2008 Kasım Anneleri

ben çok telaş yaptım ya heralde olmamış çoğunluk..

psikolojik olarakmidem bulanmaya başlamıştı benimde:))

bence varya şu huggies primakullanmayın diye topic vardıya ondan ceza aldı eğer öyleyse bende heran alabilirim :))

siiz onlar yerine ne kullanıyosunuz bende protesto ediyorum..
etmeye çalışıyorum daha doğrusu bu sabah taktım bi tane başka bezden yatağımıza b.k bombası düştü sanki..
allahtan evde prima stoğu vardı

Asortie bebek telsizi istiyorum bende.
Bende alsam diyorum ama batırdı bu kızlar bizi walla:9
Hangisi iyiymiş canım öğrenebildin mi? Yeni cicileriniz hayırlı olsun

Juli buhar makinası almalısın canım tıkanıklık sık oluyorsa.

Estelcim walla güzel olur şimdi olsa,ama yapacak fırsat olmuyo walla.Daha mutfak temizlencek gidemiyorum.

Seyra,ben milupaya üye olmuştum baya önceden.
Beelaca değilim ama,zaten bebelac kullanıyoruz numuneye gerek yok.
40 gün sonra 2 numaraya geçicez bakalım onu beğenecek mi Cerencik.

Yasmin28;
Biberon normal uç değil canım,damaklı silikon normal akış.Wee marka.Bizim kız büyük uç istedi biz 2 numarasını aldık.

Canım albümüme bakmak istiyorsan nickimi tıklayıp ordan albüme bakıyosun.Sağ tarafta albüm var.
yada al sana link:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5642
sen tüttüryon mu bakim:jeyyar:

Birde kasım ayının minik mucizeleri var onun linkide:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...31520-kasim-ayinin-minik-mucizeleriiii-9.html

yine başka nickle gelebilir mi?
Başka nicke gerek yok,bi kaç gündür yasağı.O okuyabilir şimdi bizim yazdıklarımızı ama yazamaz.
Yasağı kalkınca gelir.
Bende bi kez yasaklanmıştım :) Verdiğim mail güncelliğini yitirmişti diye:9 Hemen yeni mail adresimi yolladım Elife açıldım:)

eylül açmadı ama yorum yaptık ikimizde isim vermek yasakya profilimden mesajlarıma baktım o konuya yaptığım yorum silinmişbenneyaptımki

Bende yorum yapmıştım o konuya.
Demekki biz aşırı yorumlar yapmamışız.Belki başka bi nedeni vardır kapsama alanı dışına alınmasının.
Bende şimdi profilime baktım :9 Cidden o konudaki mesajım yok.Demekki konuyu toptan silmişler:)

Estel ben hala prima kullanıyorum.Bi paket daha açılmamış var.

benim şaşkın kocam geçen avmden sen git 2 numara bez al:)
e bizde ilçedeyiz,sırf ona gidip değiştiremeyiz.
Burdaki markete demiş,arkadaşlar hediye getirmiş ama küçük geliyo bunu değiştirelim mi diye:)) Sağolsun market tamam demiş.Ama aynısı yokmuş,biraz daha tuzlusu varmış,napalım olsun bakalım:)

günaydın kızlar....

darkçım teşekkür ederim çayların için.gelirdim içmeye ama ben de aynı anda hemde siyah çay hem humanna hem de rezene içtim....psikolojiye bakar mısınız..önce humanna içeyim sütüm için diyorum ,yok yok rezene daha iyi gaz için diyorum bir yandan...siyah çaya bayılırım ..sabah mutlaka içmem gerek 1 bardak ta olsa.ve ben oğlum uynır içemem diye üçünü de içtim aynı anda..ben de çok güldüm kendime:)))))))))))

mmmf çim uyuyamamışsınız gece..umarım bu uykusuzluk gündüzünü olumsuz etkilemez.

telsiz konusuna gelinde şiddetle alınmasını öneriyorum.ben odasında onsuz yatırmıyorum.nefesi bile duyuluyor evlatların.ben chicco aldım.ama bazen cızırtı yapıyor.bazen yapmıyor.özellşkle de sormuştum yapar mı diye.yapmaz dediler.ama çok ta değil

estelcim ben 3 numarada 2,5 paket bitirdim.sana büyük gibi geleblir ama bağladığın zaman büyük olmadığını anlarsın.2numara yanlardan sıkıyordu ve kakası taşabiliyrdu.3 numarada çok rahatladım.

ayy okudum ama hatırlayamadım neler yazıldığını ..ben de şu alıntılarda cahilim sanırım.neyse bunu göndereyim de bakarım yine:...

Günaydinnnnnnnnn,ben anca uyandim bugün..lokumum sabahtan kalkip uzun süre oyun isteyince

yineden acikip uyumak istemesi bu saati buldu.

cok güzel kar yagiyor buraya yaa,sabahtan buyana 30 cm olmustur o kadar cok yani.aldim elime

rezenemi cam kenarinda kar keyfi yapiyorum:)benim lokum uyanmadan birazda olsa sakin sakin dinlenmek istiyorum.

bu arada citoscum baktim albume ben cok tatli seninki masallah canim.

çilekcimne güzel yaa kar seyretmek bayılırım bu sneede yağmadı ist.a
kızlar bu artada yemekteyizde bu hafta kocişin iş arkadaşı var ilter kanat:))geçen sene italyadan işleri yürütüyodu ayrıldı burda kendine pizzacı açtı komik adam sonradan çıkıcak herhalde onun huyları:))

hatunlar merhaba dün kızım saat 1 de yattı sabah 8 de kalktı ve emmek için bile
uyanmadı e ben hiç uyanmamışım ama kalkınca da doymak bilmedi gece babası
bişeler yapıyordu kucağında sanırım emzik verdi sonra da sesi kesildi uyumuş
8 de viyaklamaya başladı tabii ama bana yetmedi o uyku ya halamirmirmirmir
bu arada eylül 3 gün yokmuş sanırsam galiba olabilir kelimelerim de süper
seçerek yazıyorumdelikafadulden aaa kızlar ne dicem anason çayı veren varsa bebişine vermeyin
beyni uyuşturuyormuş ahmet maranki nin kitabında yazıyor dün kociş almışta
valla biz geçtik bitmek üzere hatta rezeneyi de ayrıca alıp veriyorum
aktardan alıyorum ama

burnunun tıkalı oluşuna kalkmıştır canım o
geçmiş olsun
hem yazıyorum hem cerenisallıyorm hem ninni söylüyorum

ne becerikli hatunsun he sende kaydirigubbakcemile3bu arada telsiz en iyi chicco diolar o da
anasının nikahı 175 e var ben sanırım ondan alcam bana zor oluyor dubleks
olunca kızımın yattığı yer yukarda ben aşağı inemiyorum beşiğinden başka yerde de yatmıyo
yatsa da uyumuyo bana kesin lazım

merhaba kızlar

çok yyorgun ve uykusuzum dün aylar sonra canım nohut istedi diye nohut pişirmiştim yemez olaydım oğluşum hiç uyumadı kıvrım kıvrım kıvrandı gece 3 ten beri ağlıyorduk daha yeni daldı her taraf darmadağanık ama önce girip sizlere bir bakmak istedim aslında mmmf nin dediği gibi sarmısak atacaktım ama o kadır acele yapıyorum ki yemekleri aklımdan çıkmış gece üçten beri bebişime vermediğim şey kalmadı rezene zinco metsil elma yağı ile karnını ovdum ayaklarına masaj yaptım ama fayda etmedi hem kendini hem babası ile beni perişan etti sebeh eşim okula gözleri kapalı gidiyordu inşallah bir daha yaşamayız kızımda böyleydi ama yaş 35 olunca şimdi çok zor geliyor uykusuzluğa dayanamıyorum
ikinci bebek düşünenler arayı çok açmayın derim 8 sene sonra tekrar aynı şeylerle uğraşmak rahatlıktan sonra biraz zor geliyor oğluşumu iyiki yapmışım diyorum ama keşke daha erken yapsaydım neyse başınızı ağrıttım

dark çitos ve seyraydı sanırım üçünüzün albümlerine baktım harikalar allah bağışlasın allah nazarlardan korusun bebişlerimizi

çilek ne güzel karı bende o kadar çok severimki gerçi evin sobalı olacak üzerinde kaynayan su sesi ve kestane yiyeceksin sıcak sahlebini içeceksin ama ankarada anca ayaz var ne kar ne soba keyfini çıkar karın

asorti yazdımmı bilmiyorum ama geçmiş olsun canım annenin sonuçlarına çok sevindim benim annem meme kanseriydi tek göğsünü aldılar kemoterpi radyoterapi gördü o sırada benim yanımda kalıyordu çok zor bir dönemdi allaha şükür şimdi çok iyi 5 sene oldu allah kimseye yaşatmasın dermansız dert vermesin

bu aralar psikolojimde hiç iyi değil çok sıkılıyorum hep aynı şeyler bakalım yarı yıl tatilinde kayınvalidemlere gideceğiz 1 haftalığına umarım sıkılmam ve bir değişiklik olur aslında bebişimi hasta ederiz diyede korkmuyor değilim ama çok sıkıldım görümcemle yaşıtız ve iyi geçiniriz onunda bebeği 1 yaşına girdi beraber takılırız diye düşünüyorum ayrıca diğer eltimde doğum yapacak neyse...umarım biraz rahatlarım dinlenmek istiyorum çok bunaldım

zeyna mmf sizin ikinci çocuklarınız değil mi kardeşleri ile araları nasıl kıskanıyorlar mı benimki sanırım biraz fazla kıskanıyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor bebiş uyurken öpüp kucağına alıyor ve uyandırıyor kızmamak için elimden geleni yapıyorum ama bazen sabrım kalmıyor hele hele de zar zor uyutmuş ve çok yorulmuşsam siz bunları yaşıyor musunuz nasıl davranıyorsunuz eğer yarı yıl tatilinde düzelmezse bir psikoloğa götüreyim diyorum gerçi tüm arkadaşlarım çok normal olduğunu zamanla alışacağını söylüyorlar ama ..bu konuda düşüncesi olanlar lütfen fikirlerinizi söylermisiniz

umarım başınızı ağrıtmadım fazla yazmıyorum ama sizi mutlaka her gün okuyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın

canım benimki öle şeyler yapmıyo aksine çok üstüne düşüp uyusun sessiz olun acıtır şöle elleyin ben almayım ağlar falan.ama birsi yiğitin başına biri gitsin sevsin ilgilensin hemen oda gelip benide sevin bende varım gibi dikiliyo ama bişi demiyo bekliyo.ay o zaman benim içimden senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…