2008 Kasım Anneleri

3. ayın kutlu olsun şekerim bizde görcez inşallah orda 3-5-10 yazdığını..
demek kuaföre gideceksin seni kokoş -tatlicadiarzu-
bende istiyorum ama şöle işe başlamam yakın gidiyim diyorum. iş yerinden ayrılışım biras paspal oldu ama dönüşüm muhteşem hesabı yaniii

merhabaaaa...işte geldim burdayımm 3. ayınız kutlu olsun şekerim,darısı başımıza :)) ne güzel yaa kuaföre gidebiliyorsunuz hemde 3 saatliğine.ben nerdeee mümkün değil.saçımda kaç renk var artık bende bilmiyorum.kaşlar bıyıklarda almış başını gidiyordu geçen gün anca ablama aldırdım.Allahtan çok tüysüzümde biraz daha idare ediyo ama saç röfleee diye bağırıyo artık.anam röflede çok pahalı yaa of

slm kıslar bugun ogluusm bıraz daha az kusuyo nazar degmesın ılac etkı ettı sanırım kıslar ılacı kucuk bıberonla vermeye calısıyom ama almıyor sulukla verıyom ıcmıyor sız nasıl bberonla mam verıyorsunuz benı emdıgınden bıberonla vermek ıstemedım ama ılac ıcın mecbur verıyorum ama o bıberonu vermek zulum ılacı ıcırmek de

herkez havayı güzel gördü fırladı tabi dışarı ama biz çıkamıyos babamız işe istanbula gitttii :çok üzgünüm: ve ben bu bebecikle tek başıma çıkamam küçüğünü kucağıma alsam büyüğünü zapdedemiyom büyüğünü zapdetsem küçüğü taşımak zor aman kışın tek başıma 2 çocukla nereye gitcem güneş var ama buz dışarısı :çok üzgünüm:
mmmf nasıl oldu yada oluyor acabaa saçını merak ediyorum -tatlicadiarzu-
saphiracım valla röfle baya pahalı ben bile düşünüyorum nasıl yaptıracam.bide benim önce boyanması lazım.boya üstüne röfle fena para yaaa.onun için balyaj attırmaya karar verdim.boya balyaj biraz daha uygun.hemde yoğun sarı istemiyo kociş.hem onun gönlü olur hem benim hemde kesemizin laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar şekerler..Oğluşum iki gündür coşmuş vaziyette..dün gece 4 e kadar hiç uyumadı ve 4 e kadar ayaktaydık eşimde ben de..halimizi bi görseniz eşim bi çekyatta ben bi çekyatta oğlan ortadaki pufta..üzerimizde polarlar 4 te uyumuş kalmışız..sabah 7 de uyandı emdi sonra 10 d auyandı..Umarım bu gece böyle olmaz yoksa çıldırıciğim..

oyyyhh dıkandım valla..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayyyyyyyy yerimmmmmmmmmmm 3 aylık olmuş benimkuzum baksanızaaaaaa

Allah 3 yasşını,30 yaşını göstersin inşallah..Hadi bakalım güzlleeşte gel buralara..

Valla canım benim saçlarımı bi görsen.röfle vardı hamileyken saç uzadı dipler geldi..gecen gün de kestirdim dipler simsiyah uçlarda sarılar..punkçular gibiyim ivvvrençç..ama bebek 6 aya gelmeden boyatmayı düşünmüyorum..emmesi azalsın biraz..Emziren anneler çok önerilmyor saç boyatmak..

hetttttttttttt pen geldimm.özleyenim olmamis anlasila.dün bi ciktim 9da girdim eve.

mmfcim kutlaim 3.ayinizi sira bozlerde insl.

saclarim benimde cok kötu ama diyorumki beklimde tr de düzelttirim.

bu arada hic boya yok bende henüz ama köylü güzelleri gibi uzadi saclarm yaf..

ben geldmmmmm kızlarr aslıma döndüm sonunda sarı kafa oldum :))hangiakla hizmet sapsarı saçların üstüne kahve boya sürdümki zaten 3 saattir kuafördeyim ayy içim tükendi kaçıcaktım valla ben bide çok mıymıntıyım yok suratıma saç geldi yok canım yandı ,saçımı çektin vs örnekler uzar gider baya sabırlı çıktı kız 95e yaptı röfleyi ama bundan sonra 6 ayda bir dip var ben seviyorum benim saçıma en çok röfle gidiyo

Selam kızlar ben geldim
Bende biraz komşuya çıktım Cerenide alıp.
Oh be dünya varmış walla:)) Sıkılmıştım.
Benide özleyen olmamaış galiba Çilek(

Gerçi geçmişe bakmadım ama :) Bakacak waktimde olmayabilir.

Walla mutfakda bulaşıklr tezgahın üstünde duruyo,makinaya yerleşcek yapmadım daha.Bugün anca oturma odasını süpürdüm,tozları aldım.Ee yeter fazla bile D

bu arada zeyno kafa senin sayende aklımdan sigara çıkmıuyo çabuk benim yerime de tüttür bi tane
tamam canım içince çekerim aertıkın içmem bu saatten sonra.. kociş gelmek üzere valla bi hissederse kör testere ile keser beni hiç ecelime susamadım daha kaydirigubbakcemile2
95 iyi fiyat valla.burda bi boyayı 60'a yapıyorlar röfleyi hiç sormadım ama balyajı öğrencez bakalım..sizin ora ucuzmuş senin yapan benim nazımı çekerse bende geleyim.kuaförde benim gibi sorun çıkaran bi tane daha olamazzz kaydirigubbakcemile

valla çilekçik bu yaşa kadar saçını hiç boyatmadıysan ne mutlu sana hiç bulaşma derrim.sen günümüze kadar gelen nadide bi çilekçiksin...
aslında bende kendi saçım olsun isterdim ama ırsiii bi beyazlık sözkonusu bende.yanlarımda ve önlerimde beyaz var bu hamilelikte de nedense arttılar :mymeka: mecburen boyamam lazım böle saka kuşu gibi gezemez bu tazeeeee dimeeee

ooooooooo köylü güzeli hoşgeldin iyi gezdinmi bari:))

feciiiiii bir gezme yaptim..oturttum kocayla pasayi cafeye sonrasinda 2,5 saat ugramadim yanlaina.
yanliz filistin pusisi vardi boynumda aman nasil baktilar bana bi dayak yemedigim kaldi.cunku persembe gunu burada israil ve filistinliler yuruyus yapti ortalik ayaga kalkti.ee bunlarda israili destekliyor gorseniz millet bana bakiyor sinir oldum.

ooooo sizde gezdiniz demek.off su adam cikarsa denizi disariya bende evimi temizlesem ama zoe uyuyorr oda

ben sunuda uyutum bari.

mmf ikiz kardeş gibi olduk avatarlarımız sayesinde DDD
Güle güle kullan saçını canımcım.
Bende Adanaya görütürse eşim orda yaptırcam.Arkadaşım kuaför ben 25-30 a yaptırırım.
benimde önce boyanması felan lazım,işim uzun yani.Artık eşim götürmezse burda yaptırırım, burdada en az 80 e patlar bana,bakalım artık.Mecbur yaptırcam,şubatta göreve başlayacağım yaa.

Cidden kızlar sigara muabbeti yapmayın,ister istemez insanın canı çekiyo.
Bir yıldır içmiyoruz yoldan çıkarmayınp

valla çilekçik bu yaşa kadar saçını hiç boyatmadıysan ne mutlu sana hiç bulaşma derrim.sen günümüze kadar gelen nadide bi çilekçiksin...
aslında bende kendi saçım olsun isterdim ama ırsiii bi beyazlık sözkonusu bende.yanlarımda ve önlerimde beyaz var bu hamilelikte de nedense arttılar :mymeka: mecburen boyamam lazım böle saka kuşu gibi gezemez bu tazeeeee dimeeee
[/QUOTE]

efettt nadide bi dag cilegiyim ben hehehe..ne güldümyaaaa allhin tazesi seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…