- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.341
selam kızlar
nasılsınız?
yine geçmişi okuyamadım oğlum uyurken birşeyler yazayım bari dedim
pirayecim aşınızı yaptırmışsınız ne güzel Allah yavrulrımıza her zaman sağlık versin
bizde 125 tl.ye yaptırmıştık rotavirüsü
hatta ayın 29 unda 2. dozunuda yaptıracağız
sorma lavinya bende işe başlayınca aynı şeyi düşünüyorum
inşallah çocuklarımıza yeterli ve kaliteli vakti ayırabiliriz
gerçekten torun sevgisi başka galiba
bizimkiler 1 gün görmeyince telefon üstüne telefon ediyorlar
sağolsunlar her işimizle ilgileniyorlar
Allah onları başımızdan eksik etmesin
şanslı seniiiiiiiibiz bugün rota virüs aşımızıda olduk ben onu normal aşılar gibi sanıyodum ağıza sıkılan bişeymiş iyi bari canı yanmaz bebelerin.aşı normalde 130 milyonmuş ama biz 26 milyona yaptırdık hastane eşimin çalıştığı bankayla anlaşmalı oldyğu için
öyle olcak napalım mecburum sağol canım.dark o zman daha zor olacak ben işten geldikten sonra beynim kazan gibi oluyo bide sen ayrıyetten öğrencilerle uğraşıyorsun ALLAH KOLAYLIK VERSİN
hayırlı olsun aşınız öp emiri yerimeselam kızlar
nasılsınız?
yine geçmişi okuyamadım oğlum uyurken birşeyler yazayım bari dedim
pirayecim aşınızı yaptırmışsınız ne güzel Allah yavrulrımıza her zaman sağlık versin
bizde 125 tl.ye yaptırmıştık rotavirüsü
hatta ayın 29 unda 2. dozunuda yaptıracağız
sorma lavinya bende işe başlayınca aynı şeyi düşünüyorum
inşallah çocuklarımıza yeterli ve kaliteli vakti ayırabiliriz
gerçekten torun sevgisi başka galiba
bizimkiler 1 gün görmeyince telefon üstüne telefon ediyorlar
sağolsunlar her işimizle ilgileniyorlar
Allah onları başımızdan eksik etmesin
sen bende kayıtlısın canımdarkçım ve çilekçim teşekkürler.atayı bende özledim ve geçen gün sordum hatta. face deki seçil benim arkadaşlar.dı dı dııı.. evet en sonun da gerçek kimliğimi açıklıyorumP sanki saklıyormuşum gibi yalnız ben msnimdeki arkadaşların adını biliyorum fakat soyadını bilmiyorum bu yüzdende listeme ekleyeöedim.sadece çilek,asorti,eylül,mmmf var listemde.siz beni eklerseniz daha kolay olucak sanırım
karnweniz hayırlı olsun erken mi veriliyo onlarınki ben unuttum walla evdeyim yagünaydın kızlar açtım tükkanı çayı koydum bugün bensiz çay içiceeniz toplantı var okula gidicem lokumu bırakıcam hiç gidesim yok evde otur outr dışarı çıkmak istemiyorum şimdide :))bakalım ilk resmi karnesini alıcak yavrum çok heyecanlıyısss biss
aay ne güzel şanslısın ver babaya kaçherkese merhaba
bugün oğluşumla gezmelere gittik, hava çok güzeldi meydan avm ye gittik birazgüneş görelim diye eve geldik babaannemiz yemeğe çağırdı yedik geldik, yarın yine orada yiyecez iyiyim yani hazıra konuyoruzcokacimcoook
eşlerden konuşulmuşta bizim babamız çok güzel bakıyor bütün gün bile bakabilir tek başına
bende çok özlüyorum yaabiz yikandik teyzsi:) ve yeni uyuduk:)
aman azcik uyusunda bende rahat rahat icim rezenemi.
ama habire gidip gidip kokluyorum lokumumu uyurken bile özlüyorum huysuzumu.
Seyracım bizim kızda 3 gündür çok huysuz,şımarık walla napcam bilmiyorum.
Annelerimizde benzermiş bu arada :) Benimki diyo ki sen unut artık çeti felan diyeD Anne bu çet değil diyorum bide millete öyle demezmi arada :) Sinir ediyo beni sorma.
slm kızlar nezamandır gıremıyordum nete çocuklarda fırsat bulamıyordum
julıanne cım çok gecmıs olsun bebısın buyuzden uyuyor olabılır bır dr gıtsen bence
kızlar bız bugun asıya gıttık 3 ası vuruldu oglusum suan canımbenım ne elını kaldırabılıyor ne ayaklarını oynatabılıyor oylece yatıyor sizın nasıl gectı asınız oldunuzmu ates çok oluyormu
slm kızlar nezamandır gıremıyordum nete çocuklarda fırsat bulamıyordum
julıanne cım çok gecmıs olsun bebısın buyuzden uyuyor olabılır bır dr gıtsen bence
kızlar bız bugun asıya gıttık 3 ası vuruldu oglusum suan canımbenım ne elını kaldırabılıyor ne ayaklarını oynatabılıyor oylece yatıyor sizın nasıl gectı asınız oldunuzmu ates çok oluyormu
kasımın fıstık annelerine selamlar
bugün gezmedeyiz biz de anneannemize geldik.
bu arada kızlar dün yaptığım aşurenin cok faydasını gördüm. hiç tahmin etmezdim ama bugünmaşallah sütüm baya arttı. tavsiye ederim size de.
kızım bugün ilk defa yarım saat öğlen uykusu uyudu. cadı gündüzleri asla uyumuyor da. şimdide yatağında etrafı seyrediyor. ağladı ağlicak.
bu arada öğendim ki istanbul da hava cok güzelmiş.
ankara öyle diil valla. güneş olsa bile ayazadan burnumuzu bile çıkartamıyoruz dışarı.
istanbul bebekleri şanslı, anneleri azcık dışarı cıkarın bari de (en azından 5dk balkona) hava alsın bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?