- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.321
:günde 2-3 tane içicemi bilsem içerim ama direk 1 paketten başlııcam için hiç yanaşmıyorum mutfak dolabında var zati paketle:1closedeyes:
yaa kızlar boşverin yaa keşke annem olsaydı da köşeminderi gibi otursaydı bi köşede hiç bişeye elini sürmeseydi sabah kaynanama bırakıp bime gittim dedimya öğlen paydosuna girmiş abimlere girdim yeğenim var 4.5 aylık onu falan sevdimki geçen gün yazmıştım biriylebarışcam diye o yengemdi konuşmuyodum bu yüzden yeğenimi hiç görmemiştim :çok üzgünüm:neyse birileri girdi araya barıştık işte kayınvalidemde biliyo bunu özlem doluyum 'heee nerde kaldın bim oldun çokağladı bende emziğini bala batırdım cuk cuk emdi dedi senağlamabunu bana inadına yapıyo evde de çok ağlıyo ama biz hiç bala batırmyoruz işte dolmuşum annelerinizin kıymetinibilin Allah başınızdan eksiketmesin.yakacam şimdi bi tanee
Gerçekten mi elmalı turta ben de sadece benimki böyle sanırdım. Eşimle üzerine titriyoruz aman bişeyden alınmasın canı sıkılmasın diye ama yok. Hatta nefret ettiğimiz dizileri bile sırf o setrediyor diye açıyoruz, birlikte muhabbet etmiyoruz alınır diye ama yine bugün kaçtı :) Neyse darılmıyorum annem sonuçta ama evet haklısım insan çok destek bekliyor. Dün gece kız ağladıkça ver salııyım diye gözünden uyku akarak kalktı yok dedim zaten sallamak istemiyorum dedim. Bir de sütün yetmiyorsa mama verelim ded. benim en hassas olduğum konu da bu. Varken niye mama vereyim dedim bu kez de ona alındı. Ay neyse düşünmiyim bunları.
Ebuka hayılısı olsun. Hepimiz bir şekilde idare etmek ayakta kalmaya çalışıyoruz. Eminim oğluuşum büyüyünce sneinle gurur duyacaktır.
Ben kaçtım kızlar. Bir çorba yapayım da süt olsun bir de nohut ıslatayım yarına :)
Ben de tek benim annem böyle sanıyodum... Hoş seninki hasta yine.. Benim annem maşallah sağlığı da yerinde. Doğumumda sadece 10 gün yanımda kaldı, dediğin gibi kaçarak gitti resmen. Kaldığında da akşam 11de yatıp sabah 8de kalktı. Eve çıktığımız ilk gece bile horul horul uyudu, ben ve eşim bebek baktık!!! Yine sağolsun ev işlerinde yardımcı oldu ama insan annesinden daha çok destek bekliyor... Ben de anne dedikodusu yapmak istemezdim ama bu konuda çok dertliyim...
annem rahat canımcereni alıp ayağında sallıyo bi yandanda örgüsünü felan örüyo.
walla bizde zaman zaman sorun yaşıyoruz hatta bahsetmiştim.çok özenmiyo diye.
eö,mzik yere düşüyo soğuk suya batırıp çıkarrak temizliyo..
bi de eşimde o da çok dağıtıyolar ortalığı.Peşlerini topluyorum akşama kadar.Canım çıkıyo benimde.ben de bazen bakıcı düşünmedim değil yani sen gibi.
Üzme kendini olmazsa bakıcı tutarsın mecbur napalım.
Ceren durmuyo bi bakim ben.görüşürüz.
günaydın canlarımğünaydın herkese,
bugün dükkanı ben açıyım dedim.zeyna etrafı bir güzel toparlayıp bırakmış eline sağlık..bende nasılsa kızım sayesinde uyuyamıyorum bari gidip açıyım dedim.veled 11 den beri uyumadı.naptımsa olmadı.banyo yaptırdım masaj yaptım zinko verdim.çay içirdim.olmadı koca karı yöntemlerine baş vurdum.soganı zeyyağıa bulayıp ocakta ısıtıp göbeğine koydum oda olmadı elma yağıyla masaj yaptım yok olmadı.uyudu diyoruz yatağına koyuyorus daha arkamızı dönmeden geri uyanıyor..bu saat oldu hala uyutmayya çalışıyorus.şuan sallama sırası eşimde.dün 6 da uyumuştu buğun 1 bucuk saat rötar yaptı
of ya ğunduzde uyuyamıycazz misafir gelecek ben bu dağınık evi anca toplayıp pasta börek yapıp bide dr randövusune gidip anca yetişirim.
hahha babamız kızı uyutucam derken kendi uyukluyor,zavallı adamın başı düşüyor.
zeyna umarım ortalığı fazla dağıtmamışımdır,a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?