2008 Kasım Anneleri

Günaydınlar.Hoşgeldin Çilek

Çitos va Darkcım albümümü silmiştim tekrar ekledim
Bizim kıza 3 gündür birşey oldu ya susmak bilmiyor çok yaramaz oldu.Dün 01 e kadar ağladı.Şu an banyo etti uyuyor arada yanına uğruyorum ama nasıl korkuyorum uyanıp ağlayacak diye :)

Kızlar ya sizin yazılarınızı okurken annem kızıyor bana çocuğa bakmıyormuşum hep bilgisayardaymışım :)) oysaki kızım uyurken ve tokken giriyorum bilgisayara :)
Annem diyorki onlar nasıl hem ev işi hem bilgisayar hem çocuk yetiştiriyorlar :))
Bende diyorumki becerikli kızlar :))

sağol fatercim allah herkesin bebeğine sağlık versin...

Selam ben geldim nabersinizşekerler?
Kızımla kermese gittik bugün.Filistin yararına bir okul düzenlemiş,yemek kermesi tıkındık geldik.
Tabağın çoğu tatlıydı benim :)
Kızımda uyuyordu uyandı cadı şimdi.

Seyracım bizim kızda 3 gündür çok huysuz,şımarık walla napcam bilmiyorum.

Annelerimizde benzermiş bu arada :) Benimki diyo ki sen unut artık çeti felan diyeD Anne bu çet değil diyorum bide millete öyle demezmi arada :) Sinir ediyo beni sorma.

yahuu bi türkü bitip digerine gecisi en fazla 4-5 saniye.ama bu lokum o anda icten icten

aglayip gözünden yas bile getirtiyor..napcam bunla hic bilmiyorum.

dark ne yedinn ya tatli olarak?canim benimde istiyor..

buyrun simdide acikmis agliyorrrrrrrrrrr

Merhaba kızlar. Dün fırsat bulup giremedim ya artık ben mi evle fazla uğraşmaya başladım bilmiyorum ama zaman yetişmiyor. Bir de babamız 12 buçukta gidiyor ee 6 ya kadar yemek ev işi Banusu sonra da o geliyor. Hiç vaktimiz olmuyor.

Ya kızlar Maşallah kuzuma ama çok uyuyor benim kızım. 19*20 saat uyuyor. Sadece acıkınca uyanıyor. Zaten onun dışında uyanık kalırsa çok huysuz oluyor. Acaba kuzum hasta o yüzden mi böyle. Buruan akıntısı kesilmedi hala öksürük de var (

şanslı seniiiiiiii
geçmiş olsun

dark o zman daha zor olacak ben işten geldikten sonra beynim kazan gibi oluyo bide sen ayrıyetten öğrencilerle uğraşıyorsun ALLAH KOLAYLIK VERSİN
öyle olcak napalım mecburum sağol canım.

hayırlı olsun aşınız öp emiri yerime

sen bende kayıtlısın canım
atayla adaşsınız bu arada
soyadımız yok mu cidden benim olması lazım
bende mailler geldimi karıştıryorum bu kimdi die bazen

karnweniz hayırlı olsun erken mi veriliyo onlarınki ben unuttum walla evdeyim ya

aay ne güzel şanslısın ver babaya kaç

biz yikandik teyzsi:) ve yeni uyuduk:)

aman azcik uyusunda bende rahat rahat icim rezenemi.

ama habire gidip gidip kokluyorum lokumumu uyurken bile özlüyorum huysuzumu.
bende çok özlüyorum yaa

Julicim geçmiş olsun hastalıktan olsa yatamaz.Burun öyle uyandırıyor çünkü.
benim kız yırtındı kucağıma gelmek için yine aldım mecbur.

walla ne yemedim ki çilekcim.:))))
seninkide pek duygusal ya yerim onu

chat olayıda komikmiş ya güldürdün beni :)

kasımın fıstık annelerine selamlar
bugün gezmedeyiz biz de anneannemize geldik.
bu arada kızlar dün yaptığım aşurenin cok faydasını gördüm. hiç tahmin etmezdim ama bugünmaşallah sütüm baya arttı. tavsiye ederim size de.
kızım bugün ilk defa yarım saat öğlen uykusu uyudu. cadı gündüzleri asla uyumuyor da. şimdide yatağında etrafı seyrediyor. ağladı ağlicak.

bu arada öğendim ki istanbul da hava cok güzelmiş.
ankara öyle diil valla. güneş olsa bile ayazadan burnumuzu bile çıkartamıyoruz dışarı.
istanbul bebekleri şanslı, anneleri azcık dışarı cıkarın bari de (en azından 5dk balkona) hava alsın bebişler.

slm kızlar nezamandır gıremıyordum nete çocuklarda fırsat bulamıyordum
julıanne cım çok gecmıs olsun bebısın buyuzden uyuyor olabılır bır dr gıtsen bence
kızlar bız bugun asıya gıttık 3 ası vuruldu oglusum suan canımbenım ne elını kaldırabılıyor ne ayaklarını oynatabılıyor oylece yatıyor sizın nasıl gectı asınız oldunuzmu ates çok oluyormu

burda hava muhteşem gerçektende, biz dün çıkarmıştık 2 saat falan açıkhavada kaldık, bugünde balkona çıkardım sadece tıkıldık kaldık eve

aşıda bizim ateşimiz olmadı ama biraz huysuzlandı

Kızlar benim kızımın 1.ayda olan hepatit aşısını vurdurduğumuzda gün boyunca uyudu elini bile kaldıramadı.2.ay aşıları 3 tane nasıl dayanacak bilemiyorum ya

Birde bebekleriniz çok ağladığı zaman gözlerinden yaş akıyormu.Benimki kirpikleri filan ıslanıyor ama akan yaş görmedim hiç

Sağol canım. 2 gğn önce dr.u aradım. Beslenmeyi uyumasını engelleyecek kadar olmadığı ve ateşi çıkmadığı sürece hastaneye getirmemin de bir anlamı olmadığını söyledi dr. Çünkü serum fizyolojikten başka bir ilaç da kullanamazmışım. Sık besle ve burnunu temizle dedi ben de yapıyorum bunları. Bakalım daha ne kadar sürecek. Çocuk bunlar ne yapalım böyle büyüyecekler.

Canım hiç özenme öyle İstanbul havasına. Sabah ortalığı yakan güneş birden gitti. Ne demişler İstanbul'un havasıyla kızına güven olmazmış sositososito

geçmiş olsun julicim
bak dr.un da geçecek önemli bir şey yok demiş ne güzel
aman maşallah kızına benim yaramazın gündüz uykusu yoktu da bugün iyi uyuyor(maşallah)
acıkıp uyanıyor emziriyorum bir saaat ayakta duruyor sonra tekrar uyuyor
uyuduğu süre yarım saat ama olsun o bile bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…