2008 Kasım Anneleri

aa benimpaşam acaip hareketli oldu koltuklarda falan artık yalnız bırakamam herhalde yastığın üstünden belinibüküyo yarımay gibi kıvrılıp indiriyokafayı ama sonrası yok sıkılıyo tabii orda ve basıyo yaygarayı:))

ne bileyim yaa
spiral taktırdım ya
ondan mı acaba-?

hadisenin eurovision sarkısını dinliyorum şimdi, bebekli olunca 3 gün geriden takip ediliyor gündem, yeni duydum valla
güzelmiş, fena değil yanii..

ne bileyim yaa
spiral taktırdım ya
ondan mı acaba-?

hadisenin eurovision sarkısını dinliyorum şimdi, bebekli olunca 3 gün geriden takip ediliyor gündem, yeni duydum valla
güzelmiş, fena değil yanii..

spiral bel ağrısı yapıyomuş canım ayy böyleörnekler gördükçe şu spiral fikrinden uzaklaşıyorum emzirme bitene kadr eşimkorunsuın sonra hapa başlarım ben tabii sigaraya başlamazsam o zamanakadr

bana sigara deme yaaa,
ismini duyunca bile canım istiyo
kurtulmalıyım bu meretten....

:çok üzgünüm:sigarayı değil içtiğim günleri özlüyorum geçen sinemanın araasında herkez dışarda sigara içiyo biben içmiyorum garip bişekilde kendimi ezik hissettim -tatlicadiarzu-başlamak istemiyorum umarım başlamam

biri sigaramı dedi
sprail bel ağrısı yapıyo denmiştide böle kötü olacağını bilmiyodum.aslında taktırmayı çok istiyomda çokda korkuyom.
hap sigara içerken neden olmuyo ben anlamadım ? bilen açıklayabilirmi?

ben biliyorummhihoyyytulen ne zeki karıyım ben beeee

hapla sigara birarada içilirse damar tıkanıklığına enfarktüse kalp krizine beyin kanamasına sebep olabiliyormuş .ben 5 sene günde minimum 1 paket +hap içtim çok şükür bişey olmadı cahil cesareti diyelim valla bidaha cesaret edemem

evet ya sana bugün bir kez daha hayran oldum ne kadar çok şey biliyon sen öle
valla iyi cesaret etmişsin ben olsam ikisinden birini bırakırdım kesin. oda hap olurdu delikafadulden
sen şimdi imzaya nasıl resim konur onuda biliyorsundur.desne nasıl koydun ?

normal resimse resimekle varya ımageshackmı ne ordan resmin url sini kontrol paneline imzamı değiştir bölümü var so tarafta oraya geliyosun ordanda resimekleyi seçip resmin urlsini oraya yapıştırıyon sonrda imzamıgöstere tıklayıp kontrol ediyon sonrada kaydediyon bu kadr basit şekercik-tatlicadiarzu-

Herkese günaydın şekerlerrr...!!Tükkanı açmişsiniz yine erkenden..kafamçokkarıştı..Biz bu gece rahat geçirdik sayılır..1 de yattı 5.30 da kalktı.emdi sonra 8 de kalktı..ondan sonra da daha yeni uyudu..

maşallah çitoscum biz 2 saatte bi dolanmazsak uyuyamayız
ama gün bizede gelecek bi gün

bzimkinin de bir günü diğerini tutmuyor ki canım..arkadaşın 5 aylık oğlu var gece 11 de maamayo veriyorum sabah 7 ye kadar uyuyor diyor bi heves ediyorum ki ..inşallah düzelecek bizimkiler dee büyüyüncwee..

yaaaa kızlaaarrr; kızım meme emerken birden bire çok şiddetli kustu yani yerlere kadar..ekşi ekşi kokuyodu..ateşi yok ,bir rahatsızlığı yok ..neden olmuş olabilir acaba..üşütme desem sanmıyorum evin derecesi hep aynı ..ayy çok korktum yaaa..

iyi hafta sonları hanımlar

zeyna valla tebrikler bugünde tükkan açılmış heryer pırıl pırıl maşallah :)
bende akşamları giremiyorum nete bizim kociş akşamları alıyor pc yi film izlio bana fırsat kalmıo bölece ..
mmf cim geçmiş olsun canım bi anda tansiyonu düştü heralde ayy fena yaa allah korumuş valla.inşallah en kısa zamanda toparlar eşin.evde çocuk ve hasta bir koca çok zor.çocuk idare ediliyor ama koca zorluyor :)
saphiracım inşallah bebeğiniz uğurlu gelir size iş konusunda .. herkesler tetikte yaşıyor walla bir kriz dendi kullanan o kadar çok olduki şu krizi.allah daha beterlerinden korusun.
eylülcüm sen üşütmüş olabilirmisin.yanlış bilmiyorsam sen sadece anne sütü verriyordun sonuçta senden geçiyor herşey seninde kendine çok dikkat etmen lazım. dilerim bişeyi yoktur.

evet eylülcüm bebeği üşütmediğine eminsen ve tek seni emiyorsa senden almıştır. sende kendini sıkı koruyacaksın özellikle ayaklarını senden geçmiştir korkma. geçmiş olsun Allah daha büyük şeyler vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…