2008 Kasım Anneleri

Çilekcim 2,5 saat mi DD gözlerim yuvalarından fırladı..Ben böle yapsam eşim çıldırır walla:)
İyi atmişsin.
Demek filistin poşisi taktın,böyle mi yazılıyodu :)) Bak sen şunlara demek bön bön baktılar,israili destekleyenler.Yazık çok yazık.İyi sana bişi yapmadılar.

mmf hayırlı olsun 3. ayınız şekerim.Nice aylara,yıllara inşallah...Hep birlikte..

mmmf çim; yeni saçların da 3. ayınız da hayırlı olsun efendim.
.ben de doğumdan sonra upuzun ve röfleli saçlarımı kısacık kestirdim.
kısacık derken omuzlarıma değdi değecek gibi.
tamamen de kendi rengine geldi.

bakalım ben de düşünüyorum,bira uzasın rengine öyle bakacağım..
röfle saçımı çok yıpratmıştı benim de o nedenle kararsızım..

zeyna nerdeki resimlerin?

darkcim evet canim 2,5 saat.cildirmaz benimki böyle durumlarda

öyle heryere gir cik yapmasinmis cocuk onla kalsinmis ..hep öyle söyler.

evet filistin pusisi taktim,türke benzetmiyorlar beni ee norveclilerinde geneli israili

destekliyor millet acayi muallakta kaldi ne bu diye:)

cünkü birgün önce cikan arbade ciddi anlamda kötüydü sokaklar fena karisti.

benim klavyem türkce olmadigi icin tam alfabe cikmiyor kizlar anlayin daaa..

offf ya evim cok pis:)temizlik yapmam lazim ama kocada denizde uyuyor.simdi ciksam yukariya

duyamam belki pasamin sesini diye tedirgin oluyorum.yine yarina kaldi ya offff

Son düzenleme:
Çilekk şanslısın valla.benim eşim de bakar ama 2,5 saat değil..belki 1 saat o da çocuk ağlamazsa..gerçi hiç denemedik ama muhtemelen böyle olur..

heeyytt hooyytt ben geldimm ..
mmfcim saçların hayırlı olsun ben de istiyorum röfle ama şimdi param yok anca işe başlayınca yaptırabilirim. oyüzden geçen hafta bende evde boyattım anneme gizmeli kahveye :)) pek bi gizemli oldu :))) şaka bi yana ama çok güzel oldu sevdim bu rengi bi süre kullanabilirim yaza doğruda röflemi yaptırırım ..
bu arada mağazalarda inanılmaz indirimler başlamış ki beni en çok ilgilendiren mothercare %50 indirmde .. yarın arkadaşıma bebek görmeye gidicem onun oğluşuna bişiler almak için girdim tabi benim cimcime de nasibini aldı :) a bu da güselmiş aaa şuda güselmiş derken kociş kolumdan çekip kasaya zor götürdü sonunda.. ama çok güseller yaa :)) hala aklımda kalan şeyler var ama kendimi tutmam lazım.yolunuz düşerse gidin bakın derim.

bu arada kendi kendime saç konusunda nasıl züürt tesellisi yapıyorum güsel oldu çalışınca yaptırırım falan diye :)) pes valla bana da :)))

Yaa annelik işte saçını boyatmaya parası yok,kıza kıyafet almaya para var..yemedim yedirdim,giymedim giyidrdim dersin kıza lelalcimm...güle güle giysin kuzun...

ben geldim misafirlerim gitti az önce bende kendimi buraya attım daha mutfak
temizlenecek amaaaan bırak dursun dedim kendi kendime neysee
kocişin arkadaşıyla hanımı geldiler bi çay demledim pasta verdim bebek görmeye geldiler
ama saat vermeyen tiplere uyuz olurum sabahtan akşama kadar onları bekledik
şu güneşli havada yemek falanda yapmadım gıcıklığına bi pasta bi çayla savdım onları heheh
çocuk görmeye gelmişler zaten neyse kızımda uyudu şimdi
dün babasıyla ilk defa banyo yaptırdık(neden banyo yaptırdık derler onu da anlamış diilimkaydirigubbakcemile3)
yıkadık yanee işte böle kocişte onlar gidince kaçtı hemen bilardo oynayacakmış Çok üzgünüm çoook
git oyna dedim naiim artık gıcık oldum ama olsun gitsin yazuuukk
kolay gelsin canım yardıma ihtiyacın var mı?
çok güzel toz alır çay demlerim..
kaydirigubbakcemile3 zaten başka bişide beceremem

ah canım geç kaldın ya daha önceden söleseydin keşke gel derdim neyse sölemen yeterŞenizburda dudağında öpüyor sanırım-tatlicadiarzu-

mmmf saçında hayırlı olsun ne süslü karısın sende ha maşallah ee
m.akifi kayınvalideye mi bıraktın canım o yine ağzına bi reçel neyim sürmüştürkaydirigubbakcemile3
bu arada röfleyi de ne ucuz yaptırıyonuz ben çayyolunda yaptırıyorum 145 tl ye yaa
o da hamiş olmadan önceydi 2 gün önce yaptırmıştım sat tan
ne kadar kazık bir yermiş ama başka yerede gidemiyorum
ama göz göregöre de kazıklanmak garip oluyor ama on numara yapıyolar
ay çene düştü yinekaydirigubbakcemile5

hehehehe walla öle yaa ..çok teşekkür ederis...
doğumdan beri kendime bi pantolon alıcam ama hep alıcam .. bana diye çıkıyorum kıza bi parça alıp dönüyoorum neyse bi dahaki aya diyorum işe başlamaya ne de olsa var ama hep böyle..artık öncelik onun valla..

banada öle geldüü Şeniz
burda röfleyi as önce öğrenmiş oldum canım tek sen değil kazık yiyen burdada kısa saç 135 uzun saç 145 olmuşş çüşşşş dedim en son ben yaptırdığımda ( 1.5 sene evvel) 90 ytl idi valla balyajı 110 dediler.60 da boya anammm saça paramı dayanır kafamçokkarıştı

zeynacım onlar saçı diil giden boyayı ayırıyorlar ona göre alıyorlar
bu arada neden senin takvim birgün geriden gelio

allah aşkına asortik kız sende biliyorsun ki o boyalar yüzlerce tl değil. tamamiyle kendileri için alıyorlar parayı el emeği.diyelimki 45'i boya o kadar bile değildir ya neyse 100 ytl el emeği..aslında iyi para..neyse yapamıyorsak kendimiz yapana saygı gösterip yiyecez kazığımızı..
valla takvimi söyledin şimdi fark ettim hiç farkında değilim. ama doğum tarihide yazıyo orası neden geriden geliyo anlamadım en iyisi değiştireyim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…