- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.341
ayyyyyyyy yerimmmmmmmmmmm 3 aylık olmuş benimkuzum baksanızaaaaaa
herkez havayı güzel gördü fırladı tabi dışarı ama biz çıkamıyos babamız işe istanbula gitttii :çok üzgünüm: ve ben bu bebecikle tek başıma çıkamam küçüğünü kucağıma alsam büyüğünü zapdedemiyom büyüğünü zapdetsem küçüğü taşımak zor aman kışın tek başıma 2 çocukla nereye gitcem güneş var ama buz dışarısı :çok üzgünüm:
mmmf nasıl oldu yada oluyor acabaa saçını merak ediyorum -tatlicadiarzu-
saphiracım valla röfle baya pahalı ben bile düşünüyorum nasıl yaptıracam.bide benim önce boyanması lazım.boya üstüne röfle fena para yaaa.onun için balyaj attırmaya karar verdim.boya balyaj biraz daha uygun.hemde yoğun sarı istemiyo kociş.hem onun gönlü olur hem benim hemde kesemizin laelaelaelaelae
ben geldmmmmm kızlarr aslıma döndüm sonunda sarı kafa oldum :))hangiakla hizmet sapsarı saçların üstüne kahve boya sürdümki zaten 3 saattir kuafördeyim ayy içim tükendi kaçıcaktım valla ben bide çok mıymıntıyım yok suratıma saç geldi yok canım yandı ,saçımı çektin vs örnekler uzar gider baya sabırlı çıktı kız 95e yaptı röfleyi ama bundan sonra 6 ayda bir dip var ben seviyorum benim saçıma en çok röfle gidiyo
tamam canım içince çekerim aertıkın içmem bu saatten sonra.. kociş gelmek üzere valla bi hissederse kör testere ile keser beni hiç ecelime susamadım daha kaydirigubbakcemile2bu arada zeyno kafa senin sayende aklımdan sigara çıkmıuyo çabuk benim yerime de tüttür bi tane
valla çilekçik bu yaşa kadar saçını hiç boyatmadıysan ne mutlu sana hiç bulaşma derrim.sen günümüze kadar gelen nadide bi çilekçiksin...hetttttttttttt pen geldimm.özleyenim olmamis anlasila.dün bi ciktim 9da girdim eve.
mmfcim kutlaim 3.ayinizi sira bozlerde insl.
saclarim benimde cok kötu ama diyorumki beklimde tr de düzelttirim.
bu arada hic boya yok bende henüz ama köylü güzelleri gibi uzadi saclarm yaf..
ooooooooo köylü güzeli hoşgeldin iyi gezdinmi bari:))
Selam kızlar ben geldim
Bende biraz komşuya çıktım Cerenide alıp.
Oh be dünya varmış walla:)) Sıkılmıştım.
Benide özleyen olmamaış galiba Çilek(
Gerçi geçmişe bakmadım ama :) Bakacak waktimde olmayabilir.
Walla mutfakda bulaşıklr tezgahın üstünde duruyo,makinaya yerleşcek yapmadım daha.Bugün anca oturma odasını süpürdüm,tozları aldım.Ee yeter fazla bileD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?