktum ama şükür sorun yok

buarada bugün ilk defa tek başıma yıkadım oğluşumu bi cesaret ama korktu ağladı bende ağlıycaktım onunla bir. nasıl yıkadım nasıl giydirdim bilmiyorum herhalde toplam 10dk sürmüştür:))

asortiecim senin etimek tatlından yılbaşında yapmıştım şimdi gidip gelip yiyiyom senin kulaklarını çınlatarak:))pek de güzel yapmışım yahuuuu:)))

walla bizde yatak olayına girmedik daha kocişle çünkü adamcağız bakıyo benim halim perişan gözüm yatağa bakıyo uykusuzluktan bişey demiyo canım benim.ama ben hafatsonu bi süpriz yapayım diyorum kocişime yazık adam nerdeyse nasıl yapıldığını unuttu:)))))

yok yaw 10 ml doymaz ağlardı anlardı sen yapamamışsındır. dene çıkar güzelim

ya asorti bi bana vermedin şu tarifi ver artık vereceksen sütüm çekti cokacimcoook

ver atacım ver eninde sonunda olacak yoksa adamlar iyice hoş olacak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…