2008 Kasım Anneleri

Dilokscum eşinin olmaması ciden çok kötü Allah kavuştursun mu denir, ne denir bilemedim.

Lelal sende maşallah sende şanslısın.

Annem yokken eşim ev işlerine yardım ediyo,yemeği yapıyo.Ama annem varken elini sürmüyo.annemde sadece Cerenle takılıyo.
ben sabah Cereni veriyorum.Bi iki saat anca yatabiliyorum zaten sık sık uykum bölünüyo.Yada bişey oluyo yatamıyorum.10.30-11 gibi kalkıp kahvaltı yapıyorum.Sonra gün boyu külkedisi gibi evi topla yemek yap derken canım çıkyo.

Şimdi annem yok,ama Ceren birz daha büyüdüğü için şimdilik rahatız.
Böyle gündüz de yatsa arada iyi olcak.
ben sabah erken saatlerde çok uyumak isitoyrum Cerende o saatlerde uyanıp oynamak istiyo bikaç saat.o zor oluyo bana.

Dilokscum bebeişinin uykusu bozuldu die üzülme.Bi süre sonra yine aynı şekilde eski düzenine gelir.
Ama eskisi kadar kaliteli olmayabilir.
Bizimde bi ara düzenimiz bozuldu.Sonra düzeldi ama aralarda kalkabiliyo şimdi.Önceden hiç kalkmazdı 4-5 saat.

yaa kızlar boşverin yaa keşke annem olsaydı da köşeminderi gibi otursaydı bi köşede hiç bişeye elini sürmeseydi sabah kaynanama bırakıp bime gittim dedimya öğlen paydosuna girmiş abimlere girdim yeğenim var 4.5 aylık onu falan sevdimki geçen gün yazmıştım biriylebarışcam diye o yengemdi konuşmuyodum bu yüzden yeğenimi hiç görmemiştim :çok üzgünüm:neyse birileri girdi araya barıştık işte kayınvalidemde biliyo bunu özlem doluyum 'heee nerde kaldın bim oldun çokağladı bende emziğini bala batırdım cuk cuk emdi dedi senağlamabunu bana inadına yapıyo evde de çok ağlıyo ama biz hiç bala batırmyoruz işte dolmuşum annelerinizin kıymetinibilin Allah başınızdan eksiketmesin.yakacam şimdi bi tanee

Ebukacim herseyin hayirlisi olsun hayatim,en kisa zamanda atlatirsiniz bu durumu insl.

Dilokscum vallahi ben düzene girdi demeye korkuyorum cünkü 3 gün iyiyse kesin arada bir gece

huysuzlaniyor.tam oturtamadik galiba bizde.

Ah canim yaaa kac mil uzaktan bile bana destegini eksik etmiyor gidince fazlasiyla vericeginden eminim..

ama bizimde tek sorunumuz benim annem asiri derecede temizlik hastasi,gün icinde kadin geldigi halde

bile aksama kadar enaz iki kez daha evimiz süpürülür.yani Denize bakma yönünden sIkIntim yokta

aksama kadar ev temizleticeginden eminim:)olsun ya bunu bile özledim ben.

Asortik ben oje sürünce hemen soguk suyla yikiyorum tirnaklarimi

daha cabuk kuruyor öyle.

mmfcim sakinnnnn bidaha boyle biseye izin verme.bana hastanede bürosür verdiler özellikle 2 yas

alti bebeklere bal vermeyin diye.canim burada birsürür bebek kayiplari oldu bu bal yüzünden..

Pakistanlialrda adetmis yeni dogan bebege bal vermek,devlet bunu durdurabilmek icin bürosür dagitiyor.

aman diyorum tepki ver bisi yap birdaha tekrarlamasin bu sacmaligi.

benim annem de sağolsun çok yardım etti. 20 gün yanımda kaldı. 1 ay da ben gittim istanbula ama hep kapıştık. :))) pek uyuşamıyoruz. mmfcim senin kayınvalidenmiş, benim annem batırıyo reçele koyuyo ağzına memeyi, böyle daha çabuk alışır kızım dedi. tabi ben kıyameti koparınca, sen sus ben kaç tane büyüttüm diyip çıkıyo işin içinden. daha da bişey söyleyemiyosun. onun dışında çok iyi baktı, bakar da. şimdi çağırıyo ne zaman geliypsunuz özledim diyo. valla ben de ne yalan söyliyim sabah 5te, 6da oğluşu vermeyi özledim. nasıl güzel oluyodu o uyku :)))))

yaa çilekcim bana gıcıklığına yapıyoo bende biliyorum balın zararlı olduğunu bırakmiim diye yapıyo herhalde..
kocamla küçükken kurana gitmişler annesi eşime bal vermişler artık nası verdilerse eşimi bal tutmuş bayılmış bu komşular hastaneye kaldırmışlar hemen çocuğu anasına da nida gelmiş yukardan bırakma devam et kurana diye gitmedimben diyo aman anneee sen ne rahat büyütmüşün bunları dedim gamsız baykuş baksanıza aklıma geldi anlatiim dedim.....

darkcım avatarımdan sağ tıkla resmi farklı kaydet de pcne kaydet sonra kontrol panelinden avatarına koy işte devamını biliyonşeker

2 saatcik uyudum amma çene yapmışsınız beeee oku oku bitmiyo
valla bende kurufasulye pilav yaptım bugün tamamiyle nefsime yenildim Allah yardımcım olsun.
canım çekti ama napayım yaaa cokacimcoook
mmmf sakın 1 dal 1 fırt zigara çekme dün çektiğim 1 fırt bugün bana 1 dal oldu. ipin ucu kaçacak sanırım aklım sürekli dolaptaki pakette fisfisfis
dün bende ateş ölçer aldım alından ölçen bizimde 8 senelik vefakarı çekmeceye kaldırdım ama bunu nasıl kullancam hala çözemedim :çok üzgünüm:

ooo zeynacım daha yeni mi düştün anam bu ne uyku böyle ben neden gündüzleri uyuyamıyorum fırsatım olduğu halde yaaa herkes uyuyoooo

aman birakma mmf o zaman ya,acayip sinir oldum ben bile burdan.cokta takma kafana stres olma sende.

bazen insanlari oldugu gibi kabul edip uzak durmaktan yanayim ben.baksana kendi ogluna bile gamsizmis..

ooo zeyna hanimla anladik artik uyudugunuzuda rahatsiz etmedik sizi.nasil iyi uyudunuzmu bari?

ya benimde canim kuru istiyor ama benim böcük onu yersem yeminle ucar yaa..

çilekcim çok sağol canımmŞeniz eylül uyanmadan kurutmak için uğraşıyorum
ellerimi buzluğa koyuyordumkaydirigubbakcemile3bekle bekle kurumuyor
soğuk suyu bi döktüm parmaklarımla birlikte ojelerde dondu:jeyyar:

ooo zeynacım daha yeni mi düştün anam bu ne uyku böyle ben neden gündüzleri uyuyamıyorum fırsatım olduğu halde yaaa herkes uyuyoooo
uyu şeker uyu valla insan kendine geliyo ben sabah iş yapmaya başaldım 1 de bitti it gibi yorulmuşum ne iyi geldi anlatamam.ama sakın benim gibi saçma sapan rüyalar görme bismillah deyip nasıl kalkacağımı bilemedim rüyamda bile yerlere düşüp uyuyordum kaydirigubbakcemile3
.

ooo zeyna hanimla anladik artik uyudugunuzuda rahatsiz etmedik sizi.nasil iyi uyudunuzmu bari?

ya benimde canim kuru istiyor ama benim böcük onu yersem yeminle ucar yaa..
sağol canım valla rahatsızlık vermemişsiniz top atsanız duymazmışım zaten.valla ben 2 hafta önce kaynanmın yaptı kuruyu yemiştim maşallah bişi olmamıştı bakalım benim yaptığımdan ne olcak sarımsak filanda bilmiyordumki koyayım.haberlerde uçan bi bebek duyarsanız o bizimki olabilir iyi bakın delikafadulden
içmeyin kızım şuzıkkımı tüüüü kaka kaka :))
kaka maka ama iyi kafa yapıyo be dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…