- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.281
yaa çilekcim bana gıcıklığına yapıyoo bende biliyorum balın zararlı olduğunu bırakmiim diye yapıyo herhalde..mmfcim sakinnnnn bidaha boyle biseye izin verme.bana hastanede bürosür verdiler özellikle 2 yas
alti bebeklere bal vermeyin diye.canim burada birsürür bebek kayiplari oldu bu bal yüzünden..
Pakistanlialrda adetmis yeni dogan bebege bal vermek,devlet bunu durdurabilmek icin bürosür dagitiyor.
aman diyorum tepki ver bisi yap birdaha tekrarlamasin bu sacmaligi.
içmeyin kızım şuzıkkımı tüüüü kaka kaka :))
evet lütfen içmeyin yauww-tatlicadiarzu-
uyu şeker uyu valla insan kendine geliyo ben sabah iş yapmaya başaldım 1 de bitti it gibi yorulmuşum ne iyi geldi anlatamam.ama sakın benim gibi saçma sapan rüyalar görme bismillah deyip nasıl kalkacağımı bilemedim rüyamda bile yerlere düşüp uyuyordum kaydirigubbakcemile3ooo zeynacım daha yeni mi düştün anam bu ne uyku böyle ben neden gündüzleri uyuyamıyorum fırsatım olduğu halde yaaa herkes uyuyoooo
sağol canım valla rahatsızlık vermemişsiniz top atsanız duymazmışım zaten.valla ben 2 hafta önce kaynanmın yaptı kuruyu yemiştim maşallah bişi olmamıştı bakalım benim yaptığımdan ne olcak sarımsak filanda bilmiyordumki koyayım.haberlerde uçan bi bebek duyarsanız o bizimki olabilir iyi bakın delikafadulden.
ooo zeyna hanimla anladik artik uyudugunuzuda rahatsiz etmedik sizi.nasil iyi uyudunuzmu bari?
ya benimde canim kuru istiyor ama benim böcük onu yersem yeminle ucar yaa..
kaka maka ama iyi kafa yapıyo be dostumiçmeyin kızım şuzıkkımı tüüüü kaka kaka :))
kaka maka ama iyi kafa yapıyo be dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?