2008 Kasım Anneleri

eylül aman düşme yine açık havada :)))

gülçüçek ben spora başladım,diyet yapamam.zaten hamileyken yapmıştım sıkıldım.yemek istiyorum.bide emzirirken düşünmüyorum yapmayı.

ayy cimcimem uyandı kucağımda şimdi.

gülcicekcim benimkide cok kusuyor ama su gibi diil posasini cikartiyor.ben emzirdiktan snra baya bi dik tutuorum canim iyie midesine otursun emdigi diye.

canim spor agir olmadikca zararli diil bildigim kadariyla.ama diyet yaparken dikkat et

senin vucudunun almasi gereken vitamindende olma

hoşgeldin canım ya tahmin edebiliyorum nasıl sıkıldığını geçecek bugünler merak etme hatta calışmaya başlayınca keşke evcde kızımızla olsak da hiç dışarı çıkmasak diyeceğiz.

bu arada eşinin adanaya gitmek istememesini anla bence çünkü ceren doğduğundan beri nerdeyse hep oradaydınız. belki vakit geçirmek istiyordur sizinle. bu arada sen ne zaman işe başlayacaksın?

benimkide zamam zamam çok kusuyo.
bende çilek gibi dik tutmaya çalışıyorum.

bide emzirdişkten sonra yatar durumda olmasın ve çok hareket ettirme.
kucaklarken çok sıkma mide kısmını

bendeçok istedim aşure yemeyi ama yemedim iyiki yememişim. evden gönderdim gözüm görmesin diye çok severim çünkü. bu arada benim kız da kucağımda uyandı :) ama böyle uyuyacak gibi. dönence inanılmaz ilgimizi çekti kızlar. bütün gün onu seyrediyoruz heyecanlanıyoruz ama hala ara sıra eski aşkı kitaplığa bakmadan edemiyor.

özleriz o zmanda dediğn gibi.
yok canım ya 2-2,5 hafta kadar kaldım adanada.
hemen bayramdan sonra cuma döndük
o dayanamıyor kızına zaten.
bende izin al dedim 5 gün felan.bakalım ne olcak.
ben 9 şubatta başlicam.
sen ne zaman başlıyosun

darkcim tüüh kotu oldu desene.ee ama artik yavas avas yemek lazim basi seyler diger turlu hic alismiycak mideleri.

nasil alistircazki bi fikri olan varmi

darkcım zaten ben emziremiyorum hem sütüm az hemde kız artık şiddetle reddediyor beni.bir gün ben onu protesto ettim mama vermedim akşama kadar resmen aç kaldı ama emmedi cimcime emsede zaten az gelio o yüzden biz artık mama ile besleniyoruz keyfi olursa gündüz iki fırt benden kahve içio :)) sigarayı da dediğim gibi geceyarısı içiyorumki yine de onu rahatsız etmesin.tabi yaptığım iyi değil keşke başlamasaydım ama çok bunalmıştım başladım ((

kabus günü 23 şubat ama belki 15 gün rapor alırım tam 4 aylık olur ve ek gıdalara başlarız. hesapladım ben yokken 300 400 cc süt lazım benden o kadar çıkmaz ki taş çatlasın 200. ne yapacağımı bilmiyorum bende kara kara bunu düşünüyorum

senin de çok az kalmış canım yaa

ayy ecemim hiç sorma bende aynıyım hatta dün bi kaç fırt çektim bizim kızlardan dayanamadımm.hamilelikte hiç istemedim ama şimdi kokusunu tazı misali 10 mtreden alıyorum

ben içiyom cigara günde 2 tek ..napim valla psikolojim alt üst ..dengem bozuldu ..ama kızımın gece uykusuna yatıp yaklaşık 5 saat uyuyacağını bildiğim zaman..

ay sigara demeyin bende içiyorum fırt fırt ama fırt :)))
eylülcüm ben hep ilk torunlarda gördüm böle şeyleri ama tabi anneannelere daha farklı oluyor

sigara konusuna gelince ben başladım günde iki tane ( zaten beni çok emmiyor ama ben yinede geceleri uyuttuktan sonra içiyorum ne olur ne olmaz emmese bile kucağıma aldığımda ona karşı pis kokmayayım diye ..
ohhhhhhhhhhh benim yerimede fırtlatın ben içmeyi düşünmüyorum çünkü 2 değil 12 yeçıkar o hemde dal fırt falan deel
ben naptım kızlar bilmiyosunuz tabiii
aşure yedim 2 gün 1 er kase.dün kızım çıldırdı sancıdan.
bi da yemicemm
yaa bende yedim canım yaa ama kendim yaptım burdanda bahsetmiştim haşlarken haşlama suyuna sarımsak şeker yağ gazını alan ne varsa attım haşlandıktan sonra iyice yıkaım valla bişeyde olmadı hemde süüütümde çokoldu
darkcim tüüh kotu oldu desene.ee ama artik yavas avas yemek lazim basi seyler diger turlu hic alismiycak mideleri.

nasil alistircazki bi fikri olan varmi

yiyin kızlar önleminizi alın ama kendi yaptığınızı yiyin önlemde aldıktan sonra bişey olmuyo vallahihoyyyt

Bende eşime aşure getirn olursa alma dedim :)) Kapıya yazcam aşure getirmeyin die.Çok seviyorum dayanamadım yedim ama bida tövbeee.

Benim kızda kucağımdaydı huysuzluk ediyo.Dönenceyi bizde çok seviyoruz.Ama şimdi istemedi kucakta gezmek istiyo galiba.

mmf ben kendim bisi yapmiyomki ne yiyim bea:) hergün allah ne verdiyse artik hic canim

yemek yapmak istemiyor benim ama yemek istiyor:)

mmf nasıl alıcaz önlemi. benim canım nohut cekiyor ya hem k fasulye ve nohutun süt yaptığını duymuştum.

bu arada kızlar gecen kontrolde hemşireler bebe yağı sürme gözeekleri kapıyor dedi bebe sütü sür dediler ben de johnsons bed time losyonu aldım vücudunu daha iyi nemlendirdi haberiniz olsun.

asurenın cocugu cıldırtacagını bılmıyordum yaaa
az once nefsıme yenık dusup bır ıkı kasık asırdım ben yaaaa
ınsa allah sorun olmaz hos benım oglum hep gazlı ve aglak durumda ama

bende daha sık nete gırebılmek ıstıyorum ama maalesef cocugun basından ayrılamıyorum
cok alıstı benım kokuma nasıl ayrılıcaz ıse baslayınca bılemıyorum
ısyerıme gunduzlerı fırsat bulunca 1 saatlıgıne gıdıyorum
ısverenım gunde 3 kez eve gelme konusunda anlayıslı
allahtan evım yakın
bu arada en erken kım baslıyor ıse?

julivicm 2 aydan beri yiyorum ki benim oğlumm çok gazlı haşlama suyuna sarımsak katıyorum bütün olarak sonra çıkarıyorum güzelce yıkayıp yemeğin içine de katıyorum bütün sarımsak bakliyatın gazını alıyo haberiniz olsun %100 işe yarıyo yaani bende gördüğüm herkese söylüyorum bunu
dr banada sebamedin bebe losyonunu önerdi ama daha alamadım çıkınca alıcam

mecbur kalmazsan sürme dedi juli doktor bana.bende sürmüyorum o yüzden ama cok nadir bacaklarina sürüyorum banyodan sonra.oda toplasan 5 olmamistir yani.

kizlar bebekleri yüzasagi yatiriyormusunuz sizler.ben yeni yeni basladik doktorun tavsiyesi üzerine baya isimize yaradi.cok iyi gaz cikartiyor birde boyun kaslari calisiyor.zor oldu ama alistirdim.bu aylar bebelerin anneyi protesto ayiymis gönlünü yapin istemedigi eyi yeniden deneyin dedi bana.inat ettim alisti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…