- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.201
bende regl oldum sandım ama eğildi herhalde .
yumurtlama dönemlerimde sancılanırım ben evlenmeden önceden beri her ay:S
dün bütün gün o sancıyı çektim herhalde 15 güne bende regl olucam neyse pızisyonumuzu biliriz enazından dimi :))
bence varya şu huggies primakullanmayın diye topic vardıya ondan ceza aldı eğer öyleyse bende heran alabilirim :))
Estelcim walla güzel olur şimdi olsa,ama yapacak fırsat olmuyo walla.Daha mutfak temizlencek gidemiyorum.lezzeti kadar zor bişi değil künefe hatta çok kolay..
yufkacıdan 250 gr. kadayıf alın..
elinizle parça parça edip açın..iki eşit parçaya ayırın..
bikaç kaşık tereyağı oda sıcaklığında iyice yumuşasın bi kaşık pekmezle karıştırın..
tereyağının yarısını teflon vaya sürün üstüne kadayıfın yarısı araya tuzsuz zel peyniri ve yine geri kalan kadayıf. tabi baya baya bastırmanız gerekiyo üstünü..
sonra omlet gibi tabak yardımıyla tes düz edin ama kalan tereyağlıpekmezi sürün üstünüde pişirmeden önce..
pekmez o rengi vermesini sağlıyo..
en son üzerine şerbeti..
kesince peyniri nasıı uzuyo
üff sıcak sıcak süper olur..
fena canım çekti..
inşallah anlaşılır olmuştur ama gerçekten yapımı çok kolay ve her yiyen bayılıyo..
Canım albümüme bakmak istiyorsan nickimi tıklayıp ordan albüme bakıyosun.Sağ tarafta albüm var.günaydın arkadaşlar
çay için çok sağol darkcım harika olmuş amaolmadan olmuyo bu aralar
kızlar kusura bakmayın ben şu resimlere bakılacak yeri bulamıyorum bana bi şettiriverin bakarım yazarım bende koyarım cahillik işte
evet eylül kapsama alanı dışı.yani yasaklamışlar mı öle mi oluyo yasaklanan? ne yaptı acabaaa fisfisfis
yine başka nickle gelebilir mi?o konuyu eylül mü açmıştı ben başkası açtı sanıyorum
o konuyu eylül mü açmıştı ben başkası açtı sanıyorum
Başka nicke gerek yok,bi kaç gündür yasağı.O okuyabilir şimdi bizim yazdıklarımızı ama yazamaz.yine başka nickle gelebilir mi?
eylül açmadı ama yorum yaptık ikimizde isim vermek yasakya profilimden mesajlarıma baktım o konuya yaptığım yorum silinmişbenneyaptımki
valla biz geçtik bitmek üzere hatta rezeneyi de ayrıca alıp veriyorumgünaydınlar...
kızlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz.3 numaraya ne zaman geçeceğiz.benimki bacaklardan sanki sıkıyor gibi ama 3 numarada büyük gibi geliyor.
Birde humananın rezene çayını kullanan varmı bebekler için.
burnunun tıkalı oluşuna kalkmıştır canım o
geçmiş olsun
hem yazıyorum hem cerenisallıyorm hem ninni söylüyorum
canım benimki öle şeyler yapmıyo aksine çok üstüne düşüp uyusun sessiz olun acıtır şöle elleyin ben almayım ağlar falan.ama birsi yiğitin başına biri gitsin sevsin ilgilensin hemen oda gelip benide sevin bende varım gibi dikiliyo ama bişi demiyo bekliyo.ay o zaman benim içimden senağlamazeyna mmf sizin ikinci çocuklarınız değil mi kardeşleri ile araları nasıl kıskanıyorlar mı benimki sanırım biraz fazla kıskanıyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor bebiş uyurken öpüp kucağına alıyor ve uyandırıyor kızmamak için elimden geleni yapıyorum ama bazen sabrım kalmıyor hele hele de zar zor uyutmuş ve çok yorulmuşsam siz bunları yaşıyor musunuz nasıl davranıyorsunuz eğer yarı yıl tatilinde düzelmezse bir psikoloğa götüreyim diyorum gerçi tüm arkadaşlarım çok normal olduğunu zamanla alışacağını söylüyorlar ama ..bu konuda düşüncesi olanlar lütfen fikirlerinizi söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?