2008 Kasım Anneleri

selam millet kaç günden sonra dün gece ve bugün burdayım.net arızalıydı.geçmişi de pek okuyamadım inşallah herkes iyidir.biz iyiyiz ama zaten çok merak edilmedik sanırım :dilcikar:

Kızlar ya biz bu kiloları nasıl vereceğiz.CADIARZU
Korse takasım yok sıkıyor.58 kiloydum
Toplam 23 kg almıştım.10 kg verdim ilk günler.1 aydırda annemdeyim iş falan yapmıyorum hareket yok:bbo:
süt olsun diyede rejim de yapamıyorum.Halen 3 aylık hamile gibiyimsenağlama

Selamlar ben geldim yine.
Saphiracım burda herkesin yokluğu belli aslında ama belki sözcüklere dökülmemiştir.Şimdi mesela Atayı özlüyoruz pek gelemiyo.Ama yazmamışız hiç.Bu arada Atacım doğum günün kutlu olsun.

seyracım bende aynıyım,çalışınca veririrm diyorum ya bakalım artık.Spor yapmak lazım ben hafiften başladım geçen hafta öyle kaldı:)

off pirayeyi uyutup temizlik yaptım çokk yoruldum bide kzı uyanmasın diye herşeyi usul usul yapmaya çalıştım tam işim bitti o ara mıkırdanmaya başladı sallamak için yanına oturdum ama ıslak menil paketinin üstüne oturmuşum hışır hışr bi ses:))şu paketlere susturucu takmak lazım valla zaten hersesten uyanıyo benimki

darkçım bende her hafta başlıyorum ama en fazla 2 gün yapıyorum bidaha kaynıyo arada:)ama benim tek derdim göğüslerim kocaman oldular emzirmeyi bırakınca küçülceklermi acaba?

Ohh ne güzel evi temizlemişsin,keşke biri benide dürtsede bende yapsam.Ev leş oldu walla.
Nedense caanım yapmakda istemiyo artık,Cerende bugünlerde biraz izin vermior.

Benimkide heran kalkabilir geriniyor:)

Benimkiler böyle kalsa iyi olcak,zaten görünmüyorduD

Seyracım,albümüne bakamamıştım ceren ağlayınca hemen çıkmıştım.Şimdi bakayım dedim göremeedim.Albümü kaldırdın mı,yoksa ayarlarında bir değişiklik mi yaptın?

Ya ben bilezikle rahat edemiyorum,emzirirken felan kızın kafasına geliyo,bende çıkardım,yüzüklerim zaten olmuyor.
Eşimin yüzüğü oluyor:) Onu takıyorum İçinde Benim adım yazıyoDD

heytttt hemen yaziim danacik uyanmadan:)saphiracik tabiki olmadiginin farkindayiz ama inan nasil nete girip neler yaziyorum cok hizliyim lokum uyanmadan yazabileyim diye.

bugün ikinci kez yemek yaptim kizlar hadi kutlayin beni.

zeynacigimin sayesinde lokumun basindaki konaklari cikarma yontemi ogrendim ve kuzumun sacini temizledim.aman pek bi guzelmis pasamin sac derisi pembe pembe:)

aksamada yikayim tertemiz olsun.insl.birdaha olusmazlar ya.

kizlar ben once cok susluydum takilarim filan hic eksik etmzdim ama simdi bebekle cok zor oluyor.yani onun bitarafina gelicek diye cok takamiyorum ama kendimi yarim hissediyorum

hala 60 kiloyum ya inan bi gramdami vermez puuuuuuuuuuuu bana.

Biz senin gibi formunu yakalayanlardan deiliz asortiecim de ondan olabilir mi :)
Ben hala aynıyım ya ilk bi 15 kilo verdim sonra 9 kilom kalmıştı.Ama bidaha hiç tartılmadım.Zannediyorum ki o 9 kilo hala üzerimde:9
Ellerimin şişi de tam inmemmiş galibaa.

Çilek hoşgeldin şeker.

Walla saphiracım herkesin yokluğu belli oluyor burda,ama vaktimiz az olunca cidden yazacaklarımızı bile unutuyoruz.

Atatanem doğum günün kutlu olsun,yokluğunu farkettik canım hep :)

Azoda yok ne zamandır.
ay bugün Juli kafada yok.

Asortie Eylülle msn de görüştün mü,ne zamana kadar yasklıymış,nedeni neymiş?

maille ilgilibisorunmuş elifin msnsini verdim belki hallolur amahallolsaydı gelirdi herhalde
zınk diye konuya daldım ama bugün böle böcek çıta uyanıyo bende bugün güzel bi temizlik yaptım koltuk falan çektim gözüm camlara ilişti ama almiim alanada mani olmiim en iyisi çamaşır topladım yerleştiricem uyandı gene hadiiiiii 1 saart uğraştım eşimin teyzesi geldi onun kucağana attım su hazırladım yıkanırsa belki geçer diye yıkadım emzirdim yattı ama hep mıkır nedense ayy inşallah düzelir kafam bi dünya valla

ecemimcim benimbüyükte aynı zaynanın gibi davranıyo :)) aynı hemde :)) bizimkilerin yaşı büyük benimki 7 zeynanıki 8 belkiondandır diicem bide kıyaslama yapılmasın çovcuklar arasında yok boklu yok hep ağlıyo falan diye bence çok yanlışl büyükanlıyo bunun onu rahatlatmak içinsöylendiğini daha çok içleniyo

ayy benim ki de ütü yaptırmadı bugün ya geçirdim karşıma koltuğuna da oturttum
ben ütüledim o izledi ama 2 gömler 1 kot pantolon ütüleyene kadar anca dayandım tam kocişin
atletlerine başlıcaktım ki viyaklamaya başladı ben de ütüyü kapattım adım kucağıma uyuttum
bu arada benim kız yattığımız odada ki ufo ya aşık oldu sanırım sürekli ona bakıp konuşuyor
gülüyor ufoyu kıskandım şimdi

Hoşgeldin mmfcim maildense Elif maili okur okumaz düzeltir.Eylülün kullanılan bir mailini göndermesi lazım Elife.
Bu arada maşallah sizlere imrendim ama ben depresifim him temizilk modum yok
Ben dün yıkadım mis gibi uyudu.Hava soğuk hergün yıkayabilsem keşke.

biri bana cevap versin şimdi bi soru sorcamm prevenar mı pnömokok mu hangisi iyi ki kızlar
yarın aşı günümüz ama bizim karta prevenar yazmışlar yaa karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…