2008 Kasım Anneleri

zeynaaa araya araya bulmadigim yer yok lo benim..bu elin memleketinde bilem az kaybolmadi cilek :)

neyseki aksamlari hep geldim eve:) anca camasir attim makinaya,nasil ama cok is yapmisim dimi?

baba ocagimi izliimde yikayip su pasayi.sürdüm kafasina zeytinyag karbonat bekletiyorum..

kucagimdada zor yaziliyor..burda fiyatlar varya korkunc derecede yüksek dua edin tr de yasadiginiza.

ne pahalı bee anam anam burda azr daha fazla ya müşteridaha çok o yüzden demek 95 bedava gldi bana :)) hemide güzellik merkezi gittiğim bayanlara özel erkek giremiiiiii
kocişe yalvarıyom 1 dal ver diye vermiyo:::::( dur ben onu ikna ederim

dolaptakilere ne oldu kızzz
gel ben sana paket vereyim..bak benimde canım çekti hemde nasssı ama dedim ya kociş ben kör testere ile keser başladığımı duyarsa he neden kör testere derseniz daha zor olsun daha çok acı çekeyim kafamçokkarıştı

Ben geldim yine.
Uyuttum kızı biraz daha geç uyusa diodum ama uyudu bakalım uyanır mı yoksa derin uykuda mı?

Kızlar o saç boyaları taş çatlasın bi kişininki 20 tutar.El emeği çok alıyorlar.Ama çok çok yorucu ve zor bi iş.Ben iyi biliyorum.Akşamları 9-10lara kadar çalıştıkları oluyo belki daha geç vakte kadar da.

alırlar canım benim alırlar hele bu krizde bulmuşlarken tam yolarlar kaydirigubbakcemile3
ben az kavak yellerini izleyim hazr bebecik babasındayken pcyide büyüğe vereyim
arada bakarım napıyonuz benimi çekeliyonuz :mymeka:

YORGUN BİR GÜNDEN SONRA HERKESE MERHABAkafamçokkarıştı
KIZLAR YA AZ KAYNATIN NE BU OKU OKU BİTMİYO YAZMAYA FIRSAT KALMIYOR BUGÜN MİSAFİRLERİM VARDI ANAM ONLARA MİSAFİR DENEMEZ HERHALDE BENDE BEYİN FELAN KLAMDI ANNEM DE YOKTU YANIMDA EV DESENİZ ANNEM OLMADIĞI İÇİN ALMIŞ BAŞINI GİDİYORDU SAAT 11DE UYUTUP KIZI JET HIZIYLA Bİ GÜZEL TEMİZLEDİM BÖREK FELAN YAPTIM 2 TANE YAKIN TANIDIK GELMİŞTİ BEBİŞİMİ GÖRMEK İÇİN KIZIM MİSAFİRİ PEK SEVMİYO HEMEN UYNADI MİSAFİRLERİN YANINDA 3 TANE DE ÇOCUK VARDI(onlara çocuk denemez ya:1shok:)
EV EVLİKTEN ÇIKTI BİDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK ÇOCUKLARDAN BİRİ KIZIMIN BEŞİĞİNDEKİ EMZİĞİ ALDI,EMZİĞİ NASIL EMİYOR YA SİNİR OLDUM KIZIM O EMZİĞİ ALIYORDU ATTIM ÇÖPE HEMEN YEDEK Bİ EMZİĞİMİZ VARDI AMA ONUNDA UCU ÇOK BÜYÜK ZAR ZOR UYUTTUM EMZİKSİZ, DOLAPLARI DÖKTÜLER BEŞİĞE BİNDİLER NE VAR NE YOK ATTIM MAKİNEYE...
ALLAHIM KADINDA ÇOCUĞUNA YAPMA DER YOK ÇIT YOK KADINDA NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM VALLA HEMDE 5 SAAT KALDILAR NASIL KIZIYORUM ŞÖYLE SORUMSUZ İNSANLARA YAklava:
RERİM DÖNDÜ RESMEN kafamçokkarıştı

nereye gittiniz gacilar huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

asortik benim balik disari haricinde hiic yatmiyor koltugunda ya

eniyorum hemen viyakkliyor..ya canim lahmacun cekti benimmm

lavinyacım iyi dayanmışsın yani sende ben kesin bi laf söylerdin o nasıl misafirlik öyle
çilekcim benalıştırdım onda duruyor yemek yaparlen de L mutfağım tezgaha koyuyorum beraber yapıyos

Lavinyacım iyi dayanmışsın yaa.Okurken sinir oldum inan.
hakikaten böyle sorumsuz davranan insanlar var.
benim de 6 günlükken başıma gelmişti.habire çocuklarını sokup odaya bebeği gösteriyorlar..
neyse hatırlamak istemiyorum.
sen de takma geçmiş gitmiş.
geçmiş olsun cnm:))

çilekçim ben bugün yedim valahi.hamileyken yemeğim herşeyi yiyorum artık..yuppiiii
bu arad bebim oğlum az önce uyku arsında bir bağırdı
kıpkırmızı oldu,şok oldum.hemen anne diye bağırdım..yine anne yine anne.neyseki 1-2 dakika içinde sakinleşti.çok korktum..bebefonu sürekli açık.ya da yanındayım.uzun süre bırakamıyorm yalnız..

lavinyacım iyi dayanmışsın yani sende ben kesin bi laf söylerdin o nasıl misafirlik öyle
çilekcim benalıştırdım onda duruyor yemek yaparlen de L mutfağım tezgaha koyuyorum beraber yapıyos

canım ya gelenlerde babamın dayısının kızları bişey diyemedim düşünüp de gelmişler valla evin karışıklığına değil sözüm bu annelerin sorumsuzluklarına

demek tek misafirzede ben değilmişim-tatlicadiarzu-vdilokscum benim kızım da öyle olmuştu bir kere bende çok korkmuştum o bebefonlara güvenemiyorum ya yanından da hiç ayrılmıyorum annem yanımda olduğu için ben kızımla sürekli yan yanayım annem yapıyor her işimi allahım başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
ya kızlar kızımı emzirirken genzine süt kaçıyor nefesi duruyo gibi oluyo öksürüyor hemen omzuma kaldırıyorum bazen burnundan bile geliyo çok korkuyorum sizde de oluyor mu?

mutfak tezgahında bulaşıklar beni bekliyo makineye girmek için annem de yok 2 gündür anneannemlerde ya gidip atsammıki oylamaya sunuyorum lavinya bulaşıkları yıkasın mı yoksa yıkamasın mı:)))))))

BEnimde en sonki misafirlerimin çocukalrı fenaydı.
Komşum sağolsun yatak odasına götürdü Cereni ayağında sallamaya.Ben misafirlerle ilgileneyim die.
Bi gittim odaaya.Çocuklar Cerenin beşiğine çıkmış,komidine çıkmış.
Bi kovaladım :)))

Dilokscum bebefonun markası ne,Özellikleri neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…