2008 Kasım Anneleri

Günaydııııııııııııııııın tembeller kalkın çabuk
Gece beşik mi salladınız kuzum :roflol::roflol::roflol:
Ben bugün aldım uykumu çok şükür.Saat 22.00de yatmışım sölemesi ayıpkaydirigubbakcemile3
İki gündür uykusuz kalınca acısını çıkardım.

Haydi çayı koyuyorum gelin bakim,isteyene anason,isteyene rize:içelim:
Ama bundan yok içmeyin zaten.

Bu arada geçmişe bakamadım daha.

Kimsecikler bakmamış oğluşumun albümüne sanırım.senağlamasenağlama
Bakalım çitoscum,dün hiç giremedim nete ben.Anca geldim.
Sen benim kızıma bakmamışsın ama :dilcikar:

günaydınlar...
kızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.3 numaraya ne zaman geçeceğiz.benimki bacaklardan sanki sıkıyor gibi ama 3 numarada büyük gibi geliyor.
Birde humananın rezene çayını kullanan varmı bebekler için.

geçebilirsin canım, bizde sıkınca geçmiştik.
zaten çok büyük olmuyo korkma.
milupanın rezene çayını eşim almış bana.
ben kızıma hiç çay vermedim.kendim kullanıyorum,haif geldi bana verebilirsin kızına.
daaönce sallamasını içtim o daha yoğundu.

biz geçeli baya oldu canım paket bitmek üzere..

2 numara çıkarıyodu artık..

Canım ben hemen regl oldum normalden fazla ve uzun sürdü korktum bitmeyecek diye ama çok şükür bitti.Seninde korkmana gerek yok birçok arkadaşım 6-9 ay üstüne regl oldu.

Evet Darkcım 3 numaraya geçeyim.Neyse kızıma rezene vermekten vazgeçtim kendim sallama içiyorum zaten.

Canım ben hemen regl oldum normalden fazla ve uzun sürdü korktum bitmeyecek diye ama çok şükür bitti.Seninde korkmana gerek yok birçok arkadaşım 6-9 ay üstüne regl oldu.

sağol canım
bende test yaptırmayı düşünüyodum ama rahatladım şimdi..
bekliyeyim biraz daha..

bende olmadım daha regl ama 1-2 haftaya bekliyorum,yüzümde hafiften sivilcelenme oldu :)
Doğum yapalı 2,5 ay oldu.Bi şikayetim yok benim bi süre daha bekleyebilirD

Ceren hiç fırsat vermiyo ya bugün bana off off sürekli kucak istiyo 3 gündür fena şımardı.Tamam şimdi iyi de ben işe başlayınca nolcak,annem gezdirmez bu kadar:)
Ellerimi de tırmaladı durdu cadı,tırnakları baya uzamış,allahtan kendini tırmalamıyor.

kızlar selam günaydın herkese
dün gece benim balık hiç uyumadı yaa 1 de kalktı 3de kalktı 5 de kalktı ben kendim nazar deydirtiyorum çocuğa ne lazım gece emmeye uyanmıyo diyorum:mymeka:kalksa bile emip uyuyodu yavrucak burnumuzda tıkalı yeşil yeşil baya dolmuş çekince geldi hasta olmasa barii-tatlicadiarzu-bide durmadan ağlıyo yaaaaaa içim tükendii:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar
çay için çok sağol darkcım harika olmuş ama olmadan olmuyo bu aralar
kızlar kusura bakmayın ben şu resimlere bakılacak yeri bulamıyorum bana bi şettiriverin bakarım yazarım bende koyarım cahillik işte
evet eylül kapsama alanı dışı.yani yasaklamışlar mı öle mi oluyo yasaklanan? ne yaptı acabaaa fisfisfis

bende regl oldum sandım ama eğildi herhalde .
yumurtlama dönemlerimde sancılanırım ben evlenmeden önceden beri her ay:S
dün bütün gün o sancıyı çektim herhalde 15 güne bende regl olucam neyse pızisyonumuzu biliriz enazından dimi :))

Ay canım ya hasta olmamıştır İnşallah.Ya bunlar büyüdükçe huysuzlaşıyorlar.Benimkinide bazen susturmak çooook zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…