- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.241
Hoşgeldin Çilekcim bende tam seni geçirdim aklımda yokmu bu kız die.
Ya bide Azoyu hiç göremiyorum,geliyoda ben mi karşılaşmıyorum, özledik walla.
Julicim nereyi gezdiniz bakalım sizi yaramazlar :) Ahh ahh bende çok sıkıldım walla evde inanılmaz hemde.Biyerlere gitmek istiyorum.Avm olmak zorunda değil ev gezmeside olabilir :)
Kışında herkesin evi uygun olmuyor işte.Napcam bakalım.
Çok sıkıldım çok.Eşim götürürse yarıyıla yakın yada yarıyılda Adanaya gitmek istiyorum ya bakalım.Pek yanaşmıyo eşim.
hoşgeldin canım ya tahmin edebiliyorum nasıl sıkıldığını geçecek bugünler merak etme hatta calışmaya başlayınca keşke evcde kızımızla olsak da hiç dışarı çıkmasak diyeceğiz.
bu arada eşinin adanaya gitmek istememesini anla bence çünkü ceren doğduğundan beri nerdeyse hep oradaydınız. belki vakit geçirmek istiyordur sizinle. bu arada sen ne zaman işe başlayacaksın?
Bu arada seni tekrar burada görmek çok güzel... Arayı açma daha fazla:)
özleriz o zmanda dediğn gibi.
yok canım ya 2-2,5 hafta kadar kaldım adanada.
hemen bayramdan sonra cuma döndük
o dayanamıyor kızına zaten.
bende izin al dedim 5 gün felan.bakalım ne olcak.
ben 9 şubatta başlicam.
sen ne zaman başlıyosun
ayy ecemim hiç sorma bende aynıyım hatta dün bi kaç fırt çektimbizim kızlardan dayanamadımm.hamilelikte hiç istemedim ama şimdi kokusunu tazı misali 10 mtreden alıyorum
ben içiyom cigara günde 2 tek ..napim valla psikolojim alt üst ..dengem bozuldu ..ama kızımın gece uykusuna yatıp yaklaşık 5 saat uyuyacağını bildiğim zaman..
ay sigara demeyin bende içiyorum fırt fırt ama fırt :)))
eylülcüm ben hep ilk torunlarda gördüm böle şeyleri ama tabi anneannelere daha farklı oluyor
sigara konusuna gelince ben başladım günde iki tane( zaten beni çok emmiyor ama ben yinede geceleri uyuttuktan sonra içiyorum ne olur ne olmaz emmese bile kucağıma aldığımda ona karşı pis kokmayayım diye ..
yaa bende yedim canım yaa ama kendim yaptım burdanda bahsetmiştim haşlarken haşlama suyuna sarımsak şeker yağ gazını alan ne varsa attım haşlandıktan sonra iyice yıkaım valla bişeyde olmadı hemde süüütümde çokolduben naptım kızlar bilmiyosunuz tabiii
aşure yedim 2 gün 1 er kase.dün kızım çıldırdı sancıdan.
bi da yemicemm
darkcim tüüh kotu oldu desene.ee ama artik yavas avas yemek lazim basi seyler diger turlu hic alismiycak mideleri.
nasil alistircazki bi fikri olan varmi
diyene bak :) sanki seni görebiliyoruz :)
mmf nasıl alıcaz önlemi. benim canım nohut cekiyor ya hem k fasulye ve nohutun süt yaptığını duymuştum.
bu arada kızlar gecen kontrolde hemşireler bebe yağı sürme gözeekleri kapıyor dedi bebe sütü sür dediler ben de johnsons bed time losyonu aldım vücudunu daha iyi nemlendirdi haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?