- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.261
Mmf bilir dicektim,açıklamış bile hemen yetişmiş walla konuya :)darkcim tüüh kotu oldu desene.ee ama artik yavas avas yemek lazim basi seyler diger turlu hic alismiycak mideleri.
nasil alistircazki bi fikri olan varmi
Hayırlısı canım ya emmemesindede wardır belki bi hayır.darkcım zaten ben emziremiyorum hem sütüm az hemde kız artık şiddetle reddediyor beni.bir gün ben onu protesto ettim mama vermedim akşama kadar resmen aç kaldı ama emmedi cimcime emsede zaten az gelio o yüzden biz artık mama ile besleniyoruz keyfi olursa gündüz iki fırt benden kahve içio :)) sigarayı da dediğim gibi geceyarısı içiyorumki yine de onu rahatsız etmesin.tabi yaptığım iyi değil keşke başlamasaydım ama çok bunalmıştım başladım((
Ben de belki rapor alırım diyorum ama,kabus günü 23 şubat ama belki 15 gün rapor alırım tam 4 aylık olur ve ek gıdalara başlarız. hesapladım ben yokken 300 400 cc süt lazım benden o kadar çıkmaz ki taş çatlasın 200. ne yapacağımı bilmiyorum bende kara kara bunu düşünüyorum
senin de çok az kalmış canım yaa
ohhhhhhhhhhh benim yerimede fırtlatın ben içmeyi düşünmüyorum çünkü 2 değil 12 yeçıkar o hemde dal fırt falan deel
yaa bende yedim canım yaa ama kendim yaptım burdanda bahsetmiştim haşlarken haşlama suyuna sarımsak şeker yağ gazını alan ne varsa attım haşlandıktan sonra iyice yıkaım valla bişeyde olmadı hemde süüütümde çokoldu
yiyin kızlar önleminizi alın ama kendi yaptığınızı yiyin önlemde aldıktan sonra bişey olmuyo vallahihoyyyt
ya ne kadar güzel dark okurken inan imrenmedim değil maşallah diyorum annene. ben de yorulmayan kırılmayan küsmeyen anne istiyorum. benimki ben evde olduğum halde 4 gün dayanabildi. pazartesi geldi bugün neredeyse kadın kaçarak gitti. benm bişey desem alınıyor. canı sıkılıyor. geceleri o uyuyor ben bebek bakıyorum sabah 8 de kalkıyor. tamam hasta kalp hastası ama hastalığını öğrendikten sonra huy değiştirdi ve böyle oldu hayata karşı umutsuz duruyor.diyorum kanserli hastalar ne yapsın ama yok bana mısın demiyor. hayır dünden beri ona üzülmekten iki gıdım sütüm geldi. hem böyle hem de bakıcı deyince de bozuluyor. ama ister bozulsun ister kırılsın bakıcı olacak aksi takdirde evde huzur kalmayacakç anne dedikodusu yapmış g,ib,i oldum ama ne yapayım çok bunalmıştım(
ya ne kadar güzel dark okurken inan imrenmedim değil maşallah diyorum annene. ben de yorulmayan kırılmayan küsmeyen anne istiyorum. benimki ben evde olduğum halde 4 gün dayanabildi. pazartesi geldi bugün neredeyse kadın kaçarak gitti. benm bişey desem alınıyor. canı sıkılıyor. geceleri o uyuyor ben bebek bakıyorum sabah 8 de kalkıyor. tamam hasta kalp hastası ama hastalığını öğrendikten sonra huy değiştirdi ve böyle oldu hayata karşı umutsuz duruyor.diyorum kanserli hastalar ne yapsın ama yok bana mısın demiyor. hayır dünden beri ona üzülmekten iki gıdım sütüm geldi. hem böyle hem de bakıcı deyince de bozuluyor. ama ister bozulsun ister kırılsın bakıcı olacak aksi takdirde evde huzur kalmayacakç anne dedikodusu yapmış g,ib,i oldum ama ne yapayım çok bunalmıştım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?