2008 Kasım Anneleri

hızınıza yetişilmiyor kızlar 4 saat ayrı kaldım oku oku bitmedi 25 kişilik misafirimi yolcu ettim 18 öğretmen arkadaş 7 çocuk evde adım atılacak yer yoktu ama özlemişim hepsini iyi oldu misafirlerimi yolcu ettim bulaşıkları makinaya yerleştirdim ve buraya düştüm benim oğluş ana kucağında uyuyor arada mıkırdanıyor hemen sallıyorum çok yorgunum çünkü

bebişlerin gece uykusundan bahsetmişsiniz benim oğlum saat 9 dan gece 1 veya 2 ye kadar her gün ortalığı yıkıyor ondan sonra da uyuyor sabah 8;30 a kadar ama bu aradada 3 kere emmek için kalkıyor çok yorgun ve bitkin oluyorum saat 7;30da da saati kurup ben kalkıyorum çünkü kızım okula gidiyor ona kahvaltısını yaptırıp yolluyorum bazen çok zor oluyor bu gün uyuya kalmışım saati bile 5. çalmada duymuşum çok üzüldüm çünkü yanlızca 1 bardak süt içirebildim zor yani iki çocuklu olmak ama olsun çok mutluyum aslında ikinci çocuğu hiç düşünmüyorduk kızım çok zor büyümüştü çünkü ama şimdi iyiki yapmışım oğluşumu diyorum allah hiç birinin eksikliğini göstermesin

şansıma eşimde sabahçı saat 6;30da eveden çıkıyor o yüzdende gece ona da çok kıyamıyorum uyandırmaya ama bizim oğlan kedi gibi bir ciyaklıyor ikimiz birden yatakta n fırlıyoruz ama hakkını yemeyeyim yine de çok yararı var

benimde çenem düştü mü tam düşüyor

bu arada misafirlerimi yolcu edip etrafı topladıktan sonra bir yorgunluk sigarası yaktım nasıl özlemişim başımı bir döndürdü ama

kuru fasulye yaptımmhihoyyytama ben az pilavın üstünde yedim..özellikle kocişe yaptım yazık yesin cokacimcoook gerçi ben daha önce de yedim bişey olmadı..

eşimle meyve yiyoruz şimdi..kızımın ağzına elma sürüyorum nasıl yalanıyo anlatamam..elleriyle elimi tutup ağzına doğru çekiyo ..deli oldu vermedimmi kıpır kıpır valla..erken başlıcaz biz bu gidişle ..

Herkese iyi akşamlar...bugün hiç giremedim.daha doğrusu akşam üzeri girdim ama yazmaya fırsat bulamadım..Ne kadar çok yazıyorsunuz yaaaa oku oku bitmiyor..

Dün gece ve bugün kötü geçirdik oğluşla..Gce 430 da uyandı 6.30 a kadar uaynıktı..sonra her saat başı uyandı..ben 3 saatlik uykuyla duruyorum fenayım yani..:1no2::1no2:

:günde 2-3 tane içicemi bilsem içerim ama direk 1 paketten başlııcam için hiç yanaşmıyorum mutfak dolabında var zati paketle:1closedeyes:

AyNEN BEN DE senişn gibi günde 2-3 içeceğimi bilsem başlarım ama başmaıycam kararlıyım..çok da canım çekmiyor zaten..dayanın kızlar yaa bi daha bırakmak için böyle bir fırsat geçmeyebilir elimize..

Başın sağolsun canım..haklısın allah eksikliklerini göstermesin ama işte oluyor bazen tartışmalar..
Senin kaynana çok fena yaaa allah sabır versin arkadaşım..

Off kızlar yaa yarama parmak basmışsınız..Bne de çok tartıştım annem yanımdayken..Ama çok gergindim o da benim bu gerginliğimi çok anlamaya çalışmadı..çocuk sarılık oldu hastanede yattık filan bir sürü sıkıntı içinde o da beni sinir etti.Benim annem çok ağırkanlı ben de eliçabuk biriyim..bir de kayınvalidemle yakın oturuyoruz onun da eli ben den çabuk..alışmışım bu hıza annemle uyuşamadık o yüzden..O ev işleriyle uğraştı ben bebekle..annemim evi silip süpürüp toz alması bir gün sürüyrdu çünkü....off yaa insan çok utanıyor annesini çekiştirirken ama napalım böyle..

ya yok kızlar ya emmiyor bu kız.kafayı yicem artık son 3-4 gündür emmemekte kararlı ne denediysem olmuyor sürekli göğsüme indiği andan itibaren ciyaklamaya başlıyor ve şiddetle kendini itip emmemek için elinden geleni yapıyor. bırakıyor bu kız beni ya :çok üzgünüm:
tamam çok sütüm yoktu ama iki yudumda olsa hem böyle kursağına gidiyordu hemde birbirimizin sıcaklığını hissediyorduk..biberonda böyle olmuyorki :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

hıh içmeyin tabi ne var şu zıkkımda anlamadım ben neden içmeye çalışıyom onu hiç anlamadım dumanını yel alıyo parasını el alıyo zehiride bize kalıyor kötükedihüso
ben de yatıyorum.kızlar otalığı topladım kapıyı çekiyorum ama kitlemiyorum gelirseniz fazla dağıtmayın mmmf açınca tükkanı dağınık görmesin..
hepimize bebeişlerimizle sağlıklı uykular mirmirmirmir

ğünaydın herkese,

bugün dükkanı ben açıyım dedim.zeyna etrafı bir güzel toparlayıp bırakmış eline sağlık..bende nasılsa kızım sayesinde uyuyamıyorum bari gidip açıyım dedim.veled 11 den beri uyumadı.naptımsa olmadı.banyo yaptırdım masaj yaptım zinko verdim.çay içirdim.olmadı koca karı yöntemlerine baş vurdum.soganı zeyyağıa bulayıp ocakta ısıtıp göbeğine koydum oda olmadı elma yağıyla masaj yaptım yok olmadı.uyudu diyoruz yatağına koyuyorus daha arkamızı dönmeden geri uyanıyor..bu saat oldu hala uyutmayya çalışıyorus.şuan sallama sırası eşimde.dün 6 da uyumuştu buğun 1 bucuk saat rötar yaptı
of ya ğunduzde uyuyamıycazz misafir gelecek ben bu dağınık evi anca toplayıp pasta börek yapıp bide dr randövusune gidip anca yetişirim.

hahha babamız kızı uyutucam derken kendi uyukluyor,zavallı adamın başı düşüyor.
zeyna umarım ortalığı fazla dağıtmamışımdır,a.s.

günaydın canlarım
öle böle bir gece her gece gibi gene aynı sabah .. ben ve bebiş aynı sizlerde iyisiniz umarım.bu sabah küçük uyudu büyük uyumadı.hafta sonu be çocuk uyu işte uyuyalım..
mucizecim tükkan bıraktığım gibi sağol açtığın için.hatta bu tempoda bide burayı açabilmene şaşırdım.sana kolay gelsin..

günaydınn
bugün bende erkenden düştüm buralara.çok şükür biz gece rahat uyuduk.. uyumadan önce sapıttı biizmki bende soydum yıkadım hanımı.yedirdimm sonra hoopp sepete :)))
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık,kocişin kavaltısını hazırladım ikisini de yedirdim birini yatırdım diğerini yolladım işte bende burdayım :))))

günaydım herkesee
ben ve bebisim sabahın 7 sinden beri ayaktayız ve beyimizin gozlerınde bır damla uyku yok. napıcam bu cocukla bılmıyorum yaa uyutamıyorum bı turlu

sanırım herkesler haftasonu gezmelerine gidecekler.
valla bizim burada hava çok güzel bende karar verdim dışarı çıkıcam kocişi bekliyorum.
yarın benden önce doğum yapan bir arkadasım var onu ziyarete gidices hem kısıma hemde onun oğluşuna bişiler bakayım hazır çıkmışken ..

günaydın kasım annneleri.
nihayet bu gecemiz güzel geçti.hala uykum var 2 saate bir kalktığım için ama olsun buna da şükür.
herkes nasıl bakalım.umarım iyisinizdir arkadaşlar........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…